Amos 3, επιτυχής εκτόξευση

Σωτηρη, την 11637V 1480 3/4 Rojhelat promo θα την βγαζεις σιγουρα. Αυτο που θα μ' ενδιεφερε ειναι εαν σου θαβει την ληψη απο την 11638V του ΑΒ3 που ειναι και σε 7/8.

Χρήστο τέτοια συχνότητα δεν έχω εδώ αυτή τη στιγμή (λήψη δηλαδή). Με blind scan μου είχε βγει πριν μερικές ημέρες μία συχνότητα με στοιχεία 11638V, 2293 και όνομα καναλιού "Tandberg Service" από την οποία δεν έχω αυτή τη στιγμή σήμα (πιθανότατα να ήταν feed, ή να μην βγαίνει όλες τις ώρες). Πάντως την 11638V του AB3 δεν την πιάνω (το είχα γράψει και σε άλλο μήνυμα, ίσως και σε αυτό το topic).

Παρεμπιπτόντως, εδώ και μερικές ημέρες δεν πιάνω το κανάλι της Βουλής (Knesset) από τη συχνότητα 11625V 3000. Δοκίμασα με blind scan αν έχει αλλάξει στοιχεία, αλλά δεν βλέπω τίποτα. Δεν ξέρω αν έχει μετακινηθεί σε άλλη συχνότητα ή απλά το έχουν κλείσει. Πάντως δεν είχε πρόβλημα με το σήμα...

Last edited:
Re: Απάντηση: Amos 3, επιτυχής εκτόξευση

Με blind scan μου είχε βγει πριν μερικές ημέρες μία συχνότητα με στοιχεία 11638V, 2293 και όνομα καναλιού "Tandberg Service" από την οποία δεν έχω αυτή τη στιγμή σήμα (πιθανότατα να ήταν feed, ή να μην βγαίνει όλες τις ώρες).

Σίγουρα feed ήταν. Πάρα πολλά feeds έχουν αυτή την ονομασία η σαν όνομα καναλιού η σαν ονομασία του provider

Σωστός, με μία πρόχειρη ματιά έχω πέντε συχνότητες αυτή τη στιγμή με το ίδιο όνομα από διάφορους δορυφόρους...

Re: Απάντηση: Amos 3, επιτυχής εκτόξευση

Έχουμε κάποιες αλλαγές στις συχνότητες του Amos 3, που δεν έχουν αναφερθεί στα γνωστά flysat, lyngsat κλπ, ακόμα απ' ό,τι έχω δει. Ψάχνοντας χθες βράδυ είδα ότι δεν είχα σήμα στις συχνότητες 11558V, 27500 και 11593V, 27500 του Amos 3 (έχουν μεταφερθεί εδώ και δύο μήνες περίπου εκεί), ενώ είχα κανονικά σήμα στην 11474V, 27500 που σημαίνει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα λήψης αφού και οι τρεις αυτές συχνότητες είχαν περίπου το ίδιο σήμα εδώ (μέτριο). Μετά από scan με ενεργοποιημένο την έρευνα δικτύου βρέθηκαν δύο νέες συχνότητες, συγκεκριμένα η 11222V, 27500 και η 11258V, 27500 στις οποίες είχαν μεταφερθεί τα κανάλια των συχνοτήτων που χάθηκαν. Δεν μεταφέρουν κάτι ιδιαίτερο, αφού είναι κανάλια του πακέτου Yes κωδικοποιημένα σε NDS, αλλά έχουν πολύ καλό σήμα εδώ, δηλαδή ποιότητα 94% η πρώτη στον technomate TM5300, και 98% η δεύτερη (δεν πάει παραπάνω η ένδειξη ποιότητας στον δέκτη) οπότε θα έχει ενδιαφέρον αν γίνεται, και πόσο καλή, λήψη τους από περιοχές που είχαν πρόβλημα ως τώρα στις συχνότητες που χάθηκαν. Ένα δεύτερο θετικό που προέκυψε από αυτή την αλλαγή είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν εκατέρωθεν παρεμβολές από τις αντίστοιχες συχνότητες που υπάρχουν και στον διπλανό Atlantic Bird 3 (έτσι είδα χωρίς πρόβλημα ξανά μετά από δύο μήνες περίπου τα κρατικά γαλλικά από την 11591V, 20000 του ΑΒ3 που παρεμβαλόταν από τον Amos 3).

Επανήλθα στη βάση μου χτες βραδυ...
Σωτήρη και οι 2 συχνότητες που αναφέρεις φορτώνονται κανονικά (ενω πριν δεν φορτώνονταν).
Διερωτώμαι μήπως κατάλαβαν τα προβλήματα παρεμβολής και ηρθαν σε κάποια συνεννόηση με την Eutelsat...

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ Φίλιππα, δεν βλέπω κάποιο άλλο ιδιαίτερο λόγο να κάνουν αυτή την αλλαγή...