Αναβάθμιση Forum

Παιδιά, το κόστος είναι λελογισμένο (μηνιαίο περί τα 10ε) δεν υπάρχει πρόβλημα σχετικά με αυτό επί της παρούσης, ωστόσο σας ευχαριστούμε όλους και με το παραπάνω για το ενδιαφέρον.
Φυσικά, αν και εκτός της συζήτησης, το επόμενο διάστημα θα δείτε λίγο πιο εμφατικά τον τρόπο συμμετοχής σας στο μη κερδοσκοπικό σωματείο μας.

Στο μεταξύ, εκ μέρους του ΔΣ, είμαστε όλοι εδώ για να κάνουμε την εμπειρία χρήσης σας καλύτερη. Ευχαριστηθείτε τα.

Καλησπέρα στην παρέα και πάλι
Εκ παραδρομής γράφτηκε ότι το κόστος του tapatalk ήταν 700 ευρώ το σωστό είναι 110 ευρώ όπως έγραψε και ο Ανδρέας ( απο τους στυλοβάτες του νεου μας εγχειρήματος) και λέω εκ παραδρομής γιατί δεν σας το κρύβω ότι ξεκίνησε ως πλάκα δικη μου , άλλα δεν περίμενα να πάρει διαστάσεις που ειλικρινά μας τιμούν και μας συγκινούν.
Τοσο οι ανάγκες μας σε υλικό hardware / software όσο και το ανθρωπινό δυναμικό (Τεχνική Υπηρεσία) που ανιδιοτελή τρέχει την υποστήριξη του Φορουμ είναι μια προσφορά του μη Κερδοσκοπικου σωματειου Φιλων Εικονας Ηχου και Μουσικης με τον διακριτικο τιτλο που όλοι μας αγαπάμε ( AVclub ) προς τα μέλη του και δεν χρειάζεται καμία οικονομική βοήθεια παρά μόνον ηθική.

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους σας

Κάτι παράξενο :
Ενώ χθες μπήκα κανόνικα μετά τις αλλαγές από όλες τις συσκευές, σήμερα δεν μπορούσα να μπω καθόλου. Στο ταμπλετ το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή dns. Το λαπτοπ όμως είναι εταιρικό και δεν μπορώ να αλλάξω dns.
Όταν προσπαθώ να συνδεθώ μου βγάζει μήνυμα μη ασφαλούς σύνδεσης, και να επιμείνω να συνδεθώ βγάζει error 404.
Τι μπορεί να φταίει; πως να συνδεθώ χωρίς να αλλάξω dns;

Ευχαριστούμε για το Tapatalk.
Και εγώ προτίθεμαι για donation.
Πάντως με μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά, ομόρφυνε το forum και από επιτραπέζιο υπολογιστή αλλά και από κινητό

Κάτι παράξενο :
Ενώ χθες μπήκα κανόνικα μετά τις αλλαγές από όλες τις συσκευές, σήμερα δεν μπορούσα να μπω καθόλου. Στο ταμπλετ το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή dns. Το λαπτοπ όμως είναι εταιρικό και δεν μπορώ να αλλάξω dns.
Όταν προσπαθώ να συνδεθώ μου βγάζει μήνυμα μη ασφαλούς σύνδεσης, και να επιμείνω να συνδεθώ βγάζει error 404.
Τι μπορεί να φταίει; πως να συνδεθώ χωρίς να αλλάξω dns;
Κάνε μια δοκιμή να αφαιρέσεις επιλεκτικά από τον browser που χρησιμοποιεις τα δεδομένα που έχει αποθήκευσει για την σελίδα τουAvclub (εκτος και αν θέλεις να καθαρίσεις όλη την cash ) , εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα με τον Safari σε ipad και λύθηκε έτσι

Cookies κτλ;
Θα το κάνω, αν και δοκίμασα με άλλο browser χωρίς αποτέλεσμα...

Εμφανίζονται όλες κανονικά.
Κάνεις ένα κλίκ στο attachment και ανοίγει αρκετά μεγαλύτερο σε lightbox.

Εμφανίζονται όλες κανονικά.
Κάνεις ένα κλίκ στο attachment και ανοίγει αρκετά μεγαλύτερο σε lightbox.
Αντρέα από τό πόστ 40# καί παρακάτω δέν φαίνονται...ρίξε μιά ματιά μέχρι τό τέλος λείπουν πολλές καί ή κλήρωση.

Αυτές τις έχει ανεβάσει ο Send στο mynetimages και μάλλον έχουν διαγραφεί. Δεν ανέβηκαν ως attachment στο φόρουμ.

Ο αγαπητός Τάσος έκανε "γκέλα"γιατί ήταν ή μοναδική φορά πού κέρδισε τό φλουρί ή φωτογραφική όμάδα στήν πόλη μας καί ό τυχερός ήμουν έγώ...όπότε

• Haha
Reactions: Larry and anderm
Ο αγαπητός Τάσος έκανε "γκέλα"γιατί ήταν ή μοναδική φορά πού κέρδισε τό φλουρί ή φωτογραφική όμάδα στήν πόλη μας καί ό τυχερός ήμουν έγώ...όπότε
Έθαψε τα πειστήρια ξέρει τι κάνει αυτός :ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like
Reactions: timaios
Έχετε δίκιο. Μέχρι να το δούμε σε μεγαλύτερο βάθος, αυξάνεται λίγο το μέγιστο του πλάτος ώστε να μην σας δημιουργεί πρόβλημα.

Καλησπέρα στην παρέα και πάλι
Εκ παραδρομής γράφτηκε ότι το κόστος του tapatalk ήταν 700 ευρώ το σωστό είναι 110 ευρώ όπως έγραψε και ο Ανδρέας ( απο τους στυλοβάτες του νεου μας εγχειρήματος) και λέω εκ παραδρομής γιατί δεν σας το κρύβω ότι ξεκίνησε ως πλάκα δικη μου , άλλα δεν περίμενα να πάρει διαστάσεις που ειλικρινά μας τιμούν και μας συγκινούν.

Και το πινελάκι μου; :cry:

Καλησπερα σε ολους και συγχαρητηρια για την ομορφη αναβαθμιση.

Υπαρχει δυνατοτητα να φαινεται στα Ελληνικα το forum?