AMTC DTHD290

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Eβαλα κανονικα το strong 8110 και ολλα καλά. Συνδεσα σε ενα μονιτορ samsung 22αρι που εχω χρησιμοποιώντας εναν ανταπτορα απο hdmi σε dvi και η εικονα μια χαρα. Για να το χρησιμοποιησω στο γραφειο , μιας και δεν εχει εξοδο αναλογικη για ηχο, μπορω να παρω εσωτερικα απο το scart, η αλλο σημειο και να δωσω στα ηχεια του pc;

c216_042p2.gif
789673.jpg
scart_3RCA_adaptor.jpg

Με τα κατάλληλα adaptor μπορείς να πάρεις ήχο από τις εξόδους scart.

Re: Απάντηση: Re: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

Ξεθαβω το θεμα για να ρωτησω κατι λιγο ακυρο. Στο σπιτι των γονιων μου που δεν υπαρχει PC ,μπορω αραγε να φορτισω το nokia lumia 520 [5V, 750 mA οι ενδειξεις φορτιστη] απο τη USB θυρα του αποκωδικοποιητή με ασφαλεια; και για να βγω τελειως offtopic, απ οποιαδηποτε USB θυρα; ακομα και απο OTG ταμπλετ; ευχαριστω και συγνωμη για το offtopic ...Α.. και οι 3 AMTC DTHD290 που εχω, πανε ακομα σφαιρα με το λογισμικο του horo.

Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, 5V--500mA πρέπει να βγάζει. Απλά θα φορτίζει πια αργά. Μια φόρτιση αραιά και που δεν θα του κάνει κακό (του κινητού, για τον δέκτη δεν ξέρω :p)

Μόλις δοκίμασα τον δικό μου "Κινέζο": Φορτίζει κανονικά και απο το tablet, με καλώδιο OTG.