Kirikosgeorgas
AVClub Enthusiast
- 9 March 2019
- 1,077
Έχει τα James Bond?? Έστω με αγγλικούς υπότιτλους;amazon Πολωνίας, 11,53 ευρώ ετήσια συνδρομή.
Έχει τα James Bond?? Έστω με αγγλικούς υπότιτλους;amazon Πολωνίας, 11,53 ευρώ ετήσια συνδρομή.
Τα έχει....Έχει τα James Bond?? Έστω με αγγλικούς υπότιτλους;
Ακόμη και έτσι να ειναι (για το 80% που έγραψες) που δεν ειναι, το 20% του Netflix είναι περισσότερο περιεχόμουν απο των υπολοίπων.Δεν με απασχολει καθολου το μεγεθος του Netflix,του οποιου το 80%+ του περιεχομενου του ειναι πραγματικα σκουπιδια.
Προσωπικα μονο η ποιοτητα με ενδιαφερει.
Σιγά ρε μεγάλε που το 80% του Netflix είναι σκουπίδια.... Στο Hollywood δουλεύεις και γύρισες των Κύκλο των χαμένων ποιητών και το Lord of the rings και έχεις συνηθίσει στην ποιότητα;;Δεν με απασχολει καθολου το μεγεθος του Netflix,του οποιου το 80%+ του περιεχομενου του ειναι πραγματικα σκουπιδια.
Προσωπικα μονο η ποιοτητα με ενδιαφερει.
Καταρχην μιλα λιγο καλυτερα,δεν καναμε μαζι φανταροι.Δευτερον,εισαι ...στελεχος του Netflix και σου θιξαμε την υπηρεσια?800ml ξυδι τοπ ή Παρος και λογικα θα σου περασει.Σιγά ρε μεγάλε που το 80% του Netflix είναι σκουπίδια.... Στο Hollywood δουλεύεις και γύρισες των Κύκλο των χαμένων ποιητών και το Lord of the rings και έχεις συνηθίσει στην ποιότητα;;
Πρώτον ναι ήμασταν μαζί φαντάροι... Έπρεπε να το θυμάσαι.. Δεύτερον αν ήμουν στέλεχος του Netflix τώρα θα ήμουν σαββατοκύριακο σε νησί και όχι εδώ να σου απαντάω... Τρίτον αφού έχει σαβουρα γιατί το κρατάς και το πληρώνεις;;Καταρχην μιλα λιγο καλυτερα,δεν καναμε μαζι φανταροι.Δευτερον,εισαι ...στελεχος του Netflix και σου θιξαμε την υπηρεσια?800ml ξυδι τοπ ή Παρος και λογικα θα σου περασει.
Και τελευταιο,πρεπει να ειμαι ο ...Κοπολα ή ο Σκορτσεζε για να κρινω αν μια σειρα η μια ταινια ειναι σκουπιδι?
Και ημουν και ...μετριοπαθης οσον αφορα το ποσοστο σκουπιδιων του Netflix,στην πραγματικοτητα η σαβουρα πρεπει να ξεπερναει το 90% του περιεχομενου του.
Εννοειται ειμαι συνδρομητης ολων των streaming υπηρεσιων,εκτος του Apple.Netflix δεν ανοιγω σχεδον ποτε απο τοτε που τελειωσε το BCS,το οποιο ηταν και το καλυτερο δημιουργημα τους...
Σιγουρα δεν καναμε μαζι φανταροι,συνηθως θυμαμαι οποιον χαζο γνωριζω για να γελαω λεγοντας την ιστορια μετα.Πρώτον ναι ήμασταν μαζί φαντάροι... Έπρεπε να το θυμάσαι.. Δεύτερον αν ήμουν στέλεχος του Netflix τώρα θα ήμουν σαββατοκύριακο σε νησί και όχι εδώ να σου απαντάω... Τρίτον αφού έχει σαβουρα γιατί το κρατάς και το πληρώνεις;;
"Καταρχην μιλα λιγο καλυτερα, δεν καναμε μαζι φανταροι"... Γεια σου ευγενικέ μη χαζέ... (Βάλε και κανά τόνο.... Καταρχάς όχι "Καταρχήν"..)Σιγουρα δεν καναμε μαζι φανταροι,συνηθως θυμαμαι οποιον χαζο γνωριζω για να γελαω λεγοντας την ιστορια μετα.
Και η απαντηση στην ερωτηση ειναι οτι εχω βαλει δωροκαρτα μεχρι δεκεμβριο,κατι για το οποιο μετανιωσα αλλα ειναι θεμα χρονου να διορθωθει...
Οπως μιλησες,ετσι σου μιλησα,ειναι απλο.Δεν βαζω τονους,μονο δασειες η περισπωμενες καμια φορα..."Καταρχην μιλα λιγο καλυτερα, δεν καναμε μαζι φανταροι"... Γεια σου ευγενικέ μη χαζέ... (Βάλε και κανά τόνο.... Καταρχάς όχι "Καταρχήν"..)