Απάντηση: Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Πράγματι η τηλ γράφει HD ready. Αυτό είναι το μοναδικό λογότυπο που βάζουν όλοι οι κατασκευαστές πάνω στις τηλ τους. Αφορά το γεγονός ότι δέχονται τέτοιο σήμα μέσω ψηφιακών θυρών HDMI/DVI κ το αποδίδουν στο πάνελ τους, είτε κάνοντας downscale είτε όχι. Δεν υπάρχει άλλο λογότυπο για τις τηλ που είναι True HD.
Σε ευχαριστώ βαθύτατα για τα καλά σου λόγια.petersty said:Θα ´θελα με αυτό το πρώτο μου μήνυμα να ευχαριστήσω θερμά το φίλο Μιχάλη Κορ. για την ευγενική προσπάθεια που έκανε για την πλήρη και όσο το δυνατόν αντικειμενική παρουσίαση που μας πρόσφερε.
Αν μη τι άλλο μπράβο στην υπομονή που είχες Μιχάλη.:firstprize:
Θα συμφωνήσω επίσης απόλυτα με τον προλαλήσαντα.
Εμένα προσωπικά η παρουσίαση της ΑΜΟΙ μου άνοιξε έναν ακόμη δρόμο πριν την τελική μου επιλογή για την απόκτηση μιας LCD 37'' που μ'ενδιαφέρει άμεσα.
Μόνον μια απορία έχω. Στη φωτό του Μιχάλη
http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=786&d=1152612434, φαίνεται ότι στο πάνελ της ΑΜΟΙ γράφει HD ready.
Γιατί, αφού είναι full HD??????????

Πράγματι η τηλ γράφει HD ready. Αυτό είναι το μοναδικό λογότυπο που βάζουν όλοι οι κατασκευαστές πάνω στις τηλ τους. Αφορά το γεγονός ότι δέχονται τέτοιο σήμα μέσω ψηφιακών θυρών HDMI/DVI κ το αποδίδουν στο πάνελ τους, είτε κάνοντας downscale είτε όχι. Δεν υπάρχει άλλο λογότυπο για τις τηλ που είναι True HD.