ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,544
cospol said:Σύμφωνα με πληροφορίες από την αντιπροσωπεία της ΑΜΟΙ στην Ελλάδα
η προτεινόμενη λιανική τιμή της 42άρας θα είναι 2,350 Ευρώ. :grandpa:
δεν κανω λαθος , τον Σεπτεβριο οκτωβριο που θα βγει στην αγορα η 42αΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:Καλημέρα!!!
Λάθος κάνει ο Στέλιος!!!..μιλά για την 37άρα...τιμή για την 42άρα δεν ξέρουμε ακόμα...
Stellios papa said:δεν κανω λαθος , τον Σεπτεβριο οκτωβριο που θα βγει στην αγορα η 42α
η 37α θα πεση η τιμη της...........
Νομίζω ότι κάνεις λάθος για το xbox360, με scart δεν παίζει 1080i. Με component το κάνει.Jos3ph said:Μιχάλη , το xbox360 συνδέεται με scart και δίνει εως 1080i ... δεν έχει HDMI ...
Αρα το SD σήμα που προφανώς εννοείς δεν είναι το όριο απο component ...
Αναμένω στο ακουστικό ...
Component = Scart RGB ... Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ ... Μπορεί να είναι διαφοτερικές , αλλά δίνουν την ίδια πληροφορία ..
Σύμφωνα με το παρακάτω :Jos3ph said:Component = Scart RGB ... Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ ... Μπορεί να είναι διαφοτερικές , αλλά δίνουν την ίδια πληροφορία ..
Μιχάλης Κορ. said:Κατέβασα τώρα το εγχειρίδιο της τηλ από το επίσημο site της ΑΜΟΙ κ στην σελίδα 50 γράφει ότι η θύρα YPbPr(component) δέχεται 480i, 576p, 480p, 720p, 576i, 1080i & 1080p.![]()
Μιχάλης Κορ. said:Στις 32" κ στις 42". Σύντομα θα έρθει κ 40". Τιμές δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένα.
Στην Ευρώπη παίζουν μοντέλα από 2 σειρές της, τις Advent & Elite. Η Advent είναι η καλυτερή της με πάρα πολύ καλή ποιότητα πλαστικών κ πολύ όμορφο σχεδιασμό (υποκειμενικά πάντα). H Elite είναι η 2η σειρά της, υπάρχει κ 3η αλλά δεν έρχεται. Από όσο γνωρίζω η 2η δεν έχει 2 tuners κ πιθανότατα δεν έχει κ card readers αλλά αυτό δεν το θυμάμαι. Όσον αφορά ποιοτικά είναι αρκετά υποδεέστερη. Η 32" advent δεν είναι 1920*1080, η 37" advent είναι όπως κ η 42" elite. Αυτά τα μοντέλα έρχονται Ελλάδα.
Nikolas_T said:Μιχάλης και ΑΜΟΙ![]()
![]()
![]()
Νικόλας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.