Αναβάθμιση Forum

Μόλις παρατήρησα πως από Tapatalk δεν μπορούμε να παραθεσουμε φωτο.
Βγάζει μονο τον αριθμο της παράθεσης

Σωστό είναι αυτό. Χρησιμοποιούμε CDN για τις φωτογραφίες (aws s3 - cloudfront) το οποίο δεν υποστηρίζεται από το tapatalk.

Κατέβασα και εγώ το Tapatalk, αλλά στις ρυθμίσεις υπογραφής για το φόρουμ, λέει signature is disabled in this forum

Εξαιρετικά.

Μπράβο παιδιά κάνατε πολύ ωραία δουλειά!
Η desktop έχει σαφώς πιο ωραία εμφάνιση και είναι κατά την γνώμη μου πιο ευκολοδιάβαστη.
Μόνη παρατήρηση που έχω είναι ότι τα αδιάβαστα μηνύματα θα ήταν πιο ευδιάκριτα με κάποια αλλαγή χρώματος.

Ένα τεστ από Tapatalk....
Ρε παιδιά εκεί που λέει χρονοδιάγραμμα στο ταπαταλκ, τι ακριβώς θέματα είναι;
Γιατί στα μη διαβασμένα, τα έχω δει όλα και δεν έχει άλλα και όταν γυρίζω στο χρονοδιάγραμμα, έχει πάλι θέματα.
Δεν την ξέρω κιόλας καλά την εφαρμογή... 20160227_151123.jpg

Σωστό είναι αυτό. Χρησιμοποιούμε CDN για τις φωτογραφίες (aws s3 - cloudfront) το οποίο δεν υποστηρίζεται από το tapatalk.

Μόλις μπήκα από tapatalk . Καλύτερα που δεν γίνονται quote οι φωτογραφίες. Περιττός χώρος στην απάντηση. Ένα περίεργο μόνο. Νέες φωτογραφίες που ανέβηκαν μετά την αναβάθμιση φαίνονταν κλειδωμένες και ζητούσαν login . Έκανα και εμφανίστηκαν. Μέχρι στιγμής φαίνονται. Δεν γνωρίζω αν το ζητάει σε κάθε νέα φωτογραφία.

Ένα τεστ από Tapatalk....
Ρε παιδιά εκεί που λέει χρονοδιάγραμμα στο ταπαταλκ, τι ακριβώς θέματα είναι;
Γιατί στα μη διαβασμένα, τα έχω δει όλα και δεν έχει άλλα και όταν γυρίζω στο χρονοδιάγραμμα, έχει πάλι θέματα.
Δεν την ξέρω κιόλας καλά την εφαρμογή... View attachment 178249
Αυτά που τρέχουν στην διάρκεια της μέρας ( από το 1 λεπτό πριν και μετά...)
Δεν έχει σχέση αν τα έχεις διαβάσει η είναι νέα.
Τα βγάζει όλα με χρονική σειρά.

• Like
Reactions: Διαμαντής
Αυτά που τρέχουν στην διάρκεια της μέρας ( από το 1 λεπτό πριν και μετά...)
Δεν έχει σχέση αν τα έχεις διαβάσει η είναι νέα.
Τα βγάζει όλα με χρονική σειρά.
Ευχαριστώ πολύ
Πιο δίπλα που λέει μη αναγνωσμένα, είναι αυτά που παρακολουθώ; που έχω συμμετοχή;

Ευχαριστώ πολύ
Πιο δίπλα που λέει μη αναγνωσμένα, είναι αυτά που παρακολουθώ; που έχω συμμετοχή;
Αυτά που παρακολουθείς είναι αυτά που λέει Συμμετοχή.
Στα μη αναγνωσμένα τα βάζει όλα έχεις δεν έχεις συμμετοχή.

• Like
Reactions: Διαμαντής
Εγώ πάλι γιατί βρίσκω την νέα πλατφόρμα από κινητό τηλέφωνο να είναι εξαιρετική;

Ταχύτατη και εύκολη πλοήγηση τόσο σαν απλός χρήστης όσο και σαν συντονιστής.

Δεν μου λείπει τίποτα.

Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα!

Και εγώ από κινητό η νύχτα με τη μέρα. Με Safari από iPhone κανένα πρόβλημα. Το Tapatalk ουσιαστικά και πριν το είχα μόνο για τις ειδοποιήσεις, πάντα από browser έμπαινα.

Και εγώ από κινητό η νύχτα με τη μέρα. Με Safari από iPhone κανένα πρόβλημα. Το Tapatalk ουσιαστικά και πριν το είχα μόνο για τις ειδοποιήσεις, πάντα από browser έμπαινα.
Αυτό, και οι ειδοποιήσεις 8 στις 10 φορές έφταναν με καθυστέρηση 2+ ωρών, οπότε δώρον άδωρον.