Απάντηση: AMTC DTHD290 - (HD δέκτης+ΜΚV player στα 49 )
Σε επίπεδο media player δεν βλέπω τρομερές διαφορές. Κάποια δοκιμαστικά βιντεάκια .mp4 .avi .xvid .divx που έχω παίζουν το ίδιο. Ίσως να τα κόβει λίγο παραπάνω στις άκρες. Τα απλώνει σε όλη την οθόνη και αν δεν ταιριάζει η αναλογία εικόνας τα κόβει. Νομίζω οτι και σαν XORO έτσι δούλευε, αλλά τώρα ίσως να τα μεγενθύνει και να τα κόβει λίγο παραπάνω. Αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν ξέρω όμως τι κάνει σε mkv που είναι και σημαντικότερο. Κάποιες φωτογραφίες που έχω αντίθετα τις παίζει μικρότερες. Μόνο που τώρα έχει μία ενδιαφέρουσα δυνατότητα μεγένθυνσης. Το πιο ενοχλητικό όμως είναι οτι μου φαίνεται οτι γενικά έχει λίγο χειρότερη εικόνα από το λογισμικό του XORO. Έχει πιο θολή εικόνα σαν να έχει περισσότερο ψηφιακό θόρυβο. Αυτό μου φαίνεται σαν να ισχύει και για τα βίντεο. Αλλά αυτά που έχω είναι δοκιμαστικά και από μόνα τους δεν είναι πάρα πολύ καθαρά για να είμαι σίγουρος. Φαίνεται όμως στα κανάλια. Είναι όμως όμως καλύτερο για παρακολούθηση τηλεόρασης. Λίγο πιο γρήγορο zapping, ρυθμιζόμενος χρόνος για την μπάρα πληροφοριών (ή πανό πληροφοριών όπως το λέει), με το κουμπί rec ρυθμίζεις τον χρόνο timeshift που πατώντας το ανεβαίνει σε βήματα μισαώρου και κάποια στιγμή πάει στο απεριόριστο, με τον ίδιο τρόπο και με το κουμπί rec την άμεση εγγραφή μπορείς να την κάνεις προγραμματισμένη με βήματα μισαώρου. Και πατώντας το κουμπί ff ή fb όταν παίζεις αρχείο βίντεο ή εγγραφής, με το λογισμικό XORO όταν πάταγα play η προβολή ξεκίναγε συνήθως με αποσυντονισμό εικόνας και ήχου για λίγα δευτερόλεπτα, και μετά έφτιαχνε μόνο του. Τώρα το κάνει πιο σπάνια και με λιγότερη ένταση. Και τα δύο λογισμικά γενικά έχουν τα υπέρ και τα κατά τους.