Amoi 37" : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Ο διακόπτης on/off βρίσκεται στην πλάτη της τηλ, σε βολικό σημείο για να τον βρούμε χωρίς να βλέπουμε. Όταν είναι σε standby το led μπροστά είναι κόκκινου χρώματος ενώ όταν λειτουργεί είναι σε μπλέ χρώμα. Είναι αθόρυβη κ αλλάζει τα κανάλια πάρα πολύ γρήγορα. Μόνο όταν ανάβει ή κλείνει κάνει χαρακτηριστικό ήχο κλίκ από τον ρελέ της που ακούγεται έντονα.

Είναι από τις λίγες για να μην πω από τις 1ες τηλ που έχουν πάνελ TRUE HIGH DEFINITION 1920*1080p, κ μπορούν να ανεβάσουν αυτήν την ανάλυση μέσω hdmi & vga. Το πάνελ της έχει απόκριση 8ms, κάτι που την καθιστά επίσης πολύ γρήγορη κ χωρίς προβλήματα απόκρισης στις γρήγορες σκηνές.

Το καπάκι πίσω που κρύβει τις συνδέσεις της βγαίνει πολύ εύκολα, ξεβιδώνοντας με το χέρι 2 βίδες που έχουν χοντρό κεφάλι, εύκολο να το πιάσει οποιδήποτε χέρι χωρίς την βοήθεια εργαλείου.

Last edited:

Andronidis Akis said:
Mιχαλη χαίρομαι που επανέφερες την παρουσίαση.
Θα συνεχίσω τον σχολιασμό με νέες φωτογραφίες από το Marantz DVD & το ολοκαίνουργιο Helios DVD που μόλις παρέλαβα...! :Banane0:

Mιχάλη σε ξαναευχαριστούμε!!!:music-smiley-005:
για θύμησέ μου: δέχεται και αναπαράγει και σήμα 1080p????:firstprize:

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
για θύμησέ μου: δέχεται και αναπαράγει και σήμα 1080p????:firstprize:

Μα πρέπει να λέω τα ίδια κ τα ίδια ??? :twoguns:

Εννοείται καλέ ότι αναπαράγει 1080p ! -bye-:firstprize::Banane0::music-smiley-005::grinning-smiley-043

Μιχάλης Κορ. said:
Μα πρέπει να λέω τα ίδια κ τα ίδια ??? :twoguns:

Εννοείται καλέ ότι αναπαράγει 1080p ! -bye-:firstprize::Banane0::music-smiley-005::grinning-smiley-043

-bye- :award: :firstprize:

Re: AMOI 37" ΝΕΟΣ κατοχος

Καλορίζικη και καλές θεάσεις!

Από ποιό κατάστημα την αγόρασες? Τις προάλλες είχα περάσει από το MediaMarkt όπου κάποτε είχα διαβάσει κάπου ότι την είχαν, αλλα δεν την είδα...
:chinscratch:

Ψάχνω κάπου να την δω Live, γιατι καλά τα reviews, αλλά....

Απάντηση: Re: AMOI 37" ΝΕΟΣ κατοχος

hsigma said:
Καλορίζικη και καλές θεάσεις!

Από ποιό κατάστημα την αγόρασες? Τις προάλλες είχα περάσει από το MediaMarkt όπου κάποτε είχα διαβάσει κάπου ότι την είχαν, αλλα δεν την είδα...
:chinscratch:

Ψάχνω κάπου να την δω Live, γιατι καλά τα reviews, αλλά....
Στο Praktiker του Ταύρου μπορείς να την δείς Live!!!
Πολύ καλή κατασκευή για προιόν Κίνας φοράει πάνελ Phillips, διορθώστε σας παρακαλώ εάν κάνω λάθος.
Ερώτηση: την θέλω σας τρελλός :music-smiley-005: κι εγώ, αλλά έλα που δεν παθαίνει τίποτε η Sony crt 29FX 60?:award:

Απάντηση: Re: AMOI 37" ΝΕΟΣ κατοχος

Eki_65 said:
Πολύ καλή κατασκευή για προιόν Κίνας φοράει πάνελ Phillips, διορθώστε σας παρακαλώ εάν κάνω λάθος.

Πιπέρι στο στόμα σου βάλε γρήγορα.....:violent-smiley-030::twoguns:

Το πάνελ της είναι της AUO, μια εταιρεία που είναι από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες πάνελς παγκοσμίως!

http://www.auo.com/auoDEV/?ls=en

"AU Optronics was established in 2001 with the merger of Acer Display Technology and Unipac Optoelectronics Corp. and became the number three large-sized panel provider in the world. It's headquartered in Hsinchu, Taiwan with global office around the world including; Japan, China, Amsterdam, USA, and Korea." http://www.auo.com/auoDEV/about.php

-bye-

Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι η τηλ χρησιμοποιεί τσιπάκι της Pixelworks με τα παρακάτω χαρακτηριστικά :

http://www.pixelworks.com/pages/prod_home.php

"Pixelworks has developed a suite of technologies which improve the quality of image regardless of signal or system. We call it DNX – Digital Natural Expression™.

> DNX LAI Technology – Smoothes low-angle edges. > DNX Deinterlacing Technology – Processes still and moving images to eliminate combing. > DNX PixelBoost Technology – Eliminates blurring in fast-motion video. > DNX Advanced Scaling – Adapts images perfectly from standard to widescreen, and to and from different resolutions. > DNX Rich Color Processing – Expands the color spectrum to over one billion colors."

Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Μιχάλη, τώρα που τις ξαναείδα ζηλεύω πιό πολύ.

Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Αυτή τη στιγμή έχω μια Samsung Plano 32'',WS-32Z068P. Έχει πάρα πολύ καλή εικόνα και επειδή την έχω μόνο δύο χρόνια προσπαθώ να ψήσω τη γυναίκα μου ότι χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο για να έχουμε καλύτερη ποιότητα από το HTPC. Και νομίζω ότι αν έπαιρνα τώρα μάλλον την Amoi θα έπαιρνα και εγώ.
Θα την πάω (τη γυναίκα μου) σε κανένα μαγαζί να την δεί μπας και γλυκαθεί...

Απάντηση: Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

George C said:
Αυτή τη στιγμή έχω μια Samsung Plano 32'',WS-32Z068P. Έχει πάρα πολύ καλή εικόνα και επειδή την έχω μόνο δύο χρόνια προσπαθώ να ψήσω τη γυναίκα μου ότι χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο για να έχουμε καλύτερη ποιότητα από το HTPC. Και νομίζω ότι αν έπαιρνα τώρα μάλλον την Amoi θα έπαιρνα και εγώ.
Θα την πάω (τη γυναίκα μου) σε κανένα μαγαζί να την δεί μπας και γλυκαθεί...
Βασικό πλεονέκτημα που πρέπει να της δώσεις να καταλάβει είναι ότι είναι 37" αντί για τις 32" που είναι η τωρινή σου. ;)
Τα υπόλοιπα θα τα ξέρεις εσύ, τιμή κτλ....:D