AMTC DTHD290

Re: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

Φυσικά και έχω βάλει .... του Strong 8110....
Εκτός και αν είναι κάποια παλιά του έκδοση.....
Πως θα το βρω αυτό...?

Στο πάνω μέρος της σελίδας έχει έναν σύνδεσμο στην σελίδα της Strong. Αν βάλεις στην αναζήτηση SRT 8110 σε πάει στην σελίδα λογισμικών του δέκτη. Εκεί το πάνω πάνω λογισμικό είναι το τελευταίο. Αν δεν έχεις αυτό αλλά έχεις παλιότερο τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί και μετονομασία αφού έχεις ήδη Strong.
Είπα ότι είναι θέμα λογισμικού γιατί το είχα δει αυτό που λες στον XORO 7600 μου που είναι κλώνος AMTC 290, με το αρχικό λογισμικό που είχε ο δέκτης. Από τότε που βρέθηκε άλλο λογισμικό δεν το ξαναείδα.

Αν μπορώ να καταλάβω καλά, και αφού πήγα στο Μενού - Σύστημα - Πληροφορίες μου έβγαλε την ένδειξη:

Μοντέλο: SRT 8110
Έκδοση λογισμικού: 268074.1012
Έκδοση Υλικού: 5007.2825.1
WebSite: www.strong.tv

Η τελευταία έκδοση στο site της Strong είναι η v 10121.1. Άρα, όπως καταλαβαίνω (και διορθώστε με αν κάνω λάθος) πρέπει να έχω την τελευταία έκδοση.
Σωστά? Είναι κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω...?

Εχω παρατηρησει στο ερτ HD οτι η εικονα κανει για λιγο σαν αργη κινηση και μετα επανερχεται.
αυτο το κανει καθε 20-30 δευτερολεπτα.τι να φταιει.
η ζεστη,το σημα η το μηχανημα.

Αν μπορώ να καταλάβω καλά, και αφού πήγα στο Μενού - Σύστημα - Πληροφορίες μου έβγαλε την ένδειξη:

Μοντέλο: SRT 8110
Έκδοση λογισμικού: 268074.1012
Έκδοση Υλικού: 5007.2825.1
WebSite: www.strong.tv

Η τελευταία έκδοση στο site της Strong είναι η v 10121.1. Άρα, όπως καταλαβαίνω (και διορθώστε με αν κάνω λάθος) πρέπει να έχω την τελευταία έκδοση.
Σωστά? Είναι κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω...?
Αν και οι σημειώσεις του λογισμικού στο site λένε
Software Version:
268074.10121.1 from 21.01.2011
δεν ξέρω αν αυτό το .1 έχει σημασία. Λογικά αυτό είναι το λογισμικό. Δεν θα έπρεπε να το κάνει. Ίσως δεν έχει μπει σωστά το λογισμικό. Προτείνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που σε ορισμένους δέκτες φαίνεται ότι είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Αν δεν στρώσει προτείνω να ξαναβάλεις το λογισμικό. Από πάνω από αυτό που έχεις και χωρίς μετονομασία αφού ο δέκτης σου είναι ήδη πια Strong.

Εχω παρατηρησει στο ερτ HD οτι η εικονα κανει για λιγο σαν αργη κινηση και μετα επανερχεται.

Το "αργή κίνηση" πως το εννοείς; Αν μιλάμε για σπάσιμο της εικόνας και πάγωμα, και μόνο στο κρατικό μπουκέτο και πιο πολύ στο ERTHD, μάλλον έχεις χαμηλό σήμα.

Ποιό fw έχεις;

οχι, εννοω αργη κινηση.εκει που παιζει κανονικα η εικονα μετα απο λιγο ολα πηγαινουν σαν στη μιση ταχυτητα.εχω του xoro.

Καλησπέρα έχω αυτόν τον αποκωδικοποιητή και δεν ξέρω πως να βάλω τους υπότιτλους. Έχω ακούσει πως παίζει ελληνικούς. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς? Η ταινία είναι avi και οι υπότιτλοι skr

οχι, εννοω αργη κινηση.εκει που παιζει κανονικα η εικονα μετα απο λιγο ολα πηγαινουν σαν στη μιση ταχυτητα.εχω του xoro.

Παράξενο. Δεν μου έχει τύχει (έχω STRONG εγώ όμως και δεν έμεινα και πολύ σε XORO για να σου πω)
Καλησπέρα έχω αυτόν τον αποκωδικοποιητή και δεν ξέρω πως να βάλω τους υπότιτλους. Έχω ακούσει πως παίζει ελληνικούς. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς? Η ταινία είναι avi και οι υπότιτλοι skr

skr; Τι τύπος είναι αυτός; Είσαι σίγουρος ότι είναι αρχείο υποτιτλων; Ολοι μου οι υπότιτλοι είναι .srt και (σε fw STRONG) δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Πιστέυω το ίδιο συμβαίνει για .sub & .smi

Μπορείς να το ποστάρεις κάπου να το δούμε αυτό το το .skr; Στο υπολογιστή σου παίζει;

Last edited by a moderator:

Τί λέει η ένδειξη σήματος του δέκτη;

Αν έχεις το λογισμικό της AMTC σκέψουν να χρησιμοποιήσεις του Xoro ή του Strong.
Βέβαια, μπορείς να ρωτήσεις και στην Carrefour για αναβάθμιση. Πρέπει να έχουν τα στοιχεία επικοινωνίας στην συσκευασία.

Γεια σας κι από μένα.Είμαι κάτοχος του XORO 7600 και του έχω βάλει το firmware του STRONG 8110.Τώρα όμως θέλω να επιστρέψω στο firmware του XORO 7500 για να κάνω κάποιες δοκιμές που αφορούν κυρίως στο σήμα αλλά ίσως να δοκιμάσω και κάποια firmwares άλλων κλόνων.Δυστυχώς κανένα απ'τα links με τα αρχεία που θα έκαναν την συγκεκριμένη δουλειά και είχαν ανεβάσει κάποια παιδιά παλιότερα δεν λειτουργούν.Γίνεται να περιγράψει κάποιος την διαδικασία η/και να ανεβάσει καινούρια links;Με ενδιαφέρει να μάθω κυρίως ποιο είναι το ''ξεκλειδωμένο'' firmware του STRONG που μπορείς να το περάσεις από το firmware του STRONG 8110 (που έχω τώρα) και μετά σου επιτρέπει να πας σ'αυτό του XORO 7500.Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

+1 αν ειναι ευκολο για τα links.Απο οτι διαβασα ειχε καποιο συγκεκριμενο για επιστροφη απο strong.

Τα λογισμικά Strong 8100 και 8110 υπάρχουν στην επίσημη σελίδα:
http://www.strong.tv/en/software-documentation
Στο πεδίο αναζήτησης βρίσκετε το όνομα του δέκτη και κατεβάζετε το τελευταίο επίσημο λογισμικό.
Το λογισμικό αντικλείδι δεν υπάρχει στην επίσημη σελίδα. Δεν ξέρω που το είχε βρει ο φίλος που το είχε ανεβάσει τότε, οπότε το ανέβασα κάπου εγώ:
http://www.2shared.com/file/SO86p6BJ/SRT8110_ES.html
Τα λογισμικά δεν είναι μετονομασμένα οπότε πρέπει να μπείτε εσείς στην λογική των μετονομασιών και να την κάνετε μόνοι σας.
Ο δέκτης δέχεται λογισμικό μόνο με το ίδιο όνομα που ήδη έχει.
Αν έχει λογισμικό XORO ή AMTC δέχεται λογισμικό με το ίδιο όνομα. Άρα ότι λογισμικό θέλετε να βάλετε (Strong 8100 ή Strong 8110) το μετονομάζετε σε MTC_MSD7828_DH2836.AP
Αν έχει λογισμικό Strong 8100 δέχεται λογισμικό μόνο με το όνομα STRONG_SRT8100.AP και φυσικά μόνο αν είναι και αυτό Strong.
Αν έχει λογισμικό Strong 8110 δέχεται λογισμικό μόνο με το όνομα SRT8110_WS.AP και φυσικά μόνο αν είναι και αυτό Strong.
Για να φύγετε από Strong πρέπει ο δέκτης να έχει το λογισμικό αντικλείδι και όποιο λογισμικό θέλετε να βάλετε (XORO, AMTC) πρέπει να το μετονομάσετε σε SRT8110_ES.AP

Edit: Όταν πήγα να κατεβάσω και εγώ το λογισμικό δοκιμαστικά για να δω αν έχει πετύχει η διαδικασία, μου έκανε redirecting σε άλλη σελίδα ίσως επικίνδυνη. Το McAfee Site Advisor χτύπησε συναγερμό. Την έκλεισα αμέσως και χρησιμοποίησα το εναλλακτικό link: "If your download has not started automatically, please click here". Κατέβηκε κανονικά, χωρίς πρόβλημα, και τις επόμενες φορές που προσπάθησα πάλι δεν μου έκανε ξανά redirecting. Μάλλον πρέπει να αλλάξω αποθηκευτικό site, αλλά το έχω ήδη ανεβάσει εκεί. Το έχω δει και σε άλλα links που έχουν ανεβάσει κατά καιρούς φίλοι και θα μπορούσα να μην το αναφέρω. Αλλά μιά που χρησιμοποιώ το McAfee Site Advisor και το είδα, το αναφέρω για να είμαι εντάξει.

Να´σαι καλά φίλε tolias.Εσύ και ο talos_2002 (όπως κι άλλα παιδιά βέβαια) μας έχετε βοηθήσει αρκετά!Το κατέβασα (χωρίς να μου χτυπήσει το δικό μου antivirus - έχω AVG) και με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω.

Έχεις ΠΜ. ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει (έμεινα σε STRONG) αλλά αν θέλεις να το δοκιμάσεις, εκεί θα βρεις τα σχετικά...

EDIT: Έχασα κάποια ποστς και δεν είδα ότι πήρες απάντηση... Όλα καλα λοιπον...

Last edited:
Αν και σου'στειλα p.m. σ'ευχαριστώ και δημόσια για το ενδιαφέρον κι εσένα.

παιδια αντιμετωπιζω προβλημα με το προγραμματισμο!
Βαζω αναπαραγωγη το MEGA πχ και γραφει το Νετ ή κ το αναποδο.
Το εχω στο καθημερινο για να γραφω σειρες κ την δευτερα ολα καλα την τριτη αλλο καναλι.
Να αλλαξω F/W ;; και αν ναι μπορω απο το τελευταιο του 8110 να παω σε Xoro ;;;Και αν ναι παει κατευθειαν;;

Τα λογισμικά Strong 8100 και 8110 υπάρχουν στην επίσημη σελίδα:
http://www.strong.tv/en/software-documentation
Στο πεδίο αναζήτησης βρίσκετε το όνομα του δέκτη και κατεβάζετε το τελευταίο επίσημο λογισμικό.
Το λογισμικό αντικλείδι δεν υπάρχει στην επίσημη σελίδα. Δεν ξέρω που το είχε βρει ο φίλος που το είχε ανεβάσει τότε, οπότε το ανέβασα κάπου εγώ:
http://www.2shared.com/file/SO86p6BJ/SRT8110_ES.html
Τα λογισμικά δεν είναι μετονομασμένα οπότε πρέπει να μπείτε εσείς στην λογική των μετονομασιών και να την κάνετε μόνοι σας.
Ο δέκτης δέχεται λογισμικό μόνο με το ίδιο όνομα που ήδη έχει.
Αν έχει λογισμικό XORO ή AMTC δέχεται λογισμικό με το ίδιο όνομα. Άρα ότι λογισμικό θέλετε να βάλετε (Strong 8100 ή Strong 8110) το μετονομάζετε σε MTC_MSD7828_DH2836.AP
Αν έχει λογισμικό Strong 8100 δέχεται λογισμικό μόνο με το όνομα STRONG_SRT8100.AP και φυσικά μόνο αν είναι και αυτό Strong.
Αν έχει λογισμικό Strong 8110 δέχεται λογισμικό μόνο με το όνομα SRT8110_WS.AP και φυσικά μόνο αν είναι και αυτό Strong.
Για να φύγετε από Strong πρέπει ο δέκτης να έχει το λογισμικό αντικλείδι και όποιο λογισμικό θέλετε να βάλετε (XORO, AMTC) πρέπει να το μετονομάσετε σε SRT8110_ES.AP

Edit: Όταν πήγα να κατεβάσω και εγώ το λογισμικό δοκιμαστικά για να δω αν έχει πετύχει η διαδικασία, μου έκανε redirecting σε άλλη σελίδα ίσως επικίνδυνη. Το McAfee Site Advisor χτύπησε συναγερμό. Την έκλεισα αμέσως και χρησιμοποίησα το εναλλακτικό link: "If your download has not started automatically, please click here". Κατέβηκε κανονικά, χωρίς πρόβλημα, και τις επόμενες φορές που προσπάθησα πάλι δεν μου έκανε ξανά redirecting. Μάλλον πρέπει να αλλάξω αποθηκευτικό site, αλλά το έχω ήδη ανεβάσει εκεί. Το έχω δει και σε άλλα links που έχουν ανεβάσει κατά καιρούς φίλοι και θα μπορούσα να μην το αναφέρω. Αλλά μιά που χρησιμοποιώ το McAfee Site Advisor και το είδα, το αναφέρω για να είμαι εντάξει.
Δλδ περναω το αντικλειδι και μετα βαζω το λογισμικο του Xoro κατεθυειαν;;Και ποιον Xoro βαζουμε;;;

Αυτό το πρόβλημα πρώτη φορά το ακούω. Από την αρχή το κάνει ή το εμφάνισε τώρα τελευταία; Αν το κάνει από την πρώτη στιγμή σημαίνει ότι ή δεν έχει μπει καλά το λογισμικό, ή κάποιο λάθος κάνεις στον προγραμματισμό. Αν το εμφάνισε τώρα τελευταία ενώ στην αρχή δούλευε σωστά, σημαίνει ότι κάτι έχει στραβώσει. Αλλά δεν ξέρω τι. Μία επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις ή ίσως μία επανεγκατάσταση του ίδιου λογισμικού μπορεί να έλυνε το πρόβλημα. Με την προυπόθεση βέβαια ότι δεν κάνεις εσύ κάποιο λάθος στον προγραμματισμό.
Αν θέλεις να βάλεις πάντως το λογισμικό XORO, αυτό γίνεται όπως το λες. Πρώτα βάζεις το αντικλείδι, και μετά βάζει όποιο λογισμικό θέλεις.
Ο XORO είναι ο XORO 7500 και το λογισμικό του είναι εδώ:
http://www.xoro.de/downloads/digital-receiver/download-fur-xoro-hrt-7500/
Αν σου βγει στα Γερμανικά, και αν δεν βρεις το κουμπί της μετάφρασης του site (κρυφό πάνω από το λογότυπο της XORO), να ξέρεις ότι το λογισμικό είναι το τελευταίο link από όσα έχει εκεί.