akai=takis
Established Member
- 23 April 2009
- 122
Μονο αυτα ειναι τα προβληματα?
Κατα τα αλλα ? Κατι crash κατι πρασινες οθονες... ? Διορθωθηκαν?
Ειμαι κοντα να τον παρω και εγω , αλλα περιμενω να δω τι θα γινει με το Ε2.
, γιατι θελω να τον δουλευω linuxato με το webif και τον setting editor...:violent-smiley-030:
Στην τιμη του Alien (κατω απο 200) βρισκεις ομως καποιον με enigma2 και Broadcom chip?
Εδω φιλε μου με 8000 DM και εχουμε ακομα πρασινες οθονες, υπομονη θελει το e2Κατα τα αλλα ? Κατι crash κατι πρασινες οθονες... ? Διορθωθηκαν?
Και οπως (σε διαβασα σημερα στο περιοδικο) λες κι εσυ οτι στον ΑΜΙΚΟ (που μου´ρχεται αυριο) δεν δουλευει, μαλλον χανουμε αρκετα απο την χαρα της "δημιουργιας"!
Μια και αναφερθηκες στις λιστες του Ε2, να ρωτησω πως γινεται να δεις τα καναλια με τη σειρα που κατεβαζονται (δηλ. ανα TP και SID) και οχι αλφαβητικα; Μεχρι στιγμης δεν τα εχω καταφερει.Προσωπικά δε μπορώ χωρίς enigma2, παρά τα όποια προβλήματά του και ελλείψεις (πχ δε μπορείς να κάνεις rename Favorite list από το τηλεκοντρόλ).
Μια και αναφερθηκες στις λιστες του Ε2, να ρωτησω πως γινεται να δεις τα καναλια με τη σειρα που κατεβαζονται (δηλ. ανα TP και SID) και οχι αλφαβητικα; Μεχρι στιγμης δεν τα εχω καταφερει.
e2_Alien_RSP173_G1906.rar - stm23_0123
- player2 179
- eplayer3
- "high bitrate" bug resolved
- AC3 and DTS (when DTS downmix is OFF) forwarded to S/PDIF and HDMI
neo
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.