Amoi 37" : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

petersty said:
Θα ´θελα με αυτό το πρώτο μου μήνυμα να ευχαριστήσω θερμά το φίλο Μιχάλη Κορ. για την ευγενική προσπάθεια που έκανε για την πλήρη και όσο το δυνατόν αντικειμενική παρουσίαση που μας πρόσφερε.
Αν μη τι άλλο μπράβο στην υπομονή που είχες Μιχάλη.:firstprize:
Θα συμφωνήσω επίσης απόλυτα με τον προλαλήσαντα.
Εμένα προσωπικά η παρουσίαση της ΑΜΟΙ μου άνοιξε έναν ακόμη δρόμο πριν την τελική μου επιλογή για την απόκτηση μιας LCD 37'' που μ'ενδιαφέρει άμεσα.
Μόνον μια απορία έχω. Στη φωτό του Μιχάλη
http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=786&d=1152612434, φαίνεται ότι στο πάνελ της ΑΜΟΙ γράφει HD ready.
Γιατί, αφού είναι full HD??????????
Σε ευχαριστώ βαθύτατα για τα καλά σου λόγια.:grinning-smiley-043
Πράγματι η τηλ γράφει HD ready. Αυτό είναι το μοναδικό λογότυπο που βάζουν όλοι οι κατασκευαστές πάνω στις τηλ τους. Αφορά το γεγονός ότι δέχονται τέτοιο σήμα μέσω ψηφιακών θυρών HDMI/DVI κ το αποδίδουν στο πάνελ τους, είτε κάνοντας downscale είτε όχι. Δεν υπάρχει άλλο λογότυπο για τις τηλ που είναι True HD.

Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

To HDReady, σημανει οτι ο scaler της συσκευης, εχει την δυνατοτητα να κανει scaling HD υλικο , στην native αναλυση του πανελ της συσκευης.

Καλημέρα σας!!!

Εγώ μίλησα με τον Μιχάλη -χθες το απόγευμα-και του μετέφερε την ερώτηση του φίλου..και ο Μιχάλης-σωστότατα-μας απάντησε με φωτογραφία...
το τι σημαίνει το CE μας το είπε-με σαφήνεια-ο Browser...
δεν καταλαβαίνω γιατί κάποια μηνύματα έχουν "ένταση"...

Νικόλα επειδή είδα την ΑΜΟΙ(στο σπίτι του Μιχάλη) μπορώ να σου πω ότι η ποιότητα κατασκευής της(κατά την γνώμη μου) είναι πολύ καλή!!!..και δεν είναι ανάλογη των χρημάτων της(πιό ξεκάθαρα είναι ανώτερη από τα χρήματα που ζητά...).
Εντέλλει θα συμφωνήσω(ακόμα πιο πολύ) με την δήλωσή σου: είναι πολύ τίμια αγορά(δεν μπορώ νάμαι σίγουρος ότι είναι η τιμιότερη).

..
κι όσον αφορά για τον Μιχάλη: τον ευχαριστώ κι εγώ για την ανταποκριτικότητα,το κέφι και τις γνώσεις του...

Thanks Μιχάλη!!!
είναι πολύ καλός φίλος και αγνός χομπίστας...

ΥΓ:χαίρομαι που πολλά μέλη-φίλοι μας έχουν-επίσης-το ίδιο κέφι...

Γεια σε όλους,

Εχώ κι εγώ εδώ και 2 περίπου μήνες την Amoi να κοσμεί τον τοίχο μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Έχει λειτουργίες που μέχρι 3-4 μήνες έπρεπε να πληρώσεις περίπου τα διπλάσια για να τις αποκτήσεις. Θέλω να παρατηρήσω ότι στη σύνδεση με το pc (μέσω HDMI) δεν διέκρινα αυτήν την κοκκινίλα που ανέφερε ο Μιχάλης ενώ αντίθετα στο τηλεοπτικό σήμα (RF) και ειδικά σε ορισμένα κανάλια (π.χ. ΕΤ1) το κόκκινο βγάζει μάτι. Ακόμα δεν έχω προλάβει να την ρυθμίσω properly οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα.

Επίσης, την περίοδο του mundial παρατήρησα έντονο φαινόμενο ghosting στα ματς. Επειδή ξέρω ότι η απόκρισή της είναι 8ms και επειδή από το PC δεν έχω δει ποτέ ghost υπέθεσα ότι έφταιγε το τηλεοπτικό σήμα. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;

Όσον αφορά την αναβάθμιση, Μιχάλη πιστεύεις ότι πρέπει να πάρω την αντιπροσωπεία τηλέφωνο, ή να περιμένω και να το παίξω άνετος μήπως με πάρουν;

Συγνωμη, αυτη ειναι μια απορια που την ειχα απο πριν.....

Η αντιπροσωπια η το σερβις , απο που ξερουν τα τηλεφωνα σας ??

Browser said:
Συγνωμη, αυτη ειναι μια απορια που την ειχα απο πριν.....

Η αντιπροσωπια η το σερβις , απο που ξερουν τα τηλεφωνα σας ??
Όταν την αγόρασα έδωσα κάποια στοιχεία μου, διεύθυνση, ΤΚ, περιοχή, τηλέφωνο, κτλ, ότι δίνουμε σε κάθε κατάστημα όταν πρωτοαγοράζουμε κάποιο προϊόν τους προκειμένου να μας περάσουν ως πελάτες τους.

gureto said:
Γεια σε όλους,

Εχώ κι εγώ εδώ και 2 περίπου μήνες την Amoi να κοσμεί τον τοίχο μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Έχει λειτουργίες που μέχρι 3-4 μήνες έπρεπε να πληρώσεις περίπου τα διπλάσια για να τις αποκτήσεις. Θέλω να παρατηρήσω ότι στη σύνδεση με το pc (μέσω HDMI) δεν διέκρινα αυτήν την κοκκινίλα που ανέφερε ο Μιχάλης ενώ αντίθετα στο τηλεοπτικό σήμα (RF) και ειδικά σε ορισμένα κανάλια (π.χ. ΕΤ1) το κόκκινο βγάζει μάτι. Ακόμα δεν έχω προλάβει να την ρυθμίσω properly οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα.

Επίσης, την περίοδο του mundial παρατήρησα έντονο φαινόμενο ghosting στα ματς. Επειδή ξέρω ότι η απόκρισή της είναι 8ms και επειδή από το PC δεν έχω δει ποτέ ghost υπέθεσα ότι έφταιγε το τηλεοπτικό σήμα. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;

Όσον αφορά την αναβάθμιση, Μιχάλη πιστεύεις ότι πρέπει να πάρω την αντιπροσωπεία τηλέφωνο, ή να περιμένω και να το παίξω άνετος μήπως με πάρουν;
Πρέπει οπωσδήποτε να την ρυθμίσεις γιατί το κόκκινο είναι πράγμα που βγάζει μάτι. Αφού την ρυθμίσεις θα καταλάβεις τι αγόρασες! :music-smiley-005:
Μέσω PC ακόμα δεν την έχω συνδέσει, θα το κάνω σύντομα πάντως.
Στο μουντιάλ έβλεπα μέσω νόβα, γιατί δεν έχω κεραία όσο περιμένω να αλλαχθεί η κεντρική της πολυκατοικίας με κάτι σύγχρονο κ έπεφτε πολύ γέλιο. Χάλια εικόνα, ghost παντού, είδωλα τριπλά κ πενταπλά...

Νόβα = :firstprize::fahne90::award:

Μιχάλης Κορ. said:
Πρέπει οπωσδήποτε να την ρυθμίσεις γιατί το κόκκινο είναι πράγμα που βγάζει μάτι. Αφού την ρυθμίσεις θα καταλάβεις τι αγόρασες! :music-smiley-005:
Μέσω PC ακόμα δεν την έχω συνδέσει, θα το κάνω σύντομα πάντως.
Στο μουντιάλ έβλεπα μέσω νόβα, γιατί δεν έχω κεραία όσο περιμένω να αλλαχθεί η κεντρική της πολυκατοικίας με κάτι σύγχρονο κ έπεφτε πολύ γέλιο. Χάλια εικόνα, ghost παντού, είδωλα τριπλά κ πενταπλά...

Νόβα = :firstprize::fahne90::award:

Φαντάσου εγώ, που έβλεπα και από RF...

:twoguns: :nounder:

gureto said:
Φαντάσου εγώ, που έβλεπα και από RF...

:twoguns: :nounder:
Μην το λες γιατί το σήμα της κεραίας είναι καλύτερο στα κανάλια, δεν έχουν την συμπίεση που τους κάνει η Νόβα !

Anyway, το δια ταύτα είναι ότι με καλό σήμα η τηλεόραση αποδίδει εξαιρετικά ενώ αντίθετα σου πετάει στα μούτρα όλες τις ατέλειες.

Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν στην αρχή για την αγορά (κυρίως λόγω της αντιπροσωπείας που την έχει αναλάβει) όμως τώρα φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και η αγορά μου δικαιώθηκε.

Θα διαφωνήσω μαζί σου όμως σε ότι αφορά το τηλεκοντρολ (αν και εγώ δεν το χρησιμοποιώ). Νομίζω ότι είναι από μέτριας ποιότητας υλικά και με τα πλήκτρα άσχημα διατεταγμένα. Αδιάφορο όμως, γιατί χρησιμοποιώ πολυκοντρόλ και το αυθεντικό το χρειάζομαι μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

P.S. Συγχαρητήρια Μιχάλη για την ολοκληρωμένη παρουσίαση που έκανες.

gureto said:
Θα διαφωνήσω μαζί σου όμως σε ότι αφορά το τηλεκοντρολ (αν και εγώ δεν το χρησιμοποιώ). Νομίζω ότι είναι από μέτριας ποιότητας υλικά και με τα πλήκτρα άσχημα διατεταγμένα. Αδιάφορο όμως, γιατί χρησιμοποιώ πολυκοντρόλ και το αυθεντικό το χρειάζομαι μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.
Εμένα μου άρεσε το χειριστήριο αυτό, έχει μια ωραία υφή πάνω με το φύλλο αλουμινίου. Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει από την άλλη είναι το ότι δεν αλλάζει μόνη της την πηγή ανάλογα με την συσκευή που ανάβεις. Όλα είναι βέβαια μια συνήθεια. Κ εγώ πάντως χρησιμοποιώ universal χειριστήριο οπότε κανένα πρόβλημα.

Re: Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
Νικόλα επειδή είδα την ΑΜΟΙ(στο σπίτι του Μιχάλη) μπορώ να σου πω ότι η ποιότητα κατασκευής της(κατά την γνώμη μου) είναι πολύ καλή!!!..και δεν είναι ανάλογη των χρημάτων της(πιό ξεκάθαρα είναι ανώτερη από τα χρήματα που ζητά...).QUOTE]

Νάσο δεν την έχω δεί απο κοντά, απλά απο κάποιο πόστ θυμόμουν οτι σαν αρνητικά είχαν αναφερθεί τα πλαστικά της, το τηλεκοντρόλ και το μενού, οπότε εμπιστεύομαι την κρίση σου για τα πλαστικά της.

Μην ξεχάσω......ΜΠΡΑΒΟ στον Μιχάλη για το ζήλο με τον οποίο γράφει :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Νικόλας

Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Nikolas_T said:
Έλεος ρε παιδιά με την ΑΜΟΙ, η τελεόραση μέχρι τώρα έχει πολύ καλές κριτικές, δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να βρούμε κάποιο αρνητικό στοιχείο.Οι αγοραστές της ξέρουν οτι πληρώνουν πάνελ 1920 x 1080p στα 2,200 ευρώ -και καλά κάνουν-, ξέρουν όμως επίσης οτι η ποιότητα κατασκευής της είναι ανάλογη των χρημάτων που έδωσαν.Δεν έχω ακούσει ποτέ για παράδειγμα τον Μιχάλη Κόρ., να μιλάει με τον ίδιο ζήλο για τα πλαστικά ή το μενού, όπως για το πάνελ της.Η άποψη μου είναι οτι η τηλέοραση είναι οτι τιμιότερο κυκλοφορεί στην αγορά αυτή την στιγμή, και μπράβο στα παιδιά που την έχουν αγοράσει.

Νικόλας

Νομιζω οτι έχεις απολυτο δίκιο (value for money στα ύψη :music-smiley-005: )

Κάποιος φίλος ζήτησε τον συνδυασμό προκειμένου να μπει στο service menu της τηλ, αλλά η αντιπροσωπεία έχει παρακαλέσει να μην δωθεί ο συνδυασμός. Παρόλα αυτά, με ένα απλό ψάξιμο μέσω του google μπορούμε πολύ εύκολα να τον βρούμε, όπως για πχ.
http://www.xtremeplace.com/yabbse/index.php?topic=36157.135

Οπότε εγώ δεν τον είπα τον τρόπο πρόσβασης, απλά τον βρήκα ελεύθερα στο διαδίκτυο...! :firstprize:

Μιχάλης Κορ. said:
Οπότε εγώ δεν τον είπα τον τρόπο πρόσβασης, απλά τον βρήκα ελεύθερα στο διαδίκτυο...! :firstprize:

Είσαι εσύ μια Γαυρομαμή....:firstprize:

Τι να πω βρε παιδιά...ο Μιχάλης βλέπει 1080p(στις 37 ίντσες) ξοδεύοντας-χοντρικά-2400ευρώ!!!!...όταν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι έχουν ξοδέψει 2,5 φορές πάνω!!

Οι αγοραστές της ξέρουν οτι πληρώνουν πάνελ 1920 x 1080p στα 2,200 ευρώ -και καλά κάνουν-

Νομιζω οτι έχεις απολυτο δίκιο (value for money στα ύψη )

http://www.concept-international.de/shop/ArticleList.php?cid=cT-1990136749&l=ct&tp=

Συγνωμη ρε παιδια αν γινομαι κακος, αλλα κατι δεν μου παει καλα σ`αυτην την ιστορια.

Ειναι πολυ χαμηλοτερη η τιμη απ` αυτη που πληρωσαν οι φιλοι εδω.

Μήπως πρέπει να το δούμε διαφορετικά? Αν βάλεις και τα μεταφορικά αλλά και το πόσα κομμάτια μπορεί να παραγγέλνουν σε μια χώρα όπως η Γερμανία, τότε θα καταλάβεις και τη διαφορά της τιμής που έχουν στην Ελλάδα οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις. Ετσι κάπως το βλέπω...