geovrettos
Senior Member
- 3 March 2020
- 344
Θα το κοιτάξω ξανά αν και πάλι δεν πείραξα καμάρι ρύθμιση...Δες στις ρυθμίσεις της tv για hdr/dolby vision. Το box του ΟΤΕ δεν ξέρω αν υποστηρίζει hdr/ dolby vision.
Θα το κοιτάξω ξανά αν και πάλι δεν πείραξα καμάρι ρύθμιση...Δες στις ρυθμίσεις της tv για hdr/dolby vision. Το box του ΟΤΕ δεν ξέρω αν υποστηρίζει hdr/ dolby vision.
Αυτό μου έγραψε όταν έκαμα εγγραφή από το κινητό...δεν ειχα οδσ τι τιμές παίζουν και αν δεν λυθεί αυτό το πρόβλημα δεν το βλέπω να το κρατάω2,99 για 6 μήνες? Αυτή η προσφορά δεν ισχύει εδώ και τουλάχιστον 1 χρόνο! Πώς το κατάφερες?
Βρες ταινια/σειρά που δεν είναι hdr και δοκίμασε. Η εικόνα μοιάζει με αναπαραγωγή hdr content σε non hdr tvΓια να γίνει πιο κατανοητό το πρόβλημα που χει προκύψει σας παραθέτω την παρακάτω φωτογραφία όπου φαίνεται στο καρέ πως έβλεπα- θα έπρεπε να βλέπω και από πίσω πως αναπαράγεται η εικόνα αυτή την στιγμή
View attachment 197472
Κι εμενα ετσι τα βγαζει.Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μου βγάζει μόνο ελληνικά σε τίτλους και περιγραφες σειρών και ταινιών.
Έχω τουρκική συνδρομή και σε μερικες ταινίες βγάζει στην περιγραφή ή στον τίτλο τουρκική γλώσσα.
Εννοείται Έχω επιλέξει ελληνικά στις ρυθμίσεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχουν όλα Ελληνική περιγραφή, οπότε αυτά τα δείχνει στα Τούρκικα. Μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις στα Αγγλικά, και να στα δείχνει όλα στα Αγγλικά, νομίζω καλύτερα από να έχεις κάποια στα Ελληνικά και κάποια στα Τούρκικα.Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μου βγάζει μόνο ελληνικά σε τίτλους και περιγραφες σειρών και ταινιών.
Έχω τουρκική συνδρομή και σε μερικες ταινίες βγάζει στην περιγραφή ή στον τίτλο τουρκική γλώσσα.
Εννοείται Έχω επιλέξει ελληνικά στις ρυθμίσεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Υπάρχει η εφαρμογή just watch που βλέπεις τι καινούργιο μπαίνει...
Όχι.
Σε προηγούμενες σελίδες κάποιος είχε το ίδιο θέμα με εσένα.
Μάλλον κάτι έχεις κάνει λάθος στην εγγραφή στο Amazon tr.
Αν εννοείς για τα προφιλ , ειναι εξιΞέρει κάποιος σε πόσες συσκευές επιτρέπει η amazon να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή? στην cosmote π.χ επιτρέπεται η εγκατάσταση της εφαρμογής μέχρι και σε εφτά συσκευές.
Ανάλογα τη χώρα προφανώς όπως και οι αγώνες champions league.Ρε παιδιά μιας και αυτές τις μέρες είναι σε εξέλιξη το roland garos διάβασα ότι τα τηλεοπτικά του δικαιώματα τα έχει το prime video.
Έχει κανάλια που μεταδίδουν live; Είναι κάποια πρόσθετη υπηρεσία;
Από όσο ξέρω εκτός από σειρές και ταινίες δεν έχει κάτι άλλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.