Aν δεν εχεις ηχειο, δεν εχεις τιποτα!

Ετσι λοιπόν στο θέμα , ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ (ΚΑΛΟ) ΗΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ , θα προτιμούσα να έχω , οχι κακό ΧΩΡΟ , να ξέρω να τον στήνω , και τέλος ένα στιβαρό ενισχυτή (μεγάλο DF , καλό THD/IMD ) και ένα ΜΕΤΡΙΟ ΗΧΕΙΟ

Όλα αυτά που αναφέρεις είναι σημαντικά, ειδικά ο χώρος που μπορεί να χειροτερέψει κατά πολύ την απόδοση ενός συστήματος και ελάχιστοι θέλουν ή μπορούν να τον βελτιώσουν ακουστικά.
Με μέτριο ηχείο όμως, δεν μπορείς να ακούσεις τίποτε πάνω απ' αυτό το μέτριο όσα λεφτά κι αν ξοδευτούν.

Όλα αυτά που αναφέρεις είναι σημαντικά, ειδικά ο χώρος που μπορεί να χειροτερέψει κατά πολύ την απόδοση ενός συστήματος και ελάχιστοι θέλουν ή μπορούν να τον βελτιώσουν ακουστικά.
Με μέτριο ηχείο όμως, δεν μπορείς να ακούσεις τίποτε πάνω απ' αυτό το μέτριο όσα λεφτά κι αν ξοδευτούν.

Κε Θέμη , δέν διαφωνούμε σε αυτό που γράψατε , γιατί είναι το απολύτως προφανές
Αν προσέξετε ομως το μήνυμα μου , που πιστεύω ήμουν σαφέστατος , έγραψα οτι η σχέση αφορά ΟΧΙ σε καλό vs μέτριο ηχείο , ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ
Mέτριο ηχείο + ΚΑΛΟΣ /ΣΤΗΜΕΝΟΣ χώρος vs καλό ηχείο + ΚΑΚΟ /ΚΑΚΙΣΤΟ ΧΩΡΟ
Και θα επιμείνω , για ένα πολύ απλό λόγο , διότι τυχαίνει συχνά πυκνά να ακούω συστήματα με πολύ καλά (και ακριβά) ηχεία (ή τουλάχιστον τα έχοντα τήν εξωθεν καλή μαρτυρία ) τών οποίων η συνολική αποδοση (ανεξάρτητα απο τα γούστα του κατόχου - γιατί δέν αναφέρομαι στο voicing ) απέχει πολύ ακομα και απο τον "αποδεκτό" μέσο ορο , πολλές φορές δε (αν οχι τίς περισσότερες ) ο ήχος είναι ενοχλητικός

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς