Άμεση αγορά μέχρι 1200 ευρώ

ant2004

New member
12 October 2007
10
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το άκρως κατατοπιστικό Forum.
Ενδιαφέρομαι για αγορά lcd (δεν με ενοχλεί να είναι 37") ή plasma μέχρι 42" και 1200 ευρώ, μετρητά . Διάβασα με προσοχή ότι θεωρείτε κορυφαία επιλογή την TH-42PX70E, όσον αφορά την πλάσμα. Με προβληματίζει όμως για δύο λόγους:
1) ότι ο πωλητής μου είπε ότι το μέγιστο που θα πρέπει να την έχω ανοικτή είναι 8 ώρες την μέρα.
2) ότι δεν είναι και ότι καλύτερο αν την συνδέω με τον υπολογιστή για να βλέπω τις ταινίες που έχω αποθηκευμένες στο pc μου(όπως και για το ps3).
3) και για αυτό μου προτείνει αυτός, κατά τα λεγόμενά του, "κορυφαία, και μην ακούς κανέναν" την 37"LF66 LG.

Δεδομένου ότι :
1) δεν με ενοχλεί lcd ή plasma (με προτίμηση στη δεύτερη λόγω ποιότητας
χρωμάτων)
2) 37" ή 42"
3) αν και την θέλω για αγορά από την άλλη εβδομάδα δε με ενοχλεί να περιμένω αν προτείνετε κάτι που να αξίζει την ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Συγνώμη για το χιλιοειπωμένο thread-bye-!!!!!

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=9857

Ο πωλητής όπως πάντα και όλοι δεν ξέρει τίποτα ή θέλει να σου πωλήσει την lg ντε και καλά.Ξέχνα την lg και χτύπα την 42PX70.Δεν θα βρείς τίπτα καλύτερο.Απλά λίγο προσοχή θέλει.Εντάξει για pc δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά σε SD μακράν η καλύτερη.Αν πάλι θες lcd δες την Sony KDL-40S3000 ή την Samsung LE-40R86

Ενδιαφέρομαι για αγορά lcd (δεν με ενοχλεί να είναι 37") ή plasma μέχρι 42" και 1200 ευρώ, μετρητά . Διάβασα με προσοχή ότι θεωρείτε κορυφαία επιλογή την TH-42PX70E, όσον αφορά την πλάσμα. Με προβληματίζει όμως για δύο λόγους:
1) ότι ο πωλητής μου είπε ότι το μέγιστο που θα πρέπει να την έχω ανοικτή είναι 8 ώρες την μέρα.
2) ότι δεν είναι και ότι καλύτερο αν την συνδέω με τον υπολογιστή για να βλέπω τις ταινίες που έχω αποθηκευμένες στο pc μου(όπως και για το ps3).
3) και για αυτό μου προτείνει αυτός, κατά τα λεγόμενά του, "κορυφαία, και μην ακούς κανέναν" την 37"LF66 LG.

1) Μετά τις 8 ώρες καταλαβαίνεις τι θα πει σωστή εικόνα και δεν πρόκειται να πάρεις LCD :D
2) Κανένα πρόβλημα η θέαση ταινιών από PC. Πολύ πιθανό όμως να υπάρξει πρόβλημα με την χρήση του PS3 για αρκετές ώρες. Προσωπικά θα πήγαινα σε 37άρα LCD για πολύωρη χρήση PS3 και θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Οπότε ερχόμαστε στο ...
3) Καταλαβαίνω πως το κορυφαία είναι κάπως σχετικό, αλλά τόσο σχετικό ώστε να είναι η LG κορυφαία 37άρα της αγοράς παραπάει.

Μην πιστεύεις και πολύ τους πωλητές γιατί εκτός του ότι οι περισσότεροι ξέρουν ελάχιστα πράγματα,έχουν και οδηγίες από την επιχείρηση για συγκεκριμένη προώθηση προϊόντων.

Δεν ειναι αναγκη να
a070.gif
για να καταληξεις , αφου σε πηρε η φουρια , χτυπα μια Samy40R86 και εισαι ανταξ .

Oι πωλητες προτεινουν τις τηλεορασεις για τις οποιες παιρνουν ποσοστα (συνηθως LG και Samsung).

Σε πλασμα υπαρχουν στην τιμη αυτη οι Samsung 42C96 , Panasonic PX70 και Philips 42PFP5532 και σε LCD οι Samsung 42R86B και Sony 40S3000. Δες τις παραπανω σε κανα media markt και αποφασισε.

Τελικά μετά από βόλτα στα μαγαζιά μπερδεύτηκα εντελώς. Καταρχάς ακόμα και με μετρητά η PX70E είχε 1300-1400 και ούτε ευρώ παρακάτω(αγορά του Βόλου)!! Επίσης μετά από δικής μου σύγκρισης (ιεροσυλία;) της παραπάνω τηλεόρασης με την Philips 37"pf9731 διαπίστωσα ότι έχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ευκρίνεια. Η τιμή ήταν 1650 ευρώ και παίζει να μου κόψει κάτι ακόμη. Να μείνω στην PX ή αφού με παίρνει η υπέρβαση(είναι και η τελική ούτε ΕΥΡΩ παραπάνω) να πάω στην pf(η οποία να σημειωθεί όπως μάλλον θα ξέρετε είναι στα 1080i και όχι p!!!!);
Υπάρχει τίποτα άλλο παραπλήσιο;(όνειρό μου η PIONEER)

Δύσκολα μας βάζεις. Πολύ καλές επιλογές και οι δύο και όποια και να διαλέξεις ικανοποιημένος θα μείνεις.

αν και την θέλω για αγορά από την άλλη εβδομάδα δε με ενοχλεί να περιμένω αν προτείνετε κάτι που να αξίζει την ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
Υπάρχει τίποτα άλλο παραπλήσιο;(όνειρό μου η PIONEER)

Το "όνειρο" σου αξίζει και την υπομονή και τα παραπάνω χρήματα.

Last edited:
Μπορεις να παραγγειλεις την 42PX70 με τιμη 1169 EUR απο ΠΛΑΙΣΙΟ (και δωρεαν παραδοση) Με μετρητα θα την βρεις και 1050-1100 EUR.
Οι 5" διαφορα απο την 37-αρα ειναι σημαντικες (το μεγεθος μετραει)

Τελικά αφού να πάω για την μεγάλη υπέρβαση 37"(pf9731); υπάρχει κάτι άλλο κορυφαίο στα 1600 ευρώ(πλάσμα ή LCD) ή να μείνω στην PX ?
Αλήθεια η 37"(9732) πόσο κοστίζει?

Απάντηση: Re: Άμεση αγορά μέχρι 1200 ευρώ

Τελικά αφού να πάω για την μεγάλη υπέρβαση 37"(pf9731); υπάρχει κάτι άλλο κορυφαίο στα 1600 ευρώ(πλάσμα ή LCD) ή να μείνω στην PX ?
Αλήθεια η 37"(9732) πόσο κοστίζει?

Η 37PFL9732 ξεκινάει από τα 2000 και δεν την έχουν πολλά καταστήματα ακόμα.

Αν είχαν το ίδιο μέγεθος θα σου έλεγα να κάνεις την υπέρβαση, τώρα νομίζω πως δεν αξίζει. Στα 1500 και κάτι ψιλά υπάρχει η Samsung 40M86 στα Makro.

Τελικά το αποφάσισα-τα λόγια ενός φίλου από εδώ με εκφράζουν απόλυτα-υ.γ γυναίκα το αποφάσισα, ΔΕΝ πρόκειται να πάρουμε τηλεόραση, τουλάχιστον ΟΧΙ σύντομα, ετοίμασε βαλίτσες, φεύγουμε διακοπές!!!!!! Θα κρατήσω τα 1200 που έγιναν 1600 και θα περιμένω τα Χριστούγεννα!!
Κουτό? Αυτή η Philips 42pfl9732d/10 lcd με τύφλωσε!!!!

Τελικά το αποφάσισα-τα λόγια ενός φίλου από εδώ με εκφράζουν απόλυτα-υ.γ γυναίκα το αποφάσισα, ΔΕΝ πρόκειται να πάρουμε τηλεόραση, τουλάχιστον ΟΧΙ σύντομα, ετοίμασε βαλίτσες, φεύγουμε διακοπές!!!!!! Θα κρατήσω τα 1200 που έγιναν 1600 και θα περιμένω τα Χριστούγεννα!!
Κουτό? Αυτή η Philips 42pfl9732d/10 lcd με τύφλωσε!!!!
Καλώς ήρθες στο club των ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ! :guitarist:
Τώρα καταλαβαίνεις τι εστί αναποφάσιστος... :flipout:

Δεδομένου ότι :
1) δεν με ενοχλεί lcd ή plasma (με προτίμηση στη δεύτερη λόγω ποιότητας
χρωμάτων)
2) 37" ή 42"
3) αν και την θέλω για αγορά από την άλλη εβδομάδα δε με ενοχλεί να περιμένω αν προτείνετε κάτι που να αξίζει την ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Συγνώμη για το χιλιοειπωμένο thread-bye-!!!!!

Πρόσεχε πολύ. η δικιά μου στις 8ώρες και 1'.......ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ!!! :violent-smiley-011:

Τι εννοείς ανατινάχθηκε? μάλλον θα μιλάς για την TH-42XP70E, σωστά; Υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή κάτω από τα δύο χιλιάδες ευρώ για την Philips μέχρι και τα Χριστούγεννα ? Μπορείτε να μου πείτε τα υπέρ και τα κατά για την 42pfl9732d/10 ?

Απάντηση: Re: Άμεση αγορά μέχρι 1200 ευρώ

Τι εννοείς ανατινάχθηκε? μάλλον θα μιλάς για την TH-42XP70E, σωστά; Υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή κάτω από τα δύο χιλιάδες ευρώ για την Philips μέχρι και τα Χριστούγεννα ? Μπορείτε να μου πείτε τα υπέρ και τα κατά για την 42pfl9732d/10 ?

Ισως το μειονεκτημα της Philips να ειναι σε ολα τα μοντελα της το ΜΑΥΡΟ σε σχεση αλλα μοντελα ανταγωνιστικα (Sony, Samsung). Κατα τα αλλα ειναι μια κορυφαια τηλεοραση :2thumb22sup:

Ισως το μειονεκτημα της Philips να ειναι σε ολα τα μοντελα της το ΜΑΥΡΟ σε σχεση αλλα μοντελα ανταγωνιστικα (Sony, Samsung). Κατα τα αλλα ειναι μια κορυφαια τηλεοραση :2thumb22sup:
Διαφωνώ... Το μαύρο της F8 Samsung είναι ΠΙΟ μάυρο...:ernaehrung004: