Amoi 37" : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Το XBOX 360 του τασου ηταν ΠΟΡΩΣΗ ! Ειχα πραγματι αποσυνδεθει απο το περιβαλλον και νομιζα οτι ημουν παικτης του NBA!!

Και που να το δεις σε 100"+ ....Θα πρέπει να μπεις μετά σε κέντρο απεξάρτησης...:flipout: :flipout: -bye- :grinning-smiley-043

...αλλά αυτό το μαύρο μακάρι να πλησίαζε και το σκούρο γκρι...ακριβώς μου θύμισε και την δική μου LG. Οταν ειδικά κλείνουν τα φώτα του περιβάλλοντος χώρου και μένει μόνο η τηλεόραση κάνει μπαμ η απώλεια μαύρου.

Άντε ρε παιδί μου να συνενοηθούμε.....
Σήμα 1080i της δώσατε; Κι αν της δώσατε η κίνηση πώς ήταν;

Οπως έγραψα δώσαμε αλλά με το xbox360 και σε παιχνίδι...οπότε τι να καταλάβεις.

Με το HELIOS είδαμε μόνο σε 1080p (αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν τα παιδιά).

Μπάμπη το μαύρο που έχεις στο μυαλό σου κι εσύ κι εγώ απλά το ξεχνάμε με το αντικείμενο που λέγεται LCD. Αυτό έχω καταλάβει μέχρι τώρα. Αν συμβιβαστείς με αυτό τότε και μόνο τότε αγοράζεις. Αν δεν συμβιβάζεσαι θα βρίζεις συνέχεια την στιγμή που έδωσες τα λεφτά.

Πολύ γέλιο παιδιά χθες.
Ο Νίκος είναι θεόκουφος, μιλάει αλλά άνετα τον ακούν στο ισόγειο (το σπίτι μου είναι στον 4ο).:flipout:
Ο Τάσος ανάγκασε τον Τάκη με το 360 του να μην μιλάει για κάνε μισάωρο αλλά να είναι στο 1 μέτρο από την τηλ κ να 'καρφώνει' συνέχεια.
Ο Larry ήταν η 'ήσυχη' δύναμη της παρέας... Άρχισε να βομβαρδίζει με σχόλια όταν είδαμε 1080p από το helios.

Άντε ρε παιδί μου να συνενοηθούμε.....
Σήμα 1080i της δώσατε; Κι αν της δώσατε η κίνηση πώς ήταν;
1080i δώσαμε μόνο σε χβοχ360 σε παιχνίδι κ δεν είδαμε κάτι.
Σε dvd δώσαμε μόνο 1080p από το helios.
Κ τα σχόλια τα διαβάσατε για τις δυνατότητες αυτού του dvdp....:grinning-smiley-043

Στα 720p έχανε την εικόνα για μισό δευτερόλεπτο και την ξανάφερνε. Προφανώς ζητάει τροφή 1080
Σε 720p με το helios δεν έκανε αυτό που έκανε χθες με το χβοχ360. Βέβαια το ένα συνδέεται με hdmi ενώ το 360 με component. Οπότε δεν ξέρω...:chinscratch:
Στα 1080p όμως το 360 μου δίνει έναυσμα για πιθανή αγορά του..........:slapface:

Ρε με εχετε βγαλει στραβο και κουφο. Τι λογο υπαρξεις μπορω να εχω σε ενα AUDIO (κουφος) και VIDEO (στραβος) φορουμ ? Αρχιζω και το ξανασκεφτομαι...

Εν ολίγοις, να ευχαριστήσω όλους που ήρθαν κ ελπίζω να ξανάρθουν κ την 2η κ 3η φορά να είναι κ άλλοι μαζί τους.... Περάσαμε πολύ καλά....-bye--bye--bye--bye-

Ρε με εχετε βγαλει στραβο και κουφο. Τι λογο υπαρξεις μπορω να εχω σε ενα AUDIO (κουφος) και VIDEO (στραβος) φορουμ ? Αρχιζω και το ξανασκεφτομαι...
Για κάνα theme είσαι κ τίποτα άλλο......:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Ε οχι και ανοργανωτοι...
Φεραμε 2 σκληρους δισκους 3,5" , 1 σκληρο δισκο 2,5" , 1 λαπτοπ , 1 mac mini , 1 ΧΒΟΧ 360 με 20 games , 2 demo audio cd ΦΟΒΕΡΑ και εναν Λαρρυ. Τι αλλο θες.....

Και εις αλλα με υγεια. Αυτα ειναι τα ωραια.

Βρε ουτε μια φωτο........??

Ε οχι και ανοργανωτοι...
Φεραμε 2 σκληρους δισκους 3,5" , 1 σκληρο δισκο 2,5" , 1 λαπτοπ , 1 mac mini , 1 ΧΒΟΧ 360 με 20 games , 2 demo audio cd ΦΟΒΕΡΑ και εναν Λαρρυ. Τι αλλο θες.....
Το πιο σημαντικό δεν φέρατε.....:slapface:
Το 360 φοβερό !
Τα 2 demo audio cd απίστευτα !!
Ο Λαρρυ είναι όμως όλα τα λεφτά !!! :award:

Ε οχι και ανοργανωτοι...

Βρε .... καμιά πίτσα δεν φέρατε; :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Κ οι τιμές όλο κ πέφτουν κ πέφτουν κ πέφτουν.......

ΑΜΟΙ 37" advent στα 1489 ευρώ
http://www.technixx.gr/detail.jsp;jsessionid=230C804E93940E3E505954B7A33131D8?gruppe=911711

ΑΜΟΙ 42" elite στα 1689 ευρώ
http://www.technixx.gr/detail.jsp;jsessionid=230C804E93940E3E505954B7A33131D8?gruppe=914182

:grinning-smiley-043

Ωραιες τιμες. Ετσι να μην το σκεφτεται ο κοσμακης να αγορασει:ernaehrung004:

Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Τη 42" την έχει κανείς?? :smileJap:
Ή να πάμε στη δοκιμασμένη 37" ?:ernaehrung004:

Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Που μπορει καποιος να δει (και να αγορασει) την AMOI 37" εκτος απο το Carrefour?

Επισης ποιο μοντελο στις 37" εχει το πανελ 1080? Γιατι υπαρχει και καποιο στις 37" με αλλο πανελ απ'οσο γνωριζω.