Amoi 37" : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Δεν βλέπω κανέναν να σχολιάζει τίποτα ! :chinscratch:
Τι έγινε ? :chinscratch:
Που είναι όλοι εκείνοι που έλεγαν ότι είναι μάπα το καρπούζι ? :blink:
Με στεναχώρησε αυτή η επίθεση που έγινε προ ημερών οπότε έκανα μόνος μου την δοκιμή. :violent-smiley-030: :aktion033:
Κάποια στιγμή θα κάνουμε κ σύνδεση με htpc που θα δίνει 1920*1080p γιατί στο Mac πρέπει να βρω το αντίστοιχο software.
Παιδιά οι κινέζοι είναι μεν άσχετοι με την αγγλική γλώσσα, δεν είναι καλοί επικοινωνιολόγοι, δεν έχουν καλό management κ καλό διαφημιστικό τμήμα, βγάζουν όμως τίμια μηχανήματα κ αν δεν το έχετε καταλάβει όλοι τέτοια μηχανήματ αγοράζουμε, απλά έχουν διαφορετική μάρκα/λογότυπο στην πρόσοψη. :D

Re: Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Μιχάλης Κορ. said:
Εγώ δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Φαίνεται καθαρά ότι είναι πάνελ 1920*1080. Δυστυχώς οι κινέζοι τα έχουν κάνει μαντάρα στο site τους κ δημιουργούνται κακές εντυπώσεις.

Μα αυτο ειναι το θεμα ,αν τα κανουν μανταρα σε ενα τοσο απλο θεμα οπως ενα site φαντασου τι θα κανουν με τα ηλεκτρονικα :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Beavis said:
Μα αυτο ειναι το θεμα ,αν τα κανουν μανταρα σε ενα τοσο απλο θεμα οπως ενα site φαντασου τι θα κανουν με τα ηλεκτρονικα :grinning-smiley-043
Εσύ αυτό κατάλαβες ? Ότι τα έχουν κάνει μαντάρα τα ηλεκτρονικά τους ?
:flipout:

Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

οχι ρε συ Μιχαλη καθε αλλο
Απλα ειμαι και εγω επιφυλακτικος και πιστευω οτι ο χρονος θα δειξει την αξια της καθε μαρκας και τιποτα αλλο
Σε βλεπω να ζαχαρωνεις και το κινεζικο Τζιπ μολις ερθει:flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Beavis said:
οχι ρε συ Μιχαλη καθε αλλο
Απλα ειμαι και εγω επιφυλακτικος και πιστευω οτι ο χρονος θα δειξει την αξια της καθε μαρκας και τιποτα αλλο
Σε βλεπω να ζαχαρωνεις και το κινεζικο Τζιπ μολις ερθει:flipout: :flipout: :flipout:
Θεωρείς ότι τώρα κάνεις πλάκα κ είσαι αστείος ? Αν είναι να γελάσω δλδ !

USHER,AMOI,CODA ,BKK, εχουν κανει την παγκοσμια αγορα να παραμιλαει.....

Re: Απάντηση: Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Μιχάλης Κορ. said:
Θεωρείς ότι τώρα κάνεις πλάκα κ είσαι αστείος ? Αν είναι να γελάσω δλδ !

Ναι ρε συ Μιχαλη αυτο θεωρω
Ουτε να σε προσβαλλω θελω ουτε να σε μειωσω
Για μια κωλοτηλεοραση μιλαμε ΕΛΕΟΣ!!!

Ο σαρκασμος και ο αυτοσαρκασμος ειναι υγεια Μιχαλη
Φιλικα
Beavis

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Beavis said:
Ναι ρε συ Μιχαλη αυτο θεωρω
Ουτε να σε προσβαλλω θελω ουτε να σε μειωσω
Για μια κωλοτηλεοραση μιλαμε ΕΛΕΟΣ!!!

Ο σαρκασμος και ο αυτοσαρκασμος ειναι υγεια Μιχαλη
Φιλικα
Beavis
Φίλε Beavis, αν κοιτάξεις θα δεις ότι η ΑΜΟΙ αλλά κ οι κατοχοί της έχουμε δεχθεί επίθεση από παντού, οπότε αρχίζω κ είμαι καχύποπτος μέ όλους.
Έχεις απόλυτο δίκιο, λίγη πλάκα δεν είναι κακή. :Banane0::music-smiley-005:

επειδή έχω κάπως μπερδευτεί...
η 42'' AMOI έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την 37'' ? δηλαδή 2 tuners, 1080p κτλ και αν ναι πωλείται στην ελλάδα ή δεν έχει έρθει ακόμα?

Στο site της ΑΜΟΙ δεν βγάζεις άκρη γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα έχουν λίγο μπάχαλο...

Ευχαριστώ

Γιάννης

Δεν θα ελεγα επιθεση
Απλα κριτικες δεχομαστε ολοι (και ετσι πρεπει )
Και αυτος που εσκασε 4000 ευρω για μια Philips που δεν ειναι ουτε καν Full HD
και εγω που εχω ακομα το μπαουλο CRT
και αυτο ειναι το ωραιο του AVCLUB στην τελικη

εγω παντως ειμαι παντα καλοπροαιρετος και μεγα πειραχτηρι :Banane0:
απλα μπορει λογω του γραπτου λογου και της αποστασης να με παρεξηγησει καποιος

thenetpoet said:
επειδή έχω κάπως μπερδευτεί...
η 42'' AMOI έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την 37'' ? δηλαδή 2 tuners, 1080p κτλ και αν ναι πωλείται στην ελλάδα ή δεν έχει έρθει ακόμα?

Στο site της ΑΜΟΙ δεν βγάζεις άκρη γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα έχουν λίγο μπάχαλο...

Ευχαριστώ

Γιάννης
Γιάννη τα χαρακτηριστικά μια χαρά είναι στο site. Μην τα εκμηδενίζουμε όλα. Απλά υπάρχει σε μια φωτογραφία της 37 η λέξη wxga αντί για το ένα ή για το άλλο κτλ κτλ κτλ....
Όσον αφορά την 42", αυτή είναι της σειράς elite όχι της καλύτερης σειράς advent. Έχει πάνελ 1920*1080p αλλά είναι άλλης εταιρείας. Πωλείται κανονικά στην Ελλάδα.
Για 2 tuners νομίζω δεν έχει αυτή της σειράς Elite. Της σειράς advent έχει η αντίστοιχη 37άρα δλδ. Αυτή όμως δεν έρχεται Ελλάδα.

Re: Απάντηση: Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Μιχάλης Κορ. said:
Γιάννη τα χαρακτηριστικά μια χαρά είναι στο site. Μην τα εκμηδενίζουμε όλα. Απλά υπάρχει σε μια φωτογραφία της 37 η λέξη wxga αντί για το ένα ή για το άλλο κτλ κτλ κτλ....
Όσον αφορά την 42", αυτή είναι της σειράς elite όχι της καλύτερης σειράς advent. Έχει πάνελ 1920*1080p αλλά είναι άλλης εταιρείας. Πωλείται κανονικά στην Ελλάδα.
Για 2 tuners νομίζω δεν έχει αυτή της σειράς Elite. Της σειράς advent έχει η αντίστοιχη 37άρα δλδ. Αυτή όμως δεν έρχεται Ελλάδα.

Χιλια συγγνώμη, λάθος μου γιατί μπρεδεύτηκα και κοίταζα την 42άρα elite ενώ ήθελα να δώ την 40άρα advent. Έτσι μπερδεύτηκα...
Συνεπώς για να επαναλάβω την ερώτησή μου σωστά αυτή τη φορά,
η 40άρα με την 37άρα έχουν μόνο διαφόρά στην ανάλυση?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

thenetpoet said:
Χιλια συγγνώμη, λάθος μου γιατί μπρεδεύτηκα και κοίταζα την 42άρα elite ενώ ήθελα να δώ την 40άρα advent. Έτσι μπερδεύτηκα...
Συνεπώς για να επαναλάβω την ερώτησή μου σωστά αυτή τη φορά,
η 40άρα με την 37άρα avent έχουν μόνο διαφορά στην ανάλυση?
Η 40άρα advent νομίζω έχει ανάλυση 1366*768. Τα υπόλοιπα είναι κοινά, 2tuners, card readers, usb, pip, pap κτλ.

ευχαριστώ πολύ, να περάσω τώρα και στην κρίσιμη ερώτηση:

Στο σπίτι παρακολουθούμε κυρίως τηλεοπτικά προγράμματα, nova, δορυφορικά ξένα και φυσικά τα ελληνικά κανάλια. Αραιά και που βλέπουμε και μερικά dvds (4-6 το μήνα).
Η απόσταση θέασης είναι από 2,5-4 μέτρα. Αξίζει να πάω στις 37'' για την true HD ανάλυση, ή στις 40 για τις 3 παραπάνω inches? H τιμή νομίζω και για τις δύο τηλεοράσεις είναι η ίδια και αφού τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια έχω κολλήσει ως προς την επιλογή. Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα είναι ΑΜΟΙ :)

σε σύνδεση με πισι -1080p- και σε γρήγορη κίνηση κάποιου παιχνιδιού αφήνει φάντασμα?
με 1080i πως δείχνει?

ευχαριστώ

thenetpoet said:
ευχαριστώ πολύ, να περάσω τώρα και στην κρίσιμη ερώτηση:

Στο σπίτι παρακολουθούμε κυρίως τηλεοπτικά προγράμματα, nova, δορυφορικά ξένα και φυσικά τα ελληνικά κανάλια. Αραιά και που βλέπουμε και μερικά dvds (4-6 το μήνα).
Η απόσταση θέασης είναι από 2,5-4 μέτρα. Αξίζει να πάω στις 37'' για την true HD ανάλυση, ή στις 40 για τις 3 παραπάνω inches? H τιμή νομίζω και για τις δύο τηλεοράσεις είναι η ίδια και αφού τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια έχω κολλήσει ως προς την επιλογή. Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα είναι ΑΜΟΙ :)
Αν είναι να βλέπεις τηλεοπτικό σήμα κυρίως τότε πας για χαμηλής ανάλυσης σήμα, δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα για μικρότερο πάνελ διαστάσεων 37 κ όχι 40-42. Αν έβλεπες ταινίες dvd ή σύνδεση με υπολογιστή τότε άξιζε το 37.

yiannakas said:
σε σύνδεση με πισι -1080p- και σε γρήγορη κίνηση κάποιου παιχνιδιού αφήνει φάντασμα?
με 1080i πως δείχνει?

ευχαριστώ
Εγώ έκανα σύνδεση με 1080i κ όχι 1080p. Στα 1080i λοιπόν είδα το starwars3 που έχει πολύ γρήγορες σκηνές κ ήταν μια εικόνα 'νερό'.

Μιχάλης Κορ. said:
Εγώ έκανα σύνδεση με 1080i κ όχι 1080p. Στα 1080i λοιπόν είδα το starwars3 που έχει πολύ γρήγορες σκηνές κ ήταν μια εικόνα 'νερό'.

Μιχάλη μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό που λές αλλά σίγουρα εσύ που την έχεις ξέρεις καλύτερα.
Εγώ δύο φορές που έχω δεί τη συγκεκριμένη τηλεόραση να παίζει 1080i η κίνηση μόνο νερό δεν ήτανε.
Δεν επιμένω όμως, απλά σ' εμένα μπορεί να έτυχε ή να είχε πρόβλημα το υλικό.

Ίσως είναι θέμα ρυθμίσεων.
Ο Μιχάλης το έχει ψάξει με το καταληλλότερο άτομο (αν θυμάμαι καλά)