Amoi 37" : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Τη 42" την έχει κανείς?? :smileJap:
Ή να πάμε στη δοκιμασμένη 37" ?:ernaehrung004:
Προσωπικά δεν ξέρω κάποιον να έχει την 42" αλλά υπάρχουν πολλοί που την έχουν αγοράσει όταν έγινε powerbuy στο avsite.

Που μπορει καποιος να δει (και να αγορασει) την AMOI 37" εκτος απο το Carrefour?

Επισης ποιο μοντελο στις 37" εχει το πανελ 1080? Γιατι υπαρχει και καποιο στις 37" με αλλο πανελ απ'οσο γνωριζω.
Η σειρά Advent στις 37" έχει ένα μόνο πάνελ που είναι της AU Optronics και είναι 1920*1080p. Η σειρά Elite φορά υποδεέστερο πάνελ στις 37", αλλά δεν έρχεται στην Ελλάδα. Έρχεται η 42" Elite που είναι κ αυτή 1920*1080p αλλά άλλης εταιρείας πάνελ.
Μπορείς να τις δεις στην Ηχοέκφραση.

Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Η τιμή έπεσε κι άλλο στα 1364 γιούρια.
Δεν άντεξα άλλο το περίμενε και την παρήγγειλα.. :music-smiley-005: :Banane0:

Καλορίζικη, καλές θεάσεις!!
Οταν με το καλό την ξεπακετάρεις και αρχίσεις να παίζεις μαζί της θέλουμε εντυπώσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Φιλε tot2day που βρηκες αυτην την τιμη? Αν ειναι απο το technixx.gr θα με ενδιεφερε πολυ να μας πεις (οταν με το καλο την παραλαβεις) την αποψη σου για την συναλλαγη σου με το συγκεκριμενο ιντερνετοκαταστημα. Εννοω περι πληρωμης, συννενοησης, τροπο/χρονο παραδοσης, καταστασης προϊοντος, εγγυησης κλπ

Ευχαριστώ πολύ..
@supacoopa: Είναι από την technixx. Στην πρώτη τηλεφωνική επαφή που είχαμε ολά κομπλέ εκτός από τα μεταφορικά τα οποία για το βάρος της είναι 55€, 65€ για προάστεια(για Αθήνα).. που δεν αναφέρεται στο site. Τώρα, και επειδή παρακολουθούσα την τιμή της, είχε 1460 στις γιορτές και ήταν ετοιμοπαράδωτη. Τώρα τους τέλείωσε το stock έκανα καινούργια παραγγελία, εξ'ου και η νέα τιμή. Μου είπαν ότι μπορεί να υπάρχει και τη Δευτέρα οπότε την Τρίτη θα είναι εδώ. Θα σας κρατήσω ενήμερους με την εξέληξη της παραγγελίας κλπ.

@Μιχ. Κοράκη Thanks. Τα report σου σχετικα με την τηλεόραση και οι πληροφορίες που έδωσεσ επαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση. Να'σαι καλά. Αν έχω ερωτήσεις κλπ θα σε ενημερώσω σίγουρα

@Μιχ. Κοράκη Thanks. Τα report σου σχετικα με την τηλεόραση και οι πληροφορίες που έδωσεσ επαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση. Να'σαι καλά. Αν έχω ερωτήσεις κλπ θα σε ενημερώσω σίγουρα
Για ότι θες εδώ θα είμαι φίλε.

υγ: Το επώνυμό μου δεν είναι αυτό φίλε μου ! :flipout:

Ενα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι... :flipout: Εχω συνάδελφο που λεγεται έτσι και καθότι στη δουλειά... βγήκε... :ernaehrung004:

Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

κοντα επεσες ειναι Ελληνας του εξωτερικου

ο Μιχαλης ΚορAmoi

Καλορίζικη φίλε μου η ΑΜΟΙ σου.
Αν και σκεφτόμουν να μην πάω σε TRUE HD panel λόγω κόστους (με τα 1800 που έκανε η tv αυτή έπαιρνα σχεδόν 50άρα plasma HD ready), τελευταία με την πτώση των τιμών στα 1400 και επειδή δεν υπάρχουν και χρήματα για πέταμα, σκέφτομαι πάλι σοβαρά να πάω στην ΑΜΟΙ.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι δεν έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Θα μου πεις, πάρε εξωτερικό μικρό το κακό, όμως αργότερα όταν γίνουν όλα τα κανάλια ψηφιακά η τηλεόραση θα μετατραπεί απλώς σε monitor και αυτό με χαλάει λιγάκι.. Εσείς κατά τη γνώμη σας τι λέτε, είναι τόσο μεγάλο μειονέκτημα η έλλειψη ψηφιακού δέκτη? Η εικόνα με εξωτερικό δέκτη ψηφιακό, θα είναι το ίδιο καλή σε ποιότητα όσο αν είχε ενσωματωμένο τέτοιο δέκτη?

Καλορίζικη φίλε μου η ΑΜΟΙ σου.
Αν και σκεφτόμουν να μην πάω σε TRUE HD panel λόγω κόστους (με τα 1800 που έκανε η tv αυτή έπαιρνα σχεδόν 50άρα plasma HD ready), τελευταία με την πτώση των τιμών στα 1400 και επειδή δεν υπάρχουν και χρήματα για πέταμα, σκέφτομαι πάλι σοβαρά να πάω στην ΑΜΟΙ.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι δεν έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Θα μου πεις, πάρε εξωτερικό μικρό το κακό, όμως αργότερα όταν γίνουν όλα τα κανάλια ψηφιακά η τηλεόραση θα μετατραπεί απλώς σε monitor και αυτό με χαλάει λιγάκι.. Εσείς κατά τη γνώμη σας τι λέτε, είναι τόσο μεγάλο μειονέκτημα η έλλειψη ψηφιακού δέκτη? Η εικόνα με εξωτερικό δέκτη ψηφιακό, θα είναι το ίδιο καλή σε ποιότητα όσο αν είχε ενσωματωμένο τέτοιο δέκτη?

Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σε προβληματίζει τόσο πολύ.
Σκέψου εάν λέω εάν¨"πάθει " κάτι ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης θα αναγκαστείς να στείλεις για επισκευή όλη την τηλεόραση ενώ με τον εξωτερικό το πετάς και βάζεις καινούργιο, απλά πράγματα.

Παρα πολυ καλη η τιμη της παντως...
Την ειδα απο κοντα συνδεδεμενη σε HTPC και παιζοντας 1080p ταινια
(Chronicles of Riddick) και εμεινα με το στομα ανοιχτο...
Μαλλον θα ειναι η επομενη αγορα μου,αν και προσπαθω να κρατηθω
ακομα μπας και ακολουθησουν την ιδια πτωτικη πορεια και οι υπολοιπες
εταιρειες...
Δυστυχως η Philips 29'' Blackline s μου ειναι πλεον στα τελευταια της
και δεν θα αργησει η ωρα που θα μεταβω στο στρατοπεδο των Lcd...
Mεχρι τοτε θα ευχαριστιεμαι την Dell 2407WFP (1920x1200 native res),
στον η/υ μου....(αν και σκεφτομαι προσωρινα να τη παω στο σαλονι οπου ηδη
περιμενει ετοιμο HTPC)...

@thenetpoet : φίλε μου δεν πιστεύω ότι το να έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη ή να μην έχει είναι προτέρημα ή όχι. Μέχρι στην Ελλάδα πάντα να γίνουν όλα τα κανάλια ψηφιακά μπορεί να έχεις αλλάξει τηλ γιατί προβλέπω αυτό να γίνει σε 10+ χρόνια με τους ρυθμούς τους δικούς μας......

Μιχάλη,

το deadline από την Ευρωπαική Ένωση για την ψηφιακή εκπομπή
των καναλιών είναι το 2012. Όχι βέβαια ότι αυτό είναι κοντά
και πραγματικά μέχρι τότε μπορεί κάποιος να έχει αλλάξει την
LCD του, εάν και λίγος είναι ο κόσμος που έχει την οικονομική
ικανότητα να κάνει τέτοιες αλλαγές κάθε 4 χρόνια.:grinning-smiley-043

Επίσης, ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης είναι όπως και
να το κάνουμε μία καλή ευκολία και ένα τηλεκοντρόλ λιγότερο:grinning-smiley-043

Αλέξη συμφωνώ σε ότι λες αλλά :
1. Θα πάρουμε σίγουρα παράταση, σιγά μην σε 6 χρόνια εκπέμπουν όλοι ψηφιακά, αλλά κ να ισχύσει τελικά αυτό ποιος τρελός από εμάς θα έχει την τηλ του 6 συνεχόμενα χρόνια ?
2. Είναι ευκολία ο ενσωματωμένος δέκτης αλλά έχοντας universal χειριστήριο έχω σε αυτό όλες τις συσκευές μου...