Amoi 37" : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Το θέμα είναι να πας πρώτα να κάνεις το μπανάκι σου στη θάλασσα. Μετά πάς σπίτι και ανάβεις την φου-φου και ξεκινάς το ψήσιμο με την παρέα, πίνωντας καμιά παγωμένη μπυρίτσα. Μετά αφού φας τα ψαρικά ή τα κοψίδια που θα έχεις ψήσει στα κάρβουνα, τρως το επιδόρπιο, παγωτάκι, καρπουζάκι, πεπονάκι,...καταλαβαίνεις.
Οι γυναίκες μετά θα θέλουν ξάπλα ή ακόμα καλύτερα να πούνε κανένα κουτσομπολιό καθώς θα πλένουν τα πιάτα :music-smiley-005:
Εμείς οι άντρες πρησμένοι από το φαγητό, θα αράξουμε στους καναπέδες του καθιστικού, με κρύα φραπεδιά, και θα βάλουμε μπροστά την τεχνολογία για να μας συναρπάσει και να μας κρατήσει ξύπνιους!!!
Αυτές είναι ωραίες καταστάσεις!!! :ernaehrung004:

Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

:aktion033: :aktion033: :aktion033: :aktion033:

panosxgr said:
Το θέμα είναι να πας πρώτα να κάνεις το μπανάκι σου στη θάλασσα. Μετά πάς σπίτι και ανάβεις την φου-φου και ξεκινάς το ψήσιμο με την παρέα, πίνωντας καμιά παγωμένη μπυρίτσα. Μετά αφού φας τα ψαρικά ή τα κοψίδια που θα έχεις ψήσει στα κάρβουνα, τρως το επιδόρπιο, παγωτάκι, καρπουζάκι, πεπονάκι,...καταλαβαίνεις.
Οι γυναίκες μετά θα θέλουν ξάπλα ή ακόμα καλύτερα να πούνε κανένα κουτσομπολιό καθώς θα πλένουν τα πιάτα :music-smiley-005:
Εμείς οι άντρες πρησμένοι από το φαγητό, θα αράξουμε στους καναπέδες του καθιστικού, με κρύα φραπεδιά, και θα βάλουμε μπροστά την τεχνολογία για να μας συναρπάσει και να μας κρατήσει ξύπνιους!!!
Αυτές είναι ωραίες καταστάσεις!!! :ernaehrung004:

Ιδανικές συνθήκες θα έλεγα με βρίσκω σύμφψνο απόλυτα!!!:grinning-smiley-043

Kαλησπερα Μιχαλη.Καταρχην καλοριζικη η τηλεοραση.
Θα ηθελα να σε ρωτησω 2-3 πραγματακια:
1)Απο που την αγορασες?
2)Ποσο την αγορασες?
3)Θεωρεις οτι θα πεσει η τιμη της απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη?
Ευχαριστω.Και παλι καλοριζικη και καλες θεασεις!

psihiatros said:
Kαλησπερα Μιχαλη.Καταρχην καλοριζικη η τηλεοραση.
Θα ηθελα να σε ρωτησω 2-3 πραγματακια:
1)Απο που την αγορασες?
2)Ποσο την αγορασες?
3)Θεωρεις οτι θα πεσει η τιμη της απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη?
Ευχαριστω.Και παλι καλοριζικη και καλες θεασεις!
Γεια σου "γιατρέ" μου.
Την αγόρασα από την Ηχοέκφραση στα 2200 ευρώ. Το αν θα πέσει ή όχι δεν ξέρω. Στις επόμενες 10 μέρες έρχεται κ η 42" με true HD panel 1920*1080p. :grinning-smiley-043

Τhanx Μιχαλη μου.Τα λεμε εν καιρω..-bye-

Μόλις διάβασα στο avsite ότι βγήκε η 1η αναβάθμιση της ΑΜΟΙ κ είπα να το αναφέρω κ εδώ.
Συγκεκριμένα γράφτηκε ότι "λύνει ένα μικρό πρόβλημα κολλήματος που παρουσίαζε η τηλεόραση στην πολύ γρήγορη κίνηση. Οι περισσότεροι ίσως να μην το είχατε αντιληφθεί αλλά μετά από ενέργειες της Ελληνικής αντιπροσωπείας οι Κινέζοι το διόρθωσαν αρκετά στην πρώτη beta αναβάθμιση και πιστεύω θα το εξαλείψουν στην επόμενη.

Η αναβάθμιση γίνεται από την αντιπροσωπεία γι' αυτό τηλεφωνήστε από αύριο Δευτέρα 24/7/2006 στην Τelectron στο 2109341520 για να κανονίσετε τις λεπτομέρειες για την αναβάθμιση του firmware.
"
:Banane0:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι πριν λίγο με πήραν τηλ στο κινητό μου από την αντιπροσωπεία κ μου είπαν αν θα ήθελα την αναβάθμιση δωρεάν! Φυσικά κ συμφώνησα κ μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλ αύριο/μεθαύριο για να έρθει τεχνικός από το σπίτι μου για να γίνει η αναβάθμιση! Σημείωση ότι εγώ δεν είχα προλάβει να τους πάρω για να τους ρωτήσω τι γίνεται με την αναβάθμιση κ με πήραν εκείνοι πρώτοι. Τι να πω? Απλά ...σεβασμός...! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Μιχάλης Κορ. said:
Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι πριν λίγο με πήραν τηλ στο κινητό μου από την αντιπροσωπεία κ μου είπαν αν θα ήθελα την αναβάθμιση δωρεάν! Φυσικά κ συμφώνησα κ μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλ αύριο/μεθαύριο για να έρθει τεχνικός από το σπίτι μου για να γίνει η αναβάθμιση! Σημείωση ότι εγώ δεν είχα προλάβει να τους πάρω για να τους ρωτήσω τι γίνεται με την αναβάθμιση κ με πήραν εκείνοι πρώτοι. Τι να πω? Απλά ...σεβασμός...! :grinning-smiley-043

Εντυπωσιακό.. Μακάρι να μεινουν πάντα έτσι. Ειμαι σιγουρος οτι θα εκτιμηθει ιδιαίτερα απο τωρινούς (και μελλοντικούς) κατόχους

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Εντυπωσιακό.. Μακάρι να μεινουν πάντα έτσι. Ειμαι σιγουρος οτι θα εκτιμηθει ιδιαίτερα απο τωρινούς (και μελλοντικούς) κατόχους
Πράγματι εντυπωσιακό ! :firstprize:
Από ότι φαίνεται πάντως έτσι θα είναι η πορεία που θα ακολουθήσουν ! :fahne90:

Μιχάλης Κορ. said:
Πράγματι εντυπωσιακό ! :firstprize:
Από ότι φαίνεται πάντως έτσι θα είναι η πορεία που θα ακολουθήσουν ! :fahne90:

Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι Μιχαλη μου γιατι πολλοι ξεκινησαν ετσι αλλα με το που τα οικονομησαν:twoguns: :twoguns:

stavros kamoulakos said:
Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι Μιχαλη μου γιατι πολλοι ξεκινησαν ετσι αλλα με το που τα οικονομησαν:twoguns: :twoguns:
Ελπίζω κ εγώ να μην είναι κανόνι, αλλά εφόσον ένα προϊόν φαίνεται ότι πουλά γιατί να είναι κανόνι κιόλας, εκτός αν ότι πούλησε, πούλησε οπότε άντε γεια... Δεν νομίζω πάντως. Εδώ θα είμαστε κ θα τα λέμε πάντως. :grandpa:

Πολλά μπράβο πάντως στην αντιπροσωπεία για την αντιμετώπιση.
Όσο επιβάλεται να γκρινιάζουμε όταν μας συμπεριφέρονται σαν πελατάκια άλλο τόσο επιβάλεται και να δίνουμε τα εύσημα σ´αυτούς που μας βλέπουν πραγματικά σαν πελάτες.
Πολύ περισσότερο όταν οι δεύτεροι είναι μειοψηφία.

Ένας φίλος σε διπλανό θέμα, με ρώτησε αν η τηλ έχει πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι το οποίο αναγράφεται συνήθως στην συσκευασία της τηλ με την ένδειξη CE. Η αλήθεια είναι ότι θεώρησα από την αρχή ότι έχει, αφού γίνεται κανονική εισαγωγή από τον αντιπρόσωπο αλλά έψαξα το κουτί κ πράγματι βρήκα τέτοια ένδειξη. :music-smiley-004:

Last edited:

Αλλό ένα θετικό για την AMOI. Μπράβο τους και πάλι.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ!
CE ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ ΣΙΔΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ AMOI:violent-smiley-030:

Το εγραψα στο αλλο θρεντ, το γραφω κι εδω.......

Θα με συγχωρεσετε πρωινιατικα, αλλα μην το παραμπουρδιζουμε το θεμα.

Ενα ενα και ξεκαθαρα.

1ον, το CE , εχει να κανει ΚΑΙ ΜΟΝΟ με ηλεκτρολογικα και ηλεκτρονικα εξαρτηματα. Ουδεμια σχεση με χαρτονια μπριζολες και σιδερα που διαβασα κι αλλου.
Ειναι κατι το οποιο πιστοποιει Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ , οτι οποιοδηποτε εξαρτημα η υλικο ,παντα λεκτρολογικο η ηλεκτρονικο, ακολουθει τους κανονες ασφαλειας, και κανονες ηλεκτρικης και ηλεκτρομαγνητικης συμβατοτητας, παρεμβολων κτλ.
Αυτο το κατα δηλωση του , κρατηστε το και να το θυμαστε. Για να παρεις το CE για κατι που φτιαχνεις, οφειλεις να εχεις τα CE , ολων των ηλεκτρικων και ηλεκτρονικων εξαρτηματων αυτου, να τα βαλεις σε ενα φακελο (στο ντουλαπι σου) , και να κανεις μια δηλωση οτι τα εχεις και οτι τηρεις τις προδιαγραφες. Το στελνεις εως και με φαξ ας πουμε, και σου στελνουν μια απαντηση οτι οκ, βαλε το σημα , και το βαζεις.

Απο κει και περα, απλα ΑΝ ποτε χρειαστει, καλεισαι να επιδειξεις το φακελο και τα σχεδια κατασκευης για οποιοδηποτε ελεγχο. Ξαναλεω, ΑΝ.

2ον Σχετικα με τα iso κτλ.....

το iso ειναι μια πιστοποιηση ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, την οποια παλι ΔΗΛΩΝΕΙ ο ιδιος ο κατασκευαστης ΑΠΑΞ ανα προιον. Συμβουλευεται μια φορμα iso και ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ στη δικη του διαδικασια παραγωγης. Ξαναλεω οτι δηλωνει ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, δηλαδη οτι οπως εφτιαξε για παραδειγμα την πρωτη τηλεοραση παραγωγης νο ταδε, θα φτιαξει και τις υπολοιπες.

Αυτα χοντρα χοντρα.......

sena said:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ!
CE ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ ΣΙΔΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ AMOI:violent-smiley-030:
Καλά βρε παιδιά, δεν είπαμε κάτι...
Απλά με ρώτησε ένας φίλος, δεν γνώριζα τι εστί CE, είδα ότι το έχει κ το έβγαλα φωτογραφία. Μην με φάτε κιόλας...!
υγ: κ η ΑΜΟΙ μια φθηνιάρικη τηλ από την Κίνα είναι φίλε μου.:speechless-smiley-0

Last edited:

Έλεος ρε παιδιά με την ΑΜΟΙ, η τελεόραση μέχρι τώρα έχει πολύ καλές κριτικές, δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να βρούμε κάποιο αρνητικό στοιχείο.Οι αγοραστές της ξέρουν οτι πληρώνουν πάνελ 1920 x 1080p στα 2,200 ευρώ -και καλά κάνουν-, ξέρουν όμως επίσης οτι η ποιότητα κατασκευής της είναι ανάλογη των χρημάτων που έδωσαν.Δεν έχω ακούσει ποτέ για παράδειγμα τον Μιχάλη Κόρ., να μιλάει με τον ίδιο ζήλο για τα πλαστικά ή το μενού, όπως για το πάνελ της.Η άποψη μου είναι οτι η τηλέοραση είναι οτι τιμιότερο κυκλοφορεί στην αγορά αυτή την στιγμή, και μπράβο στα παιδιά που την έχουν αγοράσει.

Νικόλας

Θα ´θελα με αυτό το πρώτο μου μήνυμα να ευχαριστήσω θερμά το φίλο Μιχάλη Κορ. για την ευγενική προσπάθεια που έκανε για την πλήρη και όσο το δυνατόν αντικειμενική παρουσίαση που μας πρόσφερε.
Αν μη τι άλλο μπράβο στην υπομονή που είχες Μιχάλη.:firstprize:
Θα συμφωνήσω επίσης απόλυτα με τον προλαλήσαντα.
Εμένα προσωπικά η παρουσίαση της ΑΜΟΙ μου άνοιξε έναν ακόμη δρόμο πριν την τελική μου επιλογή για την απόκτηση μιας LCD 37'' που μ'ενδιαφέρει άμεσα.
Μόνον μια απορία έχω. Στη φωτό του Μιχάλη
http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=786&d=1152612434, φαίνεται ότι στο πάνελ της ΑΜΟΙ γράφει HD ready.
Γιατί, αφού είναι full HD??????????