Amazon Prime Video (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ρε παιδιά δικές σας είναι οι πλατφόρμες και τσακόνεστε? Άλλωστε είναι σεβαστές όλες οι οι απόψεις σε αυτό το φόρουμ. Και εμένα η άποψή μου είναι ότι το apple tv & amazon tv έχει ποιοτικότερες σειρές και ταινίες όπως και είναι ποιοτικότερος ο ήχος και η εικόνα από DISNEY & NETFLIX κατά την άποψή μου, γι΄αυτό και οι συνδρομές μου στα τελευταία είναι περιστασιακές.
Η μεγαλη πλακα ειναι το κραξιμο στον υπαλληλο της Vodafone,χωρις να κοιταμε την ...καμπουρα μας με το fanboy-λικι σε ανωνυμη εταιρια-πλατφορμα.

Η μεγαλη πλακα ειναι το κραξιμο στον υπαλληλο της Vodafone,χωρις να κοιταμε την ...καμπουρα μας με το fanboy-λικι σε ανωνυμη εταιρια-πλατφορμα.
"Fanboys" είμαστε οι περισσότεροι εδώ μέσα σχεδόν σε όλες τις πλατφόρμες και όχι υπάλληλοι συγκεκριμένης, οπότε ξέρουμε να κρίνουμε... Μια εικόνα της αρχικής του κινητού μου(συν cinobo, apple tv) για να δεις πόσο αντικειμενικοί είμαστε...

Screenshot_2024-10-14-21-23-36-074_com.miui.home-edit.jpg

Βάζω και μία από την δική μου αρχική. Έχω μέχρι και Τουρκική συνδρομητική.
ead938ecc811ecd344e10775bd3d2184.jpg

Vodafone TV?? Κάτι μου θυμίζει.....🤣 (Τούρκικη συνδρομητική πως; Στείλε μου prive λεπτομέρειες και τι περιλαμβάνει...)

Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος θέμα με Prime μέσω Τουρκίας; Είχα χρόνια τώρα χωρίς πρόβλημα, με πληρωμή μέσω κάρτας Revolut. Σήμερα πρώτη φορά μου εμφάνισε μνμ ότι η συναλλαγή ακυρώθηκε από το ίδιο το Amazon και πλέον ακυρώθηκε η prime συνδρομή μου. Δοκίμασα και με ελληνική τραπεζική κάρτα, τα ίδια.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος θέμα με Prime μέσω Τουρκίας; Είχα χρόνια τώρα χωρίς πρόβλημα, με πληρωμή μέσω κάρτας Revolut. Σήμερα πρώτη φορά μου εμφάνισε μνμ ότι η συναλλαγή ακυρώθηκε από το ίδιο το Amazon και πλέον ακυρώθηκε η prime συνδρομή μου. Δοκίμασα και με ελληνική τραπεζική κάρτα, τα ίδια.

Το γύρισα σε Αίγυπτο εγώ με 4.50 ευρώ ετήσιο.Έκανα καινούργιο account γιατί στο παλιό δεν προχωρούσε.

Το ίδιο κι εγώ. Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Αν καταφέρω κάτι, θα ενημερώσω.

• Like
Reactions: cpapiris

οπως γραφουν και τα αλλα παιδια γυρισε το σε Αιγυπτο. Το ψάχνουν πολυ οι Τουρκοι και τους πετουν ολους εκτος. Μπορει να σου δεχτεί καποια κάρτα αλλα θα παιξει για λιγο και θα σε κοψουν πάλι. Οπως γινοταν και οταν ειχαμε Netflix τουρκικο. Βαλε ετησια σε Αιγυπτο

Vodafone TV?? Κάτι μου θυμίζει.....🤣 (Τούρκικη συνδρομητική πως; Στείλε μου prive λεπτομέρειες και τι περιλαμβάνει...)
netflix,disney,amazon,spotify,amazon music,sky now italia,sky wow germany,sky now england,arena sports serbia,cosmote tv,youtube premium,ssport turkey,exxen turkey,tod egypt,dazn italia,dazn portugal,paramount italia,blu tv turkey ,magenta sport ,movistar ,5 vpn,euroleague tv,ant1 +,nba league pass,lepsi tv Τσεχία

netflix,disney,amazon,spotify,amazon music,sky now italia,sky wow germany,sky now england,arena sports serbia,cosmote tv,youtube premium,ssport turkey,exxen turkey,tod egypt,dazn italia,dazn portugal,paramount italia,blu tv turkey ,magenta sport ,movistar ,5 vpn,euroleague tv,ant1 +,nba league pass,lepsi tv Τσεχία
και TSN CANADA,ELEVEN SPORTS POLAND

• Like
Reactions: petros_ksp

Ναι,κι εγω τα ιδια πριν καμια 15αρια μερες.Λυθηκε το προβλημα πανευκολα με ...μεταναστευση σε αλλη χωρα,βορεια της Αφρικης...

Παιδιά να ρωτήσω..
Παίζει ρόλο από που θα κάνεις εγγραφή στο Prime για τις γλώσσες που εμφανίζονται σε σειρές από κάποια τρίτα δίκτυα ?

Δηλαδή έκανα μία εγγραφή από τον λογαριασμό που είχα κάνει στο Amazon.de γιατί μου έδινε 1 μήνα δώρο,
και αφού ρύθμισα μετά την γλώσσα στα Ελληνικά, σε κάποιες σειρές βγάζει κανονικά τα Ελληνικά,
σε κάποιες έχει Αγγλικά και Γερμανικά, και σε κάποιες μόνο Γερμανικά.

Last edited:
Από παρόμοια εγγραφή σε Αίγυπτο, όταν δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι σε κάποια σειρά τότε υπόθεση και περιγραφή σε Αγγλικά ή Αραβικά.
Μάλλον παρόμοια και εδώ.

Οκ.
Αναρωτιέμαι εάν χάνουμε κάποια Ελληνικά, με το αν κάναμε την εγγραφή μας κατευθείαν από εδώ,

με επιλογή γλώσσας πρώτα Ελληνικά.

• Like
Reactions: DimAsi
Έχω το prime σε δύο smart TV. (sony, tcl, Android και τα δύο). Μού κάνει εντύπωση ότι στην tcl η εφαρμογή είναι integrated (δλδ μού δίνει την επιλογή continue watching) αντίθετα στην sony όχι.. Μήπως υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση??

Eχεις σιγουρα τον ιδιο λογαριασμο logged in ?

Πηγες στα continue watching ?
Ναι, ίδιο λογαριασμό. Το continue watching μού δείχνει να συνεχίσω ότι έχω δει από apple TV, Netflix, discovery, paramount και όπως είπα prime στην tcl. Στην sony λείπει το prime... Πολύ περίεργο

Ναι, ίδιο λογαριασμό. Το continue watching μού δείχνει να συνεχίσω ότι έχω δει από apple TV, Netflix, discovery, paramount και όπως είπα prime στην tcl. Στην sony λείπει το prime... Πολύ περίεργο
Απ ότι καταλαβαίνω, εννοείς χωρίς να μπεις στην εφαρμογή...
Όταν μπαίνεις στην εφαρμογή συνεχίζει.
Σωστά;

Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk