Amazon Prime Video (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,691
Λιβαδειά

Apple TV+ και Amazon Prime Video πλέον σε ένα πακέτο!

Οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν ότι το Apple TV+ έρχεται στην υπηρεσία Amazon Prime Video, σαν μια
συμπληρωματική συνδρομή εντός της ίδιας συνδρομής (add-on subscription). Πρακτικά θα δίνει τη
δυνατότητα στον καταναλωτή να αγοράζει συνδρομή στο Apple TV+ εντός της εφαρμογής του
Amazon Prime Video και να βλέπουν μέσα από αυτό το περιεχόμενο.

Προς το παρόν η υπηρεσία θα ξεκινήσει μόνο στις ΗΠΑ τον ερχόμενο μήνα και ευελπιστούν να
προστεθούν περισσότερες χώρες εν καιρώ.

appletvplusstoamazonprimesynergasia.webp

sdragon28

AVClub Enthusiast
31 July 2018
1,120
Αμφιβάλλω ότι θα μας απασχολήσει ποτέ αυτό. Εκτός και αν είναι παγκόσμια συμφωνία.

Midnight

Established Member
3 January 2024
136
Μακαρι να γινει,να σωθουμε οσοι εχουμε μονο amazon prime και ψαχνουμε apple tv σε ...λογικη τιμη.
Μεγαλο νεο,και οι δυο πλατφορμες μαζι ειναι απειρως ποιοτικοτερες σε περιεχομενο απο Netflix...

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,009
Εκεί ψηλά.....
ναι αλλα σε μεγεθος υπολειπονται πολυ.

Βασικα για να χτυπηθει το netflix πρεπει να ενωθουν ολοι οι αλλοι μαζι δηλαδη disney, apple, amazon, HBO, paramount.......

Μιλαμε για κολοσσο πλεον....

Midnight

Established Member
3 January 2024
136
Δεν με απασχολει καθολου το μεγεθος του Netflix,του οποιου το 80%+ του περιεχομενου του ειναι πραγματικα σκουπιδια.
Προσωπικα μονο η ποιοτητα με ενδιαφερει.

• Haha
Reactions: sdragon28

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,880
Πάτρα
Δεν με απασχολει καθολου το μεγεθος του Netflix,του οποιου το 80%+ του περιεχομενου του ειναι πραγματικα σκουπιδια.
Ακόμη και έτσι να ειναι (για το 80% που έγραψες) που δεν ειναι, το 20% του Netflix είναι περισσότερο περιεχόμουν απο των υπολοίπων.

• Like

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,009
Εκεί ψηλά.....
Ετσι ειναι .

ειναι τοσο πολυπληθες το περιεχομενο του που εχει αρκετη ποιοτητα μεσα ασχετα αν καποιος κρινει την παρουσα στιγμη και τι τον ενδιαφερει.

Αν κριναμε δηλαδη μονον την παρουσα στιγμη θα εβαζε τα κλαματε με το τι εχουν οι αλλοι.

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,781
Σιγά ρε μεγάλε που το 80% του Netflix είναι σκουπίδια.... Στο Hollywood δουλεύεις και γύρισες των Κύκλο των χαμένων ποιητών και το Lord of the rings και έχεις συνηθίσει στην ποιότητα;;

Πολυ καλη ειδηση. Εχω το apple tv δωρεαν με φοιτητικο apple music (στα 3,99 €) και πραγματικα η ποιοτητα σε περιεχομενο αλλα και σε εικονα και ηχο ειναι πολυ υψηλη. Το amazon prime το κρατησα για λιγο και το διεκοψα για οικονομικουϛ λογουϛ. Ενδιαφερουσα η προοπτικη να τα εχειϛ και τα δυο μαζι σε μια συμφερουσα τιμη συνδρομηϛ.

Midnight

Established Member
3 January 2024
136
Σιγά ρε μεγάλε που το 80% του Netflix είναι σκουπίδια.... Στο Hollywood δουλεύεις και γύρισες των Κύκλο των χαμένων ποιητών και το Lord of the rings και έχεις συνηθίσει στην ποιότητα;;
Καταρχην μιλα λιγο καλυτερα,δεν καναμε μαζι φανταροι.Δευτερον,εισαι ...στελεχος του Netflix και σου θιξαμε την υπηρεσια?800ml ξυδι τοπ ή Παρος και λογικα θα σου περασει.
Και τελευταιο,πρεπει να ειμαι ο ...Κοπολα ή ο Σκορτσεζε για να κρινω αν μια σειρα η μια ταινια ειναι σκουπιδι?
Και ημουν και ...μετριοπαθης οσον αφορα το ποσοστο σκουπιδιων του Netflix,στην πραγματικοτητα η σαβουρα πρεπει να ξεπερναει το 90% του περιεχομενου του.
Εννοειται ειμαι συνδρομητης ολων των streaming υπηρεσιων,εκτος του Apple.Netflix δεν ανοιγω σχεδον ποτε απο τοτε που τελειωσε το BCS,το οποιο ηταν και το καλυτερο δημιουργημα τους...

• Angry

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,781
Καταρχην μιλα λιγο καλυτερα,δεν καναμε μαζι φανταροι.Δευτερον,εισαι ...στελεχος του Netflix και σου θιξαμε την υπηρεσια?800ml ξυδι τοπ ή Παρος και λογικα θα σου περασει.
Και τελευταιο,πρεπει να ειμαι ο ...Κοπολα ή ο Σκορτσεζε για να κρινω αν μια σειρα η μια ταινια ειναι σκουπιδι?
Και ημουν και ...μετριοπαθης οσον αφορα το ποσοστο σκουπιδιων του Netflix,στην πραγματικοτητα η σαβουρα πρεπει να ξεπερναει το 90% του περιεχομενου του.
Εννοειται ειμαι συνδρομητης ολων των streaming υπηρεσιων,εκτος του Apple.Netflix δεν ανοιγω σχεδον ποτε απο τοτε που τελειωσε το BCS,το οποιο ηταν και το καλυτερο δημιουργημα τους...
Πρώτον ναι ήμασταν μαζί φαντάροι... Έπρεπε να το θυμάσαι.. Δεύτερον αν ήμουν στέλεχος του Netflix τώρα θα ήμουν σαββατοκύριακο σε νησί και όχι εδώ να σου απαντάω... Τρίτον αφού έχει σαβουρα γιατί το κρατάς και το πληρώνεις;;

Midnight

Established Member
3 January 2024
136
Πρώτον ναι ήμασταν μαζί φαντάροι... Έπρεπε να το θυμάσαι.. Δεύτερον αν ήμουν στέλεχος του Netflix τώρα θα ήμουν σαββατοκύριακο σε νησί και όχι εδώ να σου απαντάω... Τρίτον αφού έχει σαβουρα γιατί το κρατάς και το πληρώνεις;;
Σιγουρα δεν καναμε μαζι φανταροι,συνηθως θυμαμαι οποιον χαζο γνωριζω για να γελαω λεγοντας την ιστορια μετα.
Και η απαντηση στην ερωτηση ειναι οτι εχω βαλει δωροκαρτα μεχρι δεκεμβριο,κατι για το οποιο μετανιωσα αλλα ειναι θεμα χρονου να διορθωθει...

• Angry

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,099
ΑΘΗΝΑ
το netflix εχει το πιο πλουσιο περιεχομενο απο ολες τις πλατφορμες,σε ταινιες και σειρες,απο ολα τα ειδη για ολα τα γουστα,παλια/καινουργια.
φυσικο ειναι να βρεις και σαβουρες .μεσα σε ολη αυτην την τεραστια γκαμα που διαθετει.
αλλη πλατφορμα με τοσο μεγαλη ποικιλια,απλα δεν υπαρχει.

• Like
Reactions: kkoum and Joker19

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,781
Σιγουρα δεν καναμε μαζι φανταροι,συνηθως θυμαμαι οποιον χαζο γνωριζω για να γελαω λεγοντας την ιστορια μετα.
Και η απαντηση στην ερωτηση ειναι οτι εχω βαλει δωροκαρτα μεχρι δεκεμβριο,κατι για το οποιο μετανιωσα αλλα ειναι θεμα χρονου να διορθωθει...
"Καταρχην μιλα λιγο καλυτερα, δεν καναμε μαζι φανταροι"... Γεια σου ευγενικέ μη χαζέ... (Βάλε και κανά τόνο.... Καταρχάς όχι "Καταρχήν"..)

Midnight

Established Member
3 January 2024
136
"Καταρχην μιλα λιγο καλυτερα, δεν καναμε μαζι φανταροι"... Γεια σου ευγενικέ μη χαζέ... (Βάλε και κανά τόνο.... Καταρχάς όχι "Καταρχήν"..)
Οπως μιλησες,ετσι σου μιλησα,ειναι απλο.Δεν βαζω τονους,μονο δασειες η περισπωμενες καμια φορα...

SWISSTEC

AVClub Addicted Member
26 July 2007
1,438
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ρε παιδιά δικές σας είναι οι πλατφόρμες και τσακόνεστε? Άλλωστε είναι σεβαστές όλες οι οι απόψεις σε αυτό το φόρουμ. Και εμένα η άποψή μου είναι ότι το apple tv & amazon tv έχει ποιοτικότερες σειρές και ταινίες όπως και είναι ποιοτικότερος ο ήχος και η εικόνα από DISNEY & NETFLIX κατά την άποψή μου, γι΄αυτό και οι συνδρομές μου στα τελευταία είναι περιστασιακές.