Αν (λεω αν) ξανάρχιζα από την αρχή?

Εγώ που τους έχω ακούσει όλους εκτός του τελευταίου και δεν μ' αρέσουν με τίποτα;

Re: Απάντηση: Re: Αν (λεω αν) ξανάρχιζα από την αρχή?

Προφανώς δεν έχεις ακούσει Ερμή γι αυτό τα λες αυτά...

'Η έχεις ακούσει, αλλά με το κόλλημα ότι επειδή είναι ελληνικό δεν μπορεί να παίζει όπως π.χ. τα αγγλικά. Δεν σε παρεξηγώ... Πολλοί το έχουν αυτό το κόλλημα. Παρωπίδες στα αυτιά! :flipout:

Αυτά που λέω για τον Ερμη εδώ και χρόνια τα λέει και το High Fidelity στο τελευταίο του τεύχος #22 Μάϊος-Ιούνιος 2009

ΔΕΝ υπάρχει άλλο ηχείο που να μπορεί να σταθεί πλάϊ στον Ερμή. Τόσο απλά!

Τον έχω ακούσει πολλάκις.Δεν έχω κόλλημα κανένα για το ότι είναι ελληνικό.Στην έκθεση φέτος ήτανε για κλάμματα το αποτέλεσμα π.χ(μία από τις 4-5 φορές που τον έχω ακούσει).

Ο Αίολος είναι πολύ καλό ηχείο κατά την κρίση μου, άρα πώς γίνεται να έχω παρωπίδες για το συγκεκριμένο ηχείο από την Audio Spectrum?

Το τί λέει το High Fidelity με αφήνει αδιάφορο.Και για τα Advance τα ηχεία κάτι έλεγε σε προηγούμενο τεύχος - δεν τα έχω ακούσει - αλλά 2-3 φίλοι που τα ακούσανε κλαίνε ακόμα...

Πού θες να καταλήξεις?Εσύ είσαι ο χρυσαυτιάς και παίζουνε για σένα καταπληκτικά και έμάς που δεν μας αρέσουνε είμαστε οι κουφοί κι έχουμε μπατονέτες στα αυτιά?Αρετές έχουνε (όπως όλα τα ηχεία εάν τα ψάξεις)αλλά για μένα δεν...Τί σε ενοχλεί μία άποψη παραπάνω?

Εγώ όσες φορές άκουσα A.S. (ομολογουμένως μόνο σε εκθέσεις) δεν μου έκατσαν με τίποτα...
Σε αντίθεση με άλλα ηχεία που έχω ακούσει πάλι μόνο σε εκθέσεις και δεν ήθελα να φύγω απο το δωμάτιο π.χ. Ascendo, ATC, Spendor (ok αυτά τα έχω), Totem κλπ... και δεν αναφέρω τα ultra high prise πχ Ηansen..

Last edited:
Οτι και εαν αλλαξεις το αποτελεσμα που θα παρεις θα ειναι με την υπογραφη των (οποιoδηποτε) ηχειων!!!Το να προσθεσεις λιγο μαγεια οπως λες δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα.Κανε καμια βολτα σε κανα μαγαζι-εκθεση-φιλο και δες αυτο που ζητας σε τι setup το βρισκεις.Εαν το ηχειο δεν μπορει να την αποδωσει οτι και να βαλεις απο πισω το ιδιο θα παιζει.Ξεκινα απο ηχεια και ενισχυτη (αυτα τα δυο πανε σχεδον πακετο) παιξε και λιγο με τον χωρο ,να θυμασαι παντα οτι το υπαρχον συστημα σου δεν ειναι φτηνο ουτε κακο,το αντιθετο μαλιστα,αρα απλα καπου στραβωσε η πορεια σου στον δρομο.Δεν χρειαζεται να ανεβεις στα λεφτα,απλα να κανεις επιλογες που σου ταιριαζουν!!!-bye--bye-Καλη συνεχεια..... Υ.Γ λιγο αργα το λεω,αψογο το sony.....-bye--bye-

Φιλε archbish καλημερα,εχουμε μιλησει και καποια στιγμη απο το τηλ για καποιον parasound που ειχα και πουλαγα.αν θελεις σε καποια φαση μπορω ν ασου φερω να ακουσεις εναν χειροποιηο προ,627 opa με διακοπτικο ποντεσιομετρο και τελεστικους στην εξοδο.δεν τον πουλαω απλα να ακουσεις και αλλο.

αν και δεν εχω διαβασει ολο το θρεντ, και επειδη πιστευω οτι ο ερμης ειναι καλο ηχειο που δεν το εχουν καταφερει να παιξει καλα στις εκθεσεις, αποψη μου οτι το ηχειο θελει ΡΕΥΜΑ!
και οταν λεμε ρευμα και δυναμη, εναν ενισχυτη εχω ακουσει τετοιον
τον c-j 140
τιναζε το δυστροπο ουτοπια των 15.000 ευρω σαν φτερο καποτε

ενας μεταχειρισμενος c-j 140 μπορει να δωσει τη μαγεια της λαμπας, το σκασιμο της εκρηξης και ελπιζω οτι το συνολο δεν θα κουρευει τα ψηλα καθως η 6550 δεν εχει μεγαλη εκταση εκει
αυτο ομως ειναι καλο αν ο χωρος σου ειναι ενα τυπικο σαλονι

δυστυχως ηχεια σαν τον ερμη θελουν την μελωδια της λαμπας αλλα λιγες ειναι οι λαμπες που μπορουν να δωσουν τα ρευματα που θελει ενας ερμης

δες και αυτη τη λυση καθως υποθετω οτι εχεις μουσικο αυτι και πιανεις την ελλειψη ουσιας του ερμη οπως ειναι σημερα. λογω τρανζιστορ

για πηγη, πετας οτι μπορεις και πας σε πριμαλουνα ή ayon περιξ των 2-2,5 χιλιαρικων και καθαρισες-bye-

Άκουσα στο σπίτι του συμφορουμίτη Kontr μια κατασκευή που έχει φτιάξει για πολλούς, λάμπα πρό, τελικοί μοσφετ χωρίς ανάδραση 2 χ 200.
Παραλείπω τα επίθετα..
Λεπτομέρειες απο τον κατασκευαστή.

Θα μπορούσες να του ζητήσεις να τα ακούσεις στο σύστημά σου.
Με ενδιαφέρει και εμένα αλλά το αισθάνομαι overkill για τα Zingali Overture 3.

Δε προκειτε σε καμια εκθεση να ακουσετε καλά τον Ερμή
γιατι θα τον ακουσετε στη καλύτερη με Parasound

Ναι μπραβο επειδη ειναι μεγάλο και εχει πολλά μεγάφωνα θελει και 300βατ
αυτα ειναι πετροπουλέϊκα