AMTC DTHD290

Eβαλα κανονικα το strong 8110 και ολλα καλά. Συνδεσα σε ενα μονιτορ samsung 22αρι που εχω χρησιμοποιώντας εναν ανταπτορα απο hdmi σε dvi και η εικονα μια χαρα. Για να το χρησιμοποιησω στο γραφειο , μιας και δεν εχει εξοδο αναλογικη για ηχο, μπορω να παρω εσωτερικα απο το scart, η αλλο σημειο και να δωσω στα ηχεια του pc;

c216_042p2.gif
789673.jpg
scart_3RCA_adaptor.jpg

Με τα κατάλληλα adaptor μπορείς να πάρεις ήχο από τις εξόδους scart.

Re: Απάντηση: Re: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

Ξεθαβω το θεμα για να ρωτησω κατι λιγο ακυρο. Στο σπιτι των γονιων μου που δεν υπαρχει PC ,μπορω αραγε να φορτισω το nokia lumia 520 [5V, 750 mA οι ενδειξεις φορτιστη] απο τη USB θυρα του αποκωδικοποιητή με ασφαλεια; και για να βγω τελειως offtopic, απ οποιαδηποτε USB θυρα; ακομα και απο OTG ταμπλετ; ευχαριστω και συγνωμη για το offtopic ...Α.. και οι 3 AMTC DTHD290 που εχω, πανε ακομα σφαιρα με το λογισμικο του horo.

Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, 5V--500mA πρέπει να βγάζει. Απλά θα φορτίζει πια αργά. Μια φόρτιση αραιά και που δεν θα του κάνει κακό (του κινητού, για τον δέκτη δεν ξέρω :p)

Μόλις δοκίμασα τον δικό μου "Κινέζο": Φορτίζει κανονικά και απο το tablet, με καλώδιο OTG.