xSpectre
Senior Member
- 7 March 2014
- 359
Ναι, ακριβώςΑπ ότι καταλαβαίνω, εννοείς χωρίς να μπεις στην εφαρμογή...
Όταν μπαίνεις στην εφαρμογή συνεχίζει.
Σωστά;
Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι, ακριβώςΑπ ότι καταλαβαίνω, εννοείς χωρίς να μπεις στην εφαρμογή...
Όταν μπαίνεις στην εφαρμογή συνεχίζει.
Σωστά;
Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε 3 χώρες (Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία) βλέπω έχει μέρος των δικαιωμάτων το Amazon Prime.Ειδε κάνεις χτες prime ; Εγραφε ότι θα δείξει τον πρώτο αγωνα
τι είναι το ipand; το iPad είναι;καλησπέρα παιδιά.
μόλις έχω κάνει σύνδρομη στο prime amazon αλλά...δεν παίζει.
είναι συνδεδεμένο το ipand -hdmi - marantz av-hdmi - tv.
μου περνάει το μενού κανονικά στην τηλεόραση βλέπω τα παντα
όμως όταν πάει να ξεκινήσει μου βγάζει αυτο.
Ανοίγεις εφαρμογή δηλαδή και βλέπεις κάποια αναφορά σχετική με nba? Ούτε σε iPad ούτε σε Apple TV υπάρχει οποιοδήποτε αναφορά στο nba, μόνο αν πας στην αναζήτηση και ψάξεις θα δεις τους αγώνες.Μα υπάρχει αν κατέβεις πιο κάτω σου γράφει προσεχώς και τους αγωνες
Τις δύο προηγούμενες εβδομάδες δεν είχε πάντως Ελληνική περιγραφήΝαι, έχουν ελληνική περιγραφή οι αγώνες που μεταδίδει το Amazon Prime στη χώρα μας.
Για ποια χώρα vpn? NHL δεν έχει Ελλάδα και δεν υπάρχει ενότητα για ζωντανές μεταδόσεις? Στην αρχική σελίδα δεν υπάρχει οτιδήποτε σε αθλητικό,μόνο από την αναζήτησηΑυτό βλεπω οταν ανοίγω για αθλητικα γραφει προσεχως
Εμένα δεν μου το εμφανίζειΑυτό βλεπω οταν ανοίγω για αθλητικα γραφει προσεχως
Στο ματς των Λέικερς με τους Γκρίζλις την 1η Νοεμβρίου, είχε πάντως ελληνική περιγραφή.Τις δύο προηγούμενες εβδομάδες δεν είχε πάντως Ελληνική περιγραφή
Εχεις δίκιο κατι αλλά αθλητικα ειναι αυτά που βγάζει. Nba όντως δεν βγάζει μόνο με αναζήτηση. Πιστεύω αυτό έχει να κάνει μάλλον με την χώρα που ειναι η συνδρομήΓια ποια χώρα vpn? NHL δεν έχει Ελλάδα και δεν υπάρχει ενότητα για ζωντανές μεταδόσεις? Στην αρχική σελίδα δεν υπάρχει οτιδήποτε σε αθλητικό,μόνο από την αναζήτηση
Ποιοι περιγράφουν; Γίνεται σε κάποιο στούντιο η ελληνική περιγραφή;Στο ματς των Λέικερς με τους Γκρίζλις την 1η Νοεμβρίου, είχε πάντως ελληνική περιγραφή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.