το ματιασα..λοιπον ενω τα drop στο XBMC ειναι σταθερα , ενω cpu ειναι πολλες φορες κατω απο το 15% , ενω η εικονα (στα ματια μου τουλαχιστον) ειναι μια χαρα και δεν χρειαζεται κατι παραπανω , εκει που βλεπεις μια ταινια , απο μια φορα εως μερικες φορες , σου κολλαει σαν να ειναι κολλημενα 2 καρε μαζι ή σαν να μενει ενα καρε πανω απο τον χρονο που χρειαζεται , και μετα η εικονα τρεχει να επανορθωσει.Τα drop files στο XBMC παραμενουν σταθερα.Η πρωτη μου σκεψη :φταιει το mkv-αλλα δεν γινεται αυτο για 2 λογους
1) δεν ειναι σταθερο το σημεια , αρα θα ειχε προβλημα το mkv εκει και
2) εε δεν τον κανει σε 1 να πω οτι νταξ δεν τρεχει τιποτα.Βεβαια μπορει να μην το κανει καθολου σε 1 ταινια, αλλα στις 10 ταινιες θα το κανει στις 8 , απο 1 εως 5 φορες.
Πιασε το αυγο και κουρετο δλδ να βρει κανεις τι φταιει..η ΑΤΙ? ο επεξεργαστης?τα windows μου?drivers?
Απενεργοποιησα τα παντα στην καρτα γραφικων , και αφησα μονο ενα smooth που εχει και αν θυμαμαι καλα και το 16-235.Τα αλλα ολα στο οφ..καμμια ιδεα κανεις?
don't do it Φαιδων.
Εξαιρουμένου του hd audio, δεν νομίζω οτι θα παίξει καλύτερα απο το xtreamer ultra (ION2).
Η nvidia εχει τουλαχιστον cuda (γενικά στο ultra έπαιζε πολύ καλά , μονο σε πολυ δυσκολες σκηνές εκανε ανεπαίσθητα σπασίματα στην κινηση), το fusion δεν εχει την δυναμη να παιξει σε καλο software mode και θα παιξει ουσιαστικά μονο σε dxva που δεν ειναι και οτι καλυτερο υπάρχει.
Στην θέση σου θα περίμενα η θα πηγαινα σε lliano.
Με την ιδια λογικη τσιμπάς ενα ultra που θα σε βολεψει περισσοτερο με το linux.
Εξαιρουμενου hd audio.
Αν εχεις ηδη τσεκαρει σε fusion καποια live εκδοση του xbmc και έπαιζε καλά τότε προχώρα.
ΥΓ. Το οτι με 250 αγοραζεις dune να το αναφερω η οχι ?![]()
Εξαιρουμενου hd audio.
Εξαιρουμενου hd audio.
Αν εχεις ηδη τσεκαρει σε fusion καποια live εκδοση του xbmc και έπαιζε καλά τότε προχώρα.
ΥΓ. Το οτι με 250 αγοραζεις dune να το αναφερω η οχι ?![]()
Βασικά με αυτή την λογική, μπορεί να πάρει και ένα asus 1015PN και έχει ότι και το ultra, συν πολλά περισσότερα αφού πρόκειται για netbook... στα 300 επίσης, και με σχεδόν ίδιο configuration (ατομ Χ2, και ΙΟΝ2). Και με πληκτρολόγιο που δεν χαλάει! :smash:
ok τοτε..Ούτε για αστείο Media Player για μένα πλέον. XBMC is the way, εκτός και αν μας προλάβει η Sigma (χλωμό) και βγάλει κανένα με XBMC.
@auteur : Έχω πλέον μεγάλη εξοικείωση με XBMC Live και Openelec που δεν με φοβίζει. Σε λίγα λεπτάκια είναι όλα ΟΚ. ΑΠλά βαρέθηκα του σιχαματού το GUI των Media Player και θέλω και κάποιες εξτρά ευκολίες του XBMC που δεν τις βρίσκω αλλού.
Ούτε για αστείο Media Player για μένα πλέον. XBMC is the way, εκτός και αν μας προλάβει η Sigma (χλωμό) και βγάλει κανένα με XBMC.
@auteur : Έχω πλέον μεγάλη εξοικείωση με XBMC Live και Openelec που δεν με φοβίζει. Σε λίγα λεπτάκια είναι όλα ΟΚ. ΑΠλά βαρέθηκα του σιχαματού το GUI των Media Player και θέλω και κάποιες εξτρά ευκολίες του XBMC που δεν τις βρίσκω αλλού.
Δεν ξέρω αν πρέπει να επιλέξω ένα ΙΟΝ2 με το πλεονέκτημα του Linux (για μένα πάντα) ή ένα Zacate με μόνο Win 7 και βέβαια HD Audio. Μην ξεχνάμε πως το Zacate είναι και 1,5 χρόνο πιο φρέσκο απ' το ION.
Που το βρήκες στα 300 δαύτο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.