Καλημέρα σας.
Το αναλογικό μου σύστημα είναι:
Πλατο Project 1-Xpression III, πάνω σε βάση της SSC Twinbase Karbon
Κεφαλή Benz MC 20E2-L
Phono stage Project Tube box II (με λαμπες golden dragon)
Project Speed box II
Twisted clamp clearaudio
Interconnects από πικαπ σε phono και απο phono σε ενισχυτη, Project connect it
Σκεφτόμουνα για αναβάθμιση (κεφαλή-ανακαλοδίωση βραχίονα-αλλαγή πλατω-υποπλατώ- ίσως phono stage)
Πήγα λοιπόν στον Ορφέα στην Στουρνάρη να σηζητήσουμε το θέμα....και καταλήξαμε ότι θα ήταν καλύτερο να προχωρίσω στην αγορά του 2-XPERIENCE CLASSIC με κεφαλή Sumiko Blue point EVO III. Τον ρώτησα μάλιστα αν θα χρειαστώ αλλαγή στο phono stage και μου είπε πως το Tube box II είναι πολύ καλό και ότι θα ματσάρει καλά με την sumiko, αλλά μου είπε ότι πρέπει να αλλάξω το speed box με το SE που ρυθμίζει τις στροφές....αλλά κοστίζει και 400 ευρώ!!!
Έχουμε λοιπόν,
Project 2-Xperience classic: 890 euro
Sumiko Blue point EVO III: 390 euro
Project sreedbox SE II: 400 euro
Σύνολο: 1680 euro
Το Xpression μέχρι στιγμής μου έχει κοστίσει 1230 euro!!!
Οι απορίες μου τώρα είναι οι εξής.
Με την αναβάθμιση που σκέφτομαι να κάνω, ξεπερνάω κατα πολύ το πακέτο του 2-Xperience classic, φτάνοντας το Xpression στα όριά του, αξίζει άραγε?
Τα 400 ευρω να τα δώσω για το speed box ή για ένα καλύτερο phono?
Στα 1700 ποια πικαπ καλύτερα θα βρω μεταχειρισμένα? Βασικά μου αρέσει πολύ
το DPS, έχω κολλήσει θα έλεγα, χωρίς να το έχω ακούσει, αλλά ξεφεύγει στην τιμή (4400 χωρις κεφαλή) αλήθεια μεταχειρισμένο πόσο να το βρίσκει κανείς???
Συγνώμη αν σας κούρασα με το μακροστελες του θέματος, περιμένω απόψεις και να ανοίξουμε κουβέντα!

Το αναλογικό μου σύστημα είναι:
Πλατο Project 1-Xpression III, πάνω σε βάση της SSC Twinbase Karbon
Κεφαλή Benz MC 20E2-L
Phono stage Project Tube box II (με λαμπες golden dragon)
Project Speed box II
Twisted clamp clearaudio
Interconnects από πικαπ σε phono και απο phono σε ενισχυτη, Project connect it
Σκεφτόμουνα για αναβάθμιση (κεφαλή-ανακαλοδίωση βραχίονα-αλλαγή πλατω-υποπλατώ- ίσως phono stage)
Πήγα λοιπόν στον Ορφέα στην Στουρνάρη να σηζητήσουμε το θέμα....και καταλήξαμε ότι θα ήταν καλύτερο να προχωρίσω στην αγορά του 2-XPERIENCE CLASSIC με κεφαλή Sumiko Blue point EVO III. Τον ρώτησα μάλιστα αν θα χρειαστώ αλλαγή στο phono stage και μου είπε πως το Tube box II είναι πολύ καλό και ότι θα ματσάρει καλά με την sumiko, αλλά μου είπε ότι πρέπει να αλλάξω το speed box με το SE που ρυθμίζει τις στροφές....αλλά κοστίζει και 400 ευρώ!!!
Έχουμε λοιπόν,
Project 2-Xperience classic: 890 euro
Sumiko Blue point EVO III: 390 euro
Project sreedbox SE II: 400 euro
Σύνολο: 1680 euro
Το Xpression μέχρι στιγμής μου έχει κοστίσει 1230 euro!!!
Οι απορίες μου τώρα είναι οι εξής.
Με την αναβάθμιση που σκέφτομαι να κάνω, ξεπερνάω κατα πολύ το πακέτο του 2-Xperience classic, φτάνοντας το Xpression στα όριά του, αξίζει άραγε?
Τα 400 ευρω να τα δώσω για το speed box ή για ένα καλύτερο phono?
Στα 1700 ποια πικαπ καλύτερα θα βρω μεταχειρισμένα? Βασικά μου αρέσει πολύ
το DPS, έχω κολλήσει θα έλεγα, χωρίς να το έχω ακούσει, αλλά ξεφεύγει στην τιμή (4400 χωρις κεφαλή) αλήθεια μεταχειρισμένο πόσο να το βρίσκει κανείς???
Συγνώμη αν σας κούρασα με το μακροστελες του θέματος, περιμένω απόψεις και να ανοίξουμε κουβέντα!