Αmd Fusion APUs / bobcat / Zacate

Μικρες διαφορες, οι οποιες αφορουν κυριως την GPU. Και παλι χωρις DXVA, θα εχει προβλημα ο επεξεργαστης να τα βγαλει περα.

Καλη η χαμηλη καταναλωση αλλα τα τσιπακια αυτα χωρις HA, δεν ειναι για πολλα.

Αν έχουν turbo core, λογικά θα ανεβάζουν συχνότητα όταν έχουν φόρτο (όταν δλδ δεν παίζουν με DXVA μέσω κάρτας γραφικών στην περίπτωση μας)... Αν είναι και λίγο επιθετική η ρύθμιση (π.χ. ~2GHz λέω ένα νούμερο στην τύχη, από 1.65GHz που θα είναι μαμά) πιστεύω ότι θα κάνει διαφορά... Βέβαια αν δεν το δούμε στην πράξη...

Με εναν ssd 4gb ram . Πως λετε να τα πηγαινει με XBMC aeon skin?Και κανα TV tuner?
Σε αναπαραγωγη χωρις dxva ηταν ο επεξεργαστης ψηλα!

Αυτο που εχει στο Αμαζον, επειδη δεν το διευκρινιζει στο τιτλο,
εχω την εντυπωση οτι ειναι
το Zbox AD02(το σκετο, οχι το plus) που δεν εχει ραμ,
οποτε υπολογιστε κατι ακομα για SODIMΜ μνημες.
Το AD02-plus εχει 2GB και 250αρι σκληρο απ'οτι θυμαμαι,
αλλα αυτο δεν το ειχε μεχρι και πριν καμια εβδομαδα που ειχα κοιταξει.
Παρομοιες λυσεις ειχαν εμφανιστει στη Cebit αλλα δεν υπαρχουν πολλα στοιχεια ακομα.
Ριξε μια ματια μερικες σελιδες πιο πισω σε αυτο το ποστ.
Review του Ζοtac υπαρχει εδω http://hothardware.com/Reviews/AMD-Fusion-Hits-Retail-Zotac-and-Gigabyte-E350s-Tested/
Ειναι βεβαια του πιο ακριβου μοντελου τις Ζοτακ με το bluray player,
αλλα στην ιδια ακριβως πλατοφορμα ειναι και αυτο βασισμενο.
Επειδη παρακολουθω και γω το νημα του Ultra απ'την αρχη και ειμαι standby,
μολις ειδα τι κανουν αυτα τα AMDακια στον Ατομ αλλα και ποσο κουλουβάχατα
τα χει κανει η Xtreamer, νομιζω θα το φαει το ακυρο :7SFGSFG:
Το ξερω φιλε μου οτι ειναι το απλο χωρις μνημη και δισκο και για μενα καλυτερα αφου δισκο εχω ηδη και με 40 ευρω του βαζω 4gb μνημη και ειμαι κομπλε.Θα ριξω μια ματια και στα αλλα δυο που αναφερθηκαν δε τα ειχε παρει το ματι μου.Να κι ενα βιντεακι που βρηκα http://www.youtube.com/watch?v=jCeQbNFS0L4 που δειχνει πως ειναι και εσωτερικα και προς το τελος το δειχνει εν δραση.Τωρα για το ultra κι εγω ειχα ψηθει στην αρχη με τα χιλια,αλλα κατι οι μ@λ@κιες της xtreamer κατι οι καλυτερες επιδοσεις του Ε350 με κανουν και αλλαζω γνωμη σιγα σιγα.

με το ανεμιστηρακι φοβαμαι για θορυβο
Ο τυπος στο βιντεο παντως λεει οτι ειναι πολυ αθορυβο και συμπληρωνει ο αλλος απο την εταιρεια οτι μπορεις μεσα απο το bios να ρυθμισεις τον ανεμιστηρα η ακομη και να τον κλεισεις εντελως.

Απάντηση: Re: Αmd Fusion APUs / bobcat / Zacate

MSI E350IA-E45 Review (Brazos)

Ωραιο review απο το the lab:a0210:

Μια δύο παρατηρήσεις, μήπως δεν το προσέξει κάποιος... Το συγκεκριμένο είναι δείγμα, και φοράει τις (χειρότερες?) διπλές ψήκτρες του μικρότερου μοντέλου με τον μικρό ανεμιστήρα στον επεξεργαστή (φασαρίας από ότι λένε...) Τα retail έχουν την μεγαλύτερη μονή που πιάνει και τα δύο (Μ1 και APU). Και από ότι διακρίνω μάλλον μεγαλύτερο ανεμιστήρα, φαντάζομαι πιο ήσυχο. Οταν είδα τις φωτό νόμιζα ότι έχουν κάνει λάθος στο μοντέλο που λένε ότι παρουσιάζουν! (αλλά μετά είδα τις usb3 και μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο. Τέσπα μετά διάβασα ότι είναι sample με τις μικρές ψήκτρες).
Το hdmi το αναφέρουν 1.4, από όσο ξέρω και όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα είναι 1.3... Αλλά θα το ξανατσεκάρω.

Απάντηση: Re: Αmd Fusion APUs / bobcat / Zacate

Μια δύο παρατηρήσεις, μήπως δεν το προσέξει κάποιος... Το συγκεκριμένο είναι δείγμα, και φοράει τις (χειρότερες?) διπλές ψήκτρες του μικρότερου μοντέλου με τον μικρό ανεμιστήρα στον επεξεργαστή (φασαρίας από ότι λένε...) Τα retail έχουν την μεγαλύτερη μονή που πιάνει και τα δύο (Μ1 και APU). Και από ότι διακρίνω μάλλον μεγαλύτερο ανεμιστήρα, φαντάζομαι πιο ήσυχο. Οταν είδα τις φωτό νόμιζα ότι έχουν κάνει λάθος στο μοντέλο που λένε ότι παρουσιάζουν! (αλλά μετά είδα τις usb3 και μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο. Τέσπα μετά διάβασα ότι είναι sample με τις μικρές ψήκτρες).
Το hdmi το αναφέρουν 1.4, από όσο ξέρω και όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα είναι 1.3... Αλλά θα το ξανατσεκάρω.

ερωτηση bitstreaming παρέχουν αυτα τα μηχανάκια?
δευτερον παιχνίδια με τα ενσωματωμενα γραφικά πως πανε εχουμε καποια μετρηση? ξερουμε με ποια εξωτερικη ΑΤΙ είναι αντιστοιχα τα ενσωματωμενα γραφικά? απο οτι διαβασα στο αρθρο στο thelab απο θεμα καταναλωσης ειναι μανουλα. 1080p και bluRay.iso παιζουν απροβληματιστα?

νομίζω με 5450 (80 SP units), αλλά με χαμηλότερους χρονισμούς από εκείνη...
τα υπόλοιπα έχουν νομίζω απαντηθεί και "hands on" πλέον, στο άρθρο...

Ρε παιδια αυτη η Asus δεν βλεπω να βγαινει και ποτε. Περα απο την παθητικη της ψυκτρα ποια αλλη ειναι εξισου καλη?

φαντάζομαι ότι υπάρχουν και άλλοι "παλαβοί" σαν και εμάς εκεί έξω και το εξαφανίσανε με το που βγήκανε κομμάτια...

Η pro εχει το realtek 887 αντι για το 892.
Επισης η pro εχει HDMA 1.4a αντι για 1.3
Αλλα εχει λιγοτερα USB3 απ'οτι ειδα.

Το uATX ειναι το Micro ATX?

σωστά αυτά που ανέφερες... μπες και στην σελίδα της asus, βρες τα δύο Μ/Βς και βάλε τα να τα συγκρίνει (compare, θα το δεις), δίπλα δίπλα.

Αν βέβαια δεν έχουν λαθάκια... γιατί π.χ. με εντελώς ίδιο hardware, το ένα να έχει 1.3b και το άλλο 1.4a... περίεργο μου φαίνεται, και δεν θυμάμαι και ποιο είναι το σωστό.

http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_form_factor εδώ έχει τα πάντα αν θες να δεις και μεγέθη... και ναι ειναι mATX (24.4χ18.3 λέει η άσους)