Amiko 8900 Alien

Παιδιά σας χαιρετώ! Είμαι εντελώς καινούργιος στην παρέα και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Είμαι κάτοικος Κύπρου και θέλω να μπορώ να βλέπω τα ελεύθερα ελληνικά κανάλια. Το Ελληνικό πακέττο της Nova δεν μπορώ να το αγοράσω επειδή δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος για την Κύπρο. Διαθέτω ένα Amigo Alien 8900 και μια Samsung Smart TV. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να έχω αυτά τα κανάλια στην Τι Βι μου?
Σας ευχαριστώ θερμά.....

Απάντηση: Re: Amiko 8900 Alien

Ο πιο... νόμιμος τρόπος είναι να μπορέσεις να δηλώσεις μια δ/νση στην Ελλάδα. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει, ούτε καν... παράνομος πλέον. (για την ακρίβεια υπάρχουν, αλλά δεν αξίζουν)

Re: Απάντηση: Re: Amiko 8900 Alien

Σ ευχαριστώ φίλε μου. Αυτό που με θυμώνει είναι που όλοι οι πολιτικοί, και εδώ και εκεί κόπτονται για τες στενές σχέσεις Ελλάδας - Κύπρου...!

από δορυφόρο eutelsat3D 3.1E μπορείς να βλέπεις όλα τα ελεύθερα κανάλια

Last edited by a moderator:
Αν και το πόσταρα και αλλού,επειδή έχασα πολλά αρχεία,μπορεί κάποιος να δώσει κάποιο link για HDMU image?Η σελίδα που τα έβρισκα δυστυχώς δεν υπάρχει.

Παιδια 2 ερωτησεις.
1) Προτεινετε καποιο usb dvb-t tuner για τον 8900 σε image HDMU . Τα Redi παιζουν ?.

2) Στο spark καπου ειχα πετυχει προχθες! ενα μενου που κατεβαζες add-ons.
E λοιπον , Χθες που το ηθελα εφαγα ολη μερα δεν το βρηκα πουθενα. Υπαρχει , αλλα που ειναι ?

Καλησπέρα....εγκατέστησα το Vix4E2 για το δέκτη αλλά αδυνατώ να εγκαταστήσω το tuner...έχω ένα 8Χ1 diseqc...με το προηγούμενο image όλα ήταν οκ...στο μενού των ρυθμίσεων δεν βρίσκω τις εντολές ΑΒ ΑΑ ΒΒ ΒΑ για να εισάγω για το κάθε lnb...επίσης δεν βρίσκω τη σειρά commited uncommited toneburst....
satellite....Hotbird
lnb.....1
AA
input 1
commited uncommited toneburst

αυτές ήταν οι ρυθμίσεις για το προηγούμενο image...

Κάθε βοήθεια δεκτή....

Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να πιάσω σωστά το fashion HD από τον Hotbird που το έχει χωρίς κωδικοποίηση ;

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν άλλαξα το λογισμικό του δέκτη από Spark σε Enigma.
Μόνο στο συγκεκριμένο κανάλι έχω πρόβλημα.
Συγκεκριμένα η εικόνα συνεχώς κολλάει (ανά 1 sec περίπου) και έτσι δεν έχει φυσική ροή.
Ο δέκτης είναι ο Alien 8900 της Amiko.

Υπάρχει σε κάποιον άλλο δορυφόρο ελεύθερο αυτό το κανάλι ;

Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα, μετά την εγκατάσταση του enigma το Euronews έχασε την ελληνική γλώσσα. Γιατί ;

Όλα τα όμορφα πράγματα κάποτε τελειώνουνε. Στον μεταχειρισμένο AMIKO ALIEN 8900 που αγόρασα πέρυσι στις αρχές του χρόνου, δυστυχώς πριν από λίγες ημέρες μετά από ένα χρόνο λειτουργίας έπαυσα να βλέπω τα κανάλια της Skylink. Φαίνεται ο Τσέχος που μου πούλησε τον AMIKO ALIEN 8900 είχε συνδρομή για ένα χρόνο η οποία έληξε πριν λίγες ημέρες. Είχα χορτάσει να βλέπω ενδιαφέροντα κανάλια ντοκιμαντέρ όπως το Nat Geo, Viasat History, National Geo Wild, Spektrum και άλλα ενδιαφέροντα κανάλια ντοκιμαντέρ και όχι μόνο αυτά, όλα σε HD ποιότητα και σε τσέχικη γλώσσα. Λυπήθηκα για τον τερματισμό της συνδρομής, μου λείπουνε πολύ αυτά τα κανάλια της Skylink, κυρίως αυτά με τα ντοκιμαντέρ.

Παρά τις "παράπλευρες απώλειες" έμειναν μερικά κανάλια ντοκιμαντέρ να βλέπω από την κλασσική συνδρομητική κάρτα της SKYLINK όπως τα κανάλια PRIMA ZOOM, VIASAT NATURE, CS HISTORY, CS MYSTERY. Σε αυτά τα κανάλια ντοκιμαντέρ μπορεί να προστεθεί το κρατικό κανάλι CT2 HD που πολλές φορές παρουσιάζει υπέροχα ντοκιμαντέρ.

830_big.jpg

Δέκτης Linux ΑΜΙΚΟ 8900 ALIEN - Πρόβλημα λήψης με συνδρομητική κάρτα της Skylink Irdeto ICe στις 23,5' Ε

Ο κατά τα άλλα πολύ καλός δορυφορικός μου δέκτης με Linux o ΑΜΙΚΟ 8900 ALIEN έπαυσε να διαβάζει απροβλημάτιστα την συνδρομητική κάρτα της Skylink για τα τσέχικα κανάλια στις 23,5' Ε. Μερικές φορές μετά από επανεκκίνηση ο δέκτης διαβάζει την κάρτα, τώρα τελευταία όμως σπάνια διαβάζει την κάρτα παρά τις επανελειμένες επανεκκινήσεις του δέκτη. Που μπορεί να είναι άραγε το πρόβλημα?

Μπορεί κάποιος φίλος να μου υποδείξει τον τρόπο πως να επέμβω στον δέκτη ΑΜΙΚΟ 8900 ALIEN πχ στις ρυθμίσεις των plugin για να διαβάζει πάλι απροβλημάτιστα όπως και πριν την συνδρομητική κάρτα της Skylink Irdeto ICe για τα τσέχικα κανάλια στις 23,5Ε ?

Υπενθυμίζω ότι τον δέκτη ΑΜΙΚΟ 8900 ALIEN που έχει dual boot τον δουλεύω πάντα μέσω λειτουργικού Spark από την ημέρα της αγοράς του μέχρι σήμερα. Το λειτουργικό Ε2 που είναι το PKT Hyperion 5.5 δεν το χρησιμοποιώ.

550

Το πρόβλημα λύθηκε. Στην προσπάθεια να δω τα κανάλια Αρένα στις 1.9'Ε είχα παλαιοτέρα ενεργοποιήσει κάποια από τα 33 plugin που είχα περασμένα στον ΑΜΙΚΟ 8900 ALIEN. Τώρα απενεργοποίησα όλα τα plugin και άφησα ενεργό μόνο το plugin_mcas. Ο δέκτης τώρα διαβάζει πάλι απροβλημάτιστα την συνδρομητική κάρτα Skylink και έτσι βλέπω ξανά τα τσέχικα κανάλια στις 23,5'Ε. Επίσης στις 1,9'Ε βλέπω και τα τέσσερα κανάλια Αρένα (1-2-3-4). Παραθέτω μερικές Φώτο από την λήψη στις 23,5'Ε και στις 1,9'Ε με ενεργοποιημένο το πρόσθετο αριθμός 29 plugin_mcas

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php