Amoi 37" : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

απο αριστερα προς τα δεξια:
amoi
pinnacle pctv 310i
remote της sound blaster fatality
dreambox
logitech harmony 525 all in one (αναθεμα και αν δουλευει σωστα)
dvb-t
remote για τα ηχεια της creative
air condition :offtopic: (το εβαλα ετσι να τονισω την υπερβολη)
αυτα ....
ετοιμα τα χαπια μου γιατρε?
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ...............

Last edited:
Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Γιώργο, μήπως θα ήταν καλύτερο όλες αυτές τις φωτογραφίες να τις βάλεις στο "Παρουσίαση χώρων"?
Επειδή το thread είναι μόνο για ΑΜΟΙ...τα άλλα που δείχνεις είναι πολύ ωραία, αλλά μήπως είναι off topic???

Last edited:
Re: Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

panosxgr said:
Γιώργο, μήπως θα ήταν καλύτερο όλες αυτές τις φωτογραφίες να τις βάλεις στο "Παρουσίαση χώρων"?

Α ολα κι ολα , ο Κυριος Μανιατης στο thread που ειχα ανοιξει για το προβληματακι που ειχα, με παροτρυνε να βαλω φωτο μολις επαιρνα την τηλ. πισω και ειπε να τις βαλω εδω. Βεβαια καποιες απο αυτες θα ηταν σωστο να μετακινηθουν στην παρουσιαση χωρων , ναι

Ναι βρε, δεν είπα για τις φωτογραφίες της τηλεόρασης, για τις υπόλοιπες μιλάω κι εγώ.
Λοιπόν, οι φωτογραφίες είναι όντως καταπληκτικές. Φαίνεται ότι η τηλεόραση πετάει σε σήμα 1080p!!! Αλλά όταν τελικά βλέπουμε HD σήμα, πόσο άσχημο μας φαίνεται μετά το τηλεοπτικό...Απογοήτευση σκέτη είναι τα κανάλια μας!!!!!
Να την χαίρεσαι φιλαράκι!

panosxgr said:
Ναι βρε, δεν είπα για τις φωτογραφίες της τηλεόρασης, για τις υπόλοιπες μιλάω κι εγώ.
Λοιπόν, οι φωτογραφίες είναι όντως καταπληκτικές. Φαίνεται ότι η τηλεόραση πετάει σε σήμα 1080p!!! Αλλά όταν τελικά βλέπουμε HD σήμα, πόσο άσχημο μας φαίνεται μετά το τηλεοπτικό...Απογοήτευση σκέτη είναι τα κανάλια μας!!!!!
Να την χαίρεσαι φιλαράκι!

merci beaucοup mon ami
πωπωπωπωπωπω πως το μιλαω το γαλλικο (κι αν εκανα λαθος στο spelling παρακαλω να με διορθωσετε)...........

παρακαλουνται οι κυριοι Moderators να μεταφερουν καποιες απο τις παραπανω φωτο εκει που πρεπει( ε , με επιασε η ορεξη και απο την τρελα μου να βαλω τις φωτο της Amoi εβαλα και τις αλλες εδω , sorry)

Γιώργο καλημέρα!!!
μπράβο για τις φωτογραφίες!!!..έκανες πολλή καλή δουλειά!!!!

όμως πρέπει ν´ανοίξεις-εσύ-νέο θέμα στην φωτο-gallery και να τις βάλλεις!!!...για κάνε κάτι...

Οριστε και μερικες φωτο απο την δικια μου ΑΜΟΙ. Τις ανεβασα αλλου για να μην τις συμπιεσω πολυ οποτε ακολουθηστε τα Link για να τις δειτε:
http://www.lampadariou.gr/images/ZDF.jpg
http://www.lampadariou.gr/images/SKY.jpg
http://www.lampadariou.gr/images/FOX.jpg
http://www.lampadariou.gr/images/FOXCRIME.JPG
http://www.lampadariou.gr/images/xbox360kameo.jpg

Παντως μεχρι στιγμης, εδω και 2 βδομαδες δηλαδη κανενα προβλημα, ακομα και σε καναλια της ακατονομαστης εχω αρκετα καλη εικονα μπορω να πω.
AMOI rules
Σωστε τις φωτο στο pc σας για να τις δειτε καλυτερα. Ε ρε γαμ#$*ενη συμπιεση.

Last edited:

Παναγιώτη, πράγματι η τηλεόραση αν της δώσεις καλό σήμα, τότε πετάει!!!
Ιδίως στο ZDF αλλά πολύ περισσότερο στο XBOX, δείχνει πραγματικά τα δόντια της! Καλές θεασεις να έχεις κι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις φώτο. Οσο για την συμπίεση, τι να κάνουμε...αναγκαίο κακό!!!

Όποιος δεν έχει κάνει αναβάθμιση στο firmware να τρέξει. Απ' όσο την είδα διορθώνει όλα τα προβλήματά της μέσα στα 3 λεπτά που κρατάει η αναβάθμιση.

Και αναλύω:
1. Το πρόβλημα που μου εμφάνιζε με μια πράσινη γραμμή να κάνει αισθητή την παρουσία της κατά καιρούς εξαφανίστηκε.
2. ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ!!!:ernaehrung004::award::Banane0::firstprize:
3. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι το μενού δεν είχε χρώμα. Τώρα τα εικονίδια έχουν χρώμα.
4. Απ' ότι είπε η αντιπροσωπεία, υπήρχε ένα κόλλημα σε μεγάλη ταχύτητα (δεν κατάλαβα αν εννοούσαν ταχύτητα εντολών από το remote ή κίνηση στην εικόνα). Εμένα πάντως μου είχε κολλήσει μια φορά και δεν έκανε τίποτα ούτε από το remote ούτε από τα πλήκτρα στην κορυφή της τηλεόρασης. Έπρεπε να την βγάλω από την μπρίζα.

Την έκανα στο service στη Θεσσαλονίκη (πολύ καλή εξυπηρέτηση, καθαροί και σωστοί).

cospan said:
Όποιος δεν έχει κάνει αναβάθμιση στο firmware να τρέξει.

Την έκανα στο service στη Θεσσαλονίκη (πολύ καλή εξυπηρέτηση, καθαροί και σωστοί).
Χμμ ισως σε κανα 2 μηνες που θα την ξεστησω για την μετακομιση να το κανω, (τωρα ποιος την βγαζει απο εκει που ειναι). Που ειναι το service της Θεσσαλονικης? Δηλαδη που θα την παω? Και κανενα τηλεφωνο? Ερχονται αυτοι να την παρουνε?

Καλορίζικες παιδιά οι τηλ σας. Είναι σούπερ κ αρχίζουμε σιγά-σιγά κ γινόματε πολλοί. :ernaehrung004:

Λοιποοοοοον , τις ''ασχετες'' φωτο τις εβγαλα , αλλα μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να σβησω και τα posts εντελως? μαλλον δεν γινεται αλλα λεμε τωρα

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Λαμπαδαριου Παναγιωτης said:
Χμμ ισως σε κανα 2 μηνες που θα την ξεστησω για την μετακομιση να το κανω, (τωρα ποιος την βγαζει απο εκει που ειναι). Που ειναι το service της Θεσσαλονικης? Δηλαδη που θα την παω? Και κανενα τηλεφωνο? Ερχονται αυτοι να την παρουνε?

To service είναι κάπου στον Εύοσμο. Ήρθαν, την πακετάρανε, μας φορτώσανε (TV και εγώ), πήγαμε στο service, κάναμε την αναβάθμιση, μας ξαναφόρτωσαν και μας πήγαν πίσω. Ακολουθήσαμε αυτή τη διαδικασία γιατί ήμουν ο πρώτος και δεν ξέραμε τί θα αντιμετωπίσουμε. Λογικά στους υπόλοιπους μπορούν να το κάνουν και επί τόπου. Μέσα σε 10 λεπτά το πολύ θα έχεις την αναβαθμισμένη σου AMOI. :ernaehrung004:

Σήμερα που είμαι σε άδεια, βρήκα χρόνο να συνδέσω ένα δανεικό φορητό υπολογιστή με την τηλ κ να δω χωρίς πολλά πολλά τι "ψάρια" πιάνει! Δεν εγκατέστησα powerstrip κτλ, απλά έκανα σύνδεση με vga καλώδιο κ πίεσα την κάρτα γραφικών!
Το αποτέλεσμα πέρα για πέρα πάλι εντυπωσιακό. Βέβαια το φορητό δεν κατάφερε να δώσει 1920*1080 παρά μόνο 1600*1024. Μάλλον από εκεί κ πάνω θέλει άλλα "παιχνίδια".
Περιττό να πω ότι η ΑΜΟΙ κλείδωνε όποια ανάλυση μέχρι την παραπάνω χωρίς κανένα πρόβλημα με 1:1 pixel κατευθείαν έτσι ?
Παρόλα αυτά όμως, αυτά που είδα σε demo HD clips δεν περιγράφονται μέσα σε 2-3 γραμμές. Απίστευτο βάθος στην εικόνα, φοβερή κίνηση, άριστη χρωματική απόδοση... Παρακάτω ακολουθούν 2-3 φωτογραφίες από την σύνδεση του φορητού κ κάποιες φωτογραφίες από το tomb raider 2 & U571. Δυστυχώς βγήκαν σκούρες κ λίγο κουνημένες οι φωτό.

together800x600.jpg

tomb2800x600.jpg

tomb3800x600.jpg

tomb4800x600.jpg

tomb800x600.jpg

u571800x600.jpg

u5712800x600.jpg

Last edited:

Μιχαλη που να επαιζε και 1920χ1080 θα παθαινες μεγαλη πλακα.Η εικονα απο ενα καλο htpc δεν συγκρινεται με τιποτα απο οτι εχω δει μεχρι τωρα. Οριστε και απο που θα βρειτε μερικα wmvhd clips.http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx

Βεβαια αν διαβασετε το κειμενο του παραπανω link οσον αφορα στο optimum configuration για 1080p λεει οτι η αναλυση του pc θα πρεπει να ειναι 1920χ1440....:nounder:

Μιχάλης Κορ. said:
Εδώ φαίνεται το συστημά μου καθώς το χτίζω σιγά-σιγά στο νέο μου σπίτι. :firstprize:

systemall.jpg

Ηθελα να ξερα τι τρελό καλωδιο φορανε αυτα τα ηχεια!!!!!!!:award: