Μόλις παρατήρησα πως από Tapatalk δεν μπορούμε να παραθεσουμε φωτο.
Βγάζει μονο τον αριθμο της παράθεσης
Μόλις παρατήρησα πως από Tapatalk δεν μπορούμε να παραθεσουμε φωτο.
Κατέβασα και εγώ το Tapatalk, αλλά στις ρυθμίσεις υπογραφής για το φόρουμ, λέει signature is disabled in this forum
700€ δωσαμε για να μην φαινεταιΑγοράσαμε την επί πληρωμή έκδοση ώστε να μην εμφανίζονται, ωστόσο δοκιμάστε το.
Σωστό είναι αυτό. Χρησιμοποιούμε CDN για τις φωτογραφίες (aws s3 - cloudfront) το οποίο δεν υποστηρίζεται από το tapatalk.
παράκληση οσοι χρησιμοποιούν tapatalk να επικοινωνησουν μαζι μου για το σχετικό donation
Αυτά που τρέχουν στην διάρκεια της μέρας ( από το 1 λεπτό πριν και μετά...)Ένα τεστ από Tapatalk....
Ρε παιδιά εκεί που λέει χρονοδιάγραμμα στο ταπαταλκ, τι ακριβώς θέματα είναι;
Γιατί στα μη διαβασμένα, τα έχω δει όλα και δεν έχει άλλα και όταν γυρίζω στο χρονοδιάγραμμα, έχει πάλι θέματα.
Δεν την ξέρω κιόλας καλά την εφαρμογή...![]()
View attachment 178249
Ευχαριστώ πολύΑυτά που τρέχουν στην διάρκεια της μέρας ( από το 1 λεπτό πριν και μετά...)
Δεν έχει σχέση αν τα έχεις διαβάσει η είναι νέα.
Τα βγάζει όλα με χρονική σειρά.
Αυτά που παρακολουθείς είναι αυτά που λέει Συμμετοχή.Ευχαριστώ πολύ
Πιο δίπλα που λέει μη αναγνωσμένα, είναι αυτά που παρακολουθώ; που έχω συμμετοχή;
Την Κυριακή να δω πως θα τα δικαιολογήσεις700€ δωσαμε για να μην φαινεται
750€ και ένας ασβός (γάλακτος) έχασε τη ζωή του...700€ δωσαμε για να μην φαινεται
Αυτό, και οι ειδοποιήσεις 8 στις 10 φορές έφταναν με καθυστέρηση 2+ ωρών, οπότε δώρον άδωρον.Και εγώ από κινητό η νύχτα με τη μέρα. Με Safari από iPhone κανένα πρόβλημα. Το Tapatalk ουσιαστικά και πριν το είχα μόνο για τις ειδοποιήσεις, πάντα από browser έμπαινα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.