Στο Praktiker.
Προσωπικά δεν ξέρω κάποιον να έχει την 42" αλλά υπάρχουν πολλοί που την έχουν αγοράσει όταν έγινε powerbuy στο avsite.Τη 42" την έχει κανείς?? :smileJap:
Ή να πάμε στη δοκιμασμένη 37" ?:ernaehrung004:
Η σειρά Advent στις 37" έχει ένα μόνο πάνελ που είναι της AU Optronics και είναι 1920*1080p. Η σειρά Elite φορά υποδεέστερο πάνελ στις 37", αλλά δεν έρχεται στην Ελλάδα. Έρχεται η 42" Elite που είναι κ αυτή 1920*1080p αλλά άλλης εταιρείας πάνελ.Που μπορει καποιος να δει (και να αγορασει) την AMOI 37" εκτος απο το Carrefour?
Επισης ποιο μοντελο στις 37" εχει το πανελ 1080? Γιατι υπαρχει και καποιο στις 37" με αλλο πανελ απ'οσο γνωριζω.
Για ότι θες εδώ θα είμαι φίλε.@Μιχ. Κοράκη Thanks. Τα report σου σχετικα με την τηλεόραση και οι πληροφορίες που έδωσεσ επαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση. Να'σαι καλά. Αν έχω ερωτήσεις κλπ θα σε ενημερώσω σίγουρα
κοντα επεσες ειναι Ελληνας του εξωτερικου
ο Μιχαλης ΚορAmoi
Καλορίζικη φίλε μου η ΑΜΟΙ σου.
Αν και σκεφτόμουν να μην πάω σε TRUE HD panel λόγω κόστους (με τα 1800 που έκανε η tv αυτή έπαιρνα σχεδόν 50άρα plasma HD ready), τελευταία με την πτώση των τιμών στα 1400 και επειδή δεν υπάρχουν και χρήματα για πέταμα, σκέφτομαι πάλι σοβαρά να πάω στην ΑΜΟΙ.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι δεν έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Θα μου πεις, πάρε εξωτερικό μικρό το κακό, όμως αργότερα όταν γίνουν όλα τα κανάλια ψηφιακά η τηλεόραση θα μετατραπεί απλώς σε monitor και αυτό με χαλάει λιγάκι.. Εσείς κατά τη γνώμη σας τι λέτε, είναι τόσο μεγάλο μειονέκτημα η έλλειψη ψηφιακού δέκτη? Η εικόνα με εξωτερικό δέκτη ψηφιακό, θα είναι το ίδιο καλή σε ποιότητα όσο αν είχε ενσωματωμένο τέτοιο δέκτη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.