Amiko 8900 Alien

Re: AMIKO 8900 ALIEN

Τα 3 βασικά προβλήματα των οδηγών παραμένουν.

1. Σπασίματα σε HD κανάλια υψηλού bitrate (>12Mbit)
2. Αδυναμία υποστήριξης HD skins
3. Κακή λειτουργία του ενσωματωμένου card reader.

Μονο αυτα ειναι τα προβληματα?
Κατα τα αλλα ? Κατι crash κατι πρασινες οθονες... ? Διορθωθηκαν?

Ειμαι κοντα να τον παρω και εγω , αλλα περιμενω να δω τι θα γινει με το Ε2.

, γιατι θελω να τον δουλευω linuxato με το webif και τον setting editor...:violent-smiley-030:

Μονο αυτα ειναι τα προβληματα?
Κατα τα αλλα ? Κατι crash κατι πρασινες οθονες... ? Διορθωθηκαν?

Ειμαι κοντα να τον παρω και εγω , αλλα περιμενω να δω τι θα γινει με το Ε2.

, γιατι θελω να τον δουλευω linuxato με το webif και τον setting editor...:violent-smiley-030:

Αν θες enigma2, προτίμησε κάποιο δέκτη με Broadcom chip.

Στην τιμη του Alien (κατω απο 200) βρισκεις ομως καποιον με enigma2 και Broadcom chip?

Δε μπορείς να τα έχεις όλα.

Ο Alien παίζει πολύ καλά με το δικό του λογισμικό. Αν ντε και καλά θέλετε enigma2, ή θα κάνετε συμβιβασμούς ή θα πρέπει να πάτε σε δέκτη με broadcom chip.

Εγω συμφωνω απολυτα με αυτα που λες... γι'αυτο και τον αγορασα πριν 10 μερες
και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, με ελαχιστους συμβιβασμους...
Το φιλο μου τον Λακη ομως δεν του αρκει το Spark...
Ας ελπισουμε συντομα σε μια σταθεροτερη εκδοση του enigma2.

Xθες διαβασα και το αρθρο σου... και κατεβασα την αναλυση απο 1080i σε p.

Απάντηση: AMIKO 8900 ALIEN

Εσεις που ξερετε, τοσο πολυ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (και σε ΤΙ; ) ειναι το Ε2 που ολοι το θελουν;

Το enigma2 είναι το ποιο επεκτάσιμο GUI για δορυφορικό δέκτη. Έχει plugins για τα πάντα. Κανένα άλλο λογισμικό δέκτη δεν είχε ποτέ τόσες πολλές δυνατότητες. Προσωπικά δε μπορώ χωρίς enigma2, παρά τα όποια προβλήματά του και ελλείψεις (πχ δε μπορείς να κάνεις rename Favorite list από το τηλεκοντρόλ).

Απάντηση: AMIKO 8900 ALIEN

Και οπως (σε διαβασα σημερα στο περιοδικο) λες κι εσυ οτι στον ΑΜΙΚΟ (που μου´ρχεται αυριο) δεν δουλευει, μαλλον χανουμε αρκετα απο την χαρα της "δημιουργιας"!

Re: Απάντηση: AMIKO 8900 ALIEN

Και οπως (σε διαβασα σημερα στο περιοδικο) λες κι εσυ οτι στον ΑΜΙΚΟ (που μου´ρχεται αυριο) δεν δουλευει, μαλλον χανουμε αρκετα απο την χαρα της "δημιουργιας"!

Δουλεύει με προβλήματα.

Απάντηση: Re: AMIKO 8900 ALIEN

Προσωπικά δε μπορώ χωρίς enigma2, παρά τα όποια προβλήματά του και ελλείψεις (πχ δε μπορείς να κάνεις rename Favorite list από το τηλεκοντρόλ).
Μια και αναφερθηκες στις λιστες του Ε2, να ρωτησω πως γινεται να δεις τα καναλια με τη σειρα που κατεβαζονται (δηλ. ανα TP και SID) και οχι αλφαβητικα; Μεχρι στιγμης δεν τα εχω καταφερει.

Re: Απάντηση: Re: AMIKO 8900 ALIEN

Μια και αναφερθηκες στις λιστες του Ε2, να ρωτησω πως γινεται να δεις τα καναλια με τη σειρα που κατεβαζονται (δηλ. ανα TP και SID) και οχι αλφαβητικα; Μεχρι στιγμης δεν τα εχω καταφερει.

Δε γίνεται, μόνο στον editor στον Η/Υ. Αλλά τι νόημα έχει αυτή η απεικόνιση; Ποτέ δε μου φάνηκε χρήσιμη

Re: Απάντηση: AMIKO 8900 ALIEN

e2_Alien_RSP173_G1906.rar - stm23_0123
- player2 179
- eplayer3
- "high bitrate" bug resolved
- AC3 and DTS (when DTS downmix is OFF) forwarded to S/PDIF and HDMI

neo

Επιβεβαιώνω πως πλέον τα high bitrate HD παίζουν κανονικά.
Αν δουλέψει το card reader και τα HD skin θα μιλάμε για μία αξιοπρεπή υποστήριξη του enigma2. Η σταθερότητα επίσης πρέπει να βελτιωθεί.

RSP e2 Alien Beta 05

e2 Alien RSP180 G1930

NEW:
- read NTFS partision
- HD skin
- v4 boot issue solved
- former image betatestor's complains regarding the non-working remote controls are finally, hopefully, over.
The new image accepts both remote controls, the Allien and Pingulux models.
No need of extra settings, reciever recognize their commands.