Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός
Νέος και εγώ εδώ.
Μετά από 7 μήνες σκέψη και έρευνα είμαι πλέον, απο τη παρασκευή 26/1, και εγώ κάτοχος μιας AMOI 37". Την αγορά την έκανα από το technixx.gr στη τιμή των 1399 € συν 55 € μεταφορικά.
Προηγούμενη τηλεόραση ήταν μια CRT 21". Η απόσταση θέασης 3 μ.
Πρώτες εντυπώσεις:
Τηλεοπτικό σήμα πολύ καλό. Ιδιαίτερα η ΝΕΤ και το ΣΚΑΙ που προβάλει 16:9.
Ήχος αρκετά ικανοποιητικός
DVD με σύνδεση απλού scart καταπληκτική εικόνα.
Σύνδεση υπολογιστή με τη VGA σύνδεση καταπληκτική εικόνα. Ειδικά όταν έπαιξα ένα clipακι HD που κατέβασα από την Microsoft, έπαθα τη πλάκα μου.
Τις όποιες αρνητικές εντυπώσεις, που έχουν αναφέρει και άλλοι, όπως πλαστικό, ελληνικό μενού κλπ, η σκέψη των 1.400 € και όχι των 3.000 - 4.000 € που θα χρειαζόμουνα για να γράφει μια καλύτερη επωνυμία με μεταλλικά γράμματα, με βοηθάει πολύ να τις ξεπεράσω.
Όσον αφορά το technixx, αρκετά εξυπηρετικοί και γρήγοροι διατηρώντας μια μικρή επιφύλαξη για το θέμα της εγγύησης. Εκτός του παραστατικού πώλησης και του manual δεν βρήκα τίποτα άλλο στη συσκευασία σχετικό με εγγύηση.
Το πρόβλημα που αντιμετώπισα το άφησα για το τέλος
Δεν κατάφερα να δω εικόνα με σύνδεση HDMI από τον υπολογιστή.
Ο υπολογιστής μου έχει κάρτα γραφικών με έξοδο DVI. Πήρα λοιπόν καλώδιο DVI-HDMI έκανα τις συνδέσεις και ενώ ο υπολογιστής εύρισκε την AMOI σαν ψηφιακή οθόνη ότι και να έκανα (επιλογή σαν κύρια οθόνη, επέκταση, dual, κλπ) στην AMOI δεν είδα την εικόνα του υπολογιστή.
Αν ξέρει κάποιος κάτι ή κάποια πιθανή αιτία θα μου έκανε μεγάλη χάρη να μου το πει