Amoi 37" : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αντιπροσωπεία της ΑΜΟΙ στην Ελλάδα
η προτεινόμενη λιανική τιμή της 42άρας θα είναι 2,350 Ευρώ. :grandpa:

Απάντηση: Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

cospol said:
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αντιπροσωπεία της ΑΜΟΙ στην Ελλάδα
η προτεινόμενη λιανική τιμή της 42άρας θα είναι 2,350 Ευρώ. :grandpa:

Οπότε σε καταστήματα θα μπορείς να την βρεις ακόμα πιο χαμηλά.

Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
Καλημέρα!!!
Λάθος κάνει ο Στέλιος!!!..μιλά για την 37άρα...τιμή για την 42άρα δεν ξέρουμε ακόμα...
δεν κανω λαθος , τον Σεπτεβριο οκτωβριο που θα βγει στην αγορα η 42α
η 37α θα πεση η τιμη της...........

Re: Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Stellios papa said:
δεν κανω λαθος , τον Σεπτεβριο οκτωβριο που θα βγει στην αγορα η 42α
η 37α θα πεση η τιμη της...........

Τα νέα που έχω είναι μάλλον ευχάριστα για τους επίδοξους αγοραστές της 37άρας (συμπεριλαμβανομένης κ της αφεντιάς μου)... Χτες επισκέφτηκα το Praktiker Μεταμόρφωσης, και είδα την 37άρα ΑΜΟΙ σε νέα τιμή, 1999€!!! :music-smiley-005:

Δεν ξέρω αν αυτή η τιμή είναι καθορισμένη από την αντιπροσωπεία ή είναι μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα, πάντως είναι μια καλή αρχή και μια πολύ καλή τιμή, δε νομίζετε??? :Banane0:

Καλα νεα ειναι να ακουμε να πεφτουν οι τιμες. Ομως παλι ειναι ακριβα για τηλεοραση 37 ιντσων...κι ας ειναι TRUE HD.

Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Ε, σε σχέση με τα 2200€ που έκανε πριν, είναι μια πρόοδος!!
Και πιο νωρίς από ότι την περιμέναμε!

Επειδή μαλώνουμε για το PS3 περί composite , όπως ξέρετε το PS3 ( χωρίς HDMI , το φτηνό πακέτο ) θα δίνει μέσω composite 1080p αλλά ξέρω ότι οι κατασκευαστές τηλεοράσεων δίνουν μέσω scart την δυνατότητα εως 1080i , μπορείτε να μου πείτε εαν ισχύει και για την AMOI ; δεν μιλάω για HDMI , εκεί είναι σίγουρο το γράφει και εδώ άλλωστε ...

Καλό απόγευμα σε όλους!!!
μάλοον δεν ξέρουμε αν ισχύει και για την ΑΜΟΙ...
Μιχάλη(Κορ.) ξέρεις κάτι???

Προφανώς ο φίλος μας παραπάνω εννοεί την θύρα component καταρχήν.
Επίσης οι θύρες scart νομίζω ότι απλό pal σήμα μπορούν να δείξουν σε όλες τις τηλ.
Το θέμα τώρα λοιπόν είναι τι σήμα μπορεί να δεχθεί η ΑΜΟΙ από την component της..... Θα δω τι λέει το εγχειρίδιο κ αν βρω καμιά πληροφορία στο νετ κ θα σας πω παιδιά.

Μιχάλη , το xbox360 συνδέεται με scart και δίνει εως 1080i ... δεν έχει HDMI ...

Αρα το SD σήμα που προφανώς εννοείς δεν είναι το όριο απο component ...

Αναμένω στο ακουστικό ...

Component = Scart RGB ... Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ ... Μπορεί να είναι διαφοτερικές , αλλά δίνουν την ίδια πληροφορία ..

Last edited:

Jos3ph said:
Μιχάλη , το xbox360 συνδέεται με scart και δίνει εως 1080i ... δεν έχει HDMI ...

Αρα το SD σήμα που προφανώς εννοείς δεν είναι το όριο απο component ...

Αναμένω στο ακουστικό ...

Component = Scart RGB ... Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ ... Μπορεί να είναι διαφοτερικές , αλλά δίνουν την ίδια πληροφορία ..
Νομίζω ότι κάνεις λάθος για το xbox360, με scart δεν παίζει 1080i. Με component το κάνει.
Δες παρακάτω :
http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360componenthdcable/

Μπορείς επίσης να δεις υψηλής ανάλυσης σήμα κ με το καλώδιο vga :
http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360vgahdcable/default.htm

Jos3ph said:
Σύμφωνα με το παρακάτω :
http://en.wikipedia.org/wiki/Component_Video#Digital_component_video
η component είναι αναλογική θύρα αλλά μπορεί να αποδώσει μέχρι 1080p.
Ενώ εδώ :
http://en.wikipedia.org/wiki/Scart
φαίνεται η διαφορά με την θύρα Scart.

Κατέβασα τώρα το εγχειρίδιο της τηλ από το επίσημο site της ΑΜΟΙ κ στην σελίδα 50 γράφει ότι η θύρα YPbPr(component) δέχεται 480i, 576p, 480p, 720p, 576i, 1080i & 1080p. :grinning-smiley-043

Μιχάλης Κορ. said:
Κατέβασα τώρα το εγχειρίδιο της τηλ από το επίσημο site της ΑΜΟΙ κ στην σελίδα 50 γράφει ότι η θύρα YPbPr(component) δέχεται 480i, 576p, 480p, 720p, 576i, 1080i & 1080p. :grinning-smiley-043

Τελικα αυτη η τηλεοραση μας βγαζει ασπρπρωσοπους παντα.
clever6613.gif

Να ναι καλα....
Και σαν μονιτορ PC αλλα και σαν ΤΙΒΙ. Se monitor PC της βαζεις οτι αναλυση θελεις και λειτουργει οπως το λεει και η λεξη μονιτορ. Δεν χρειαζετε να ασχολησε με κενα δεξια αριστερα πανω κατω

Και βεβαια σαν μονιτορ μπορεις να την χρησιμοποιησεις ειτε απο VGA eite HDMI-DVI xvris kanena problhma.

Ακουστηκαν πολλα και θα ακουγονται συνεχεια για την εν λογο αλλα ...
lala.gif

Αντε σταματαω για να μην την ματιασω και μου καει..
42.gif

ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙ; 32"? AN ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ

Στις 32" κ στις 42". Σύντομα θα έρθει κ 40". Τιμές δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένα.
Στην Ευρώπη παίζουν μοντέλα από 2 σειρές της, τις Advent & Elite. Η Advent είναι η καλυτερή της με πάρα πολύ καλή ποιότητα πλαστικών κ πολύ όμορφο σχεδιασμό (υποκειμενικά πάντα). H Elite είναι η 2η σειρά της, υπάρχει κ 3η αλλά δεν έρχεται. Από όσο γνωρίζω η 2η δεν έχει 2 tuners κ πιθανότατα δεν έχει κ card readers αλλά αυτό δεν το θυμάμαι. Όσον αφορά ποιοτικά είναι αρκετά υποδεέστερη. Η 32" advent δεν είναι 1920*1080, η 37" advent είναι όπως κ η 42" elite. Αυτά τα μοντέλα έρχονται Ελλάδα.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Μιχάλης Κορ. said:
Στις 32" κ στις 42". Σύντομα θα έρθει κ 40". Τιμές δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένα.
Στην Ευρώπη παίζουν μοντέλα από 2 σειρές της, τις Advent & Elite. Η Advent είναι η καλυτερή της με πάρα πολύ καλή ποιότητα πλαστικών κ πολύ όμορφο σχεδιασμό (υποκειμενικά πάντα). H Elite είναι η 2η σειρά της, υπάρχει κ 3η αλλά δεν έρχεται. Από όσο γνωρίζω η 2η δεν έχει 2 tuners κ πιθανότατα δεν έχει κ card readers αλλά αυτό δεν το θυμάμαι. Όσον αφορά ποιοτικά είναι αρκετά υποδεέστερη. Η 32" advent δεν είναι 1920*1080, η 37" advent είναι όπως κ η 42" elite. Αυτά τα μοντέλα έρχονται Ελλάδα.

Μιχάλης και ΑΜΟΙ :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Νικόλας