Αναβάθμιση Forum

Σε iphone μπαίνεις μέσω safari, επιλέγεις share και την επιλογή ''add to home screen''.

Όχι, δεν σε πάει στον browser όταν το ανοίγεις από εκεί.
Give it a try. Το engine από πίσω το ίδιο είναι βέβαια.

Όχι, δεν σε πάει στον browser όταν το ανοίγεις από εκεί.
Give it a try. Το engine από πίσω το ίδιο είναι βέβαια.
Mα αυτό είναι η μαγεία ότι δεν χρειάζεται να ανοίξεις browser.

Πατάς το shortcut και ιδού!!

Το tapatalk απλά είναι άχρηστο πλέον εκτός από ασχημο

Ανδρέα το ενεργοποίησα και εγώ με τον τρόπο που έγραψες στο safari στο ipad προσπαθωντας να εχω την ευχρηστία της παλιάς πλοηγησης ανάλογης με το app του Android στο κινητό , όπου φέρνει σε ανάποδη σειρά το πρώτο αδιάβαστο post. Αυτό είναι πολύ χρησιμο όταν εχεις μικρή οθόνη κινητού ή tablet (στο είχα ξαναγράψει αλλά δεν είχες απάντηση). Τώρα είδα οτι στο android app τα φέρνει έτσι όπως τα εβλεπα στην παλιά πλατφόρμα.

Δυστυχώς στο safari δεν το κάνει , ούτε μέσω του add Home Screen και δεν βρίσκω και κάποια επιλογή στην ίδια την πλατφόρμα να το έχει. Δεν χαθηκε ο κόσμος αν δεν γίνεται αλλά θα ήταν χρησιμο κάποιος που χρησιμοποιει κινητό και πισι να έχει την ίδια πλοήγηση.

Επίσης στο Safari για την ώρα δεν έχω push notifications παρότι τα έχω ανοιχτά στο προφίλ μου και στο browser (νομίζω ....), στο adroid κινητό και πισι έχω κανονικά με όλους τους browser που δοκίμασα

Αποριουλες:
Πανω αριστερα στις "παυλες" του android, μου βγαζει νουμερα 2, 3 κλπ, σε κοκκινο φοντο, που ομως δεν αντιστοιχουν σε πμ κλπ. Τι αφορουν;
Και πως "σπρωχνω" για να φαινονται τα νεα ποστ πρωτα;
Κατα τα αλλα, το μαυρο πολυ εξυπηρετικο στο κινητο - στο pc το ...Ελληνικο (γαλαζοασπρο) ειναι πιο ξεκουραστο. Ωραιες οι αλλαγες👍

Αποριουλες:
Πανω αριστερα στις "παυλες" του android, μου βγαζει νουμερα 2, 3 κλπ, σε κοκκινο φοντο, που ομως δεν αντιστοιχουν σε πμ κλπ. Τι αφορουν;
Και πως "σπρωχνω" για να φαινονται τα νεα ποστ πρωτα;
Κατα τα αλλα, το μαυρο πολυ εξυπηρετικο στο κινητο - στο pc το ...Ελληνικο (γαλαζοασπρο) ειναι πιο ξεκουραστο. Ωραιες οι αλλαγες👍

ηταν η επομενη μου απορια.

Ανδρεα στο mobile (τελος το tapatalk τοπαμε το χαιρετησαμε) και εμενα μου βγαζει ενα αριθμο μεταξυ 35 και 39 ειδοποιησεων (κοκκινο φοντο λευκα νουμερα) ενω τα εχω ανοιξει ΟΛΑ χωρις καμια εξαιρεση.

στην κανονικη desktop απο το pc μου δεν τα εχω αυτα .

Θελει καθαρισμα καμια μνημη ?

Ο ποιός;

tenor.gif

• Haha
Reactions: Χιωτης
Μία χαρά δουλεύει σε μένα και από το κινητό...
Μήπως σου βγάζει κάτι στην κονσόλα;

Μήπως χρησιμοποιείς τον BB Code editor? Εκεί τα απενεργοποιεί.
Τώρα λειτουργεί. Πρέπει να κοιτάξω και στο άλλο pc που είχα το πρόβλημα το απόγευμα. Θα κοιτάξω και τη κονσόλα μήπως το κόβει το antivirus.

Αποριουλες:

ηταν η επομενη μου απορια.

Ανδρεα στο mobile (τελος το tapatalk τοπαμε το χαιρετησαμε) και εμενα μου βγαζει ενα αριθμο μεταξυ 35 και 39 ειδοποιησεων (κοκκινο φοντο λευκα νουμερα) ενω τα εχω ανοιξει ΟΛΑ χωρις καμια εξαιρεση.

στην κανονικη desktop απο το pc μου δεν τα εχω αυτα .

Θελει καθαρισμα καμια μνημη ?

Για να καθαρίσουν αυτά στην mobile έκδοση πρέπει να πας στα alerts ( πάνω από τα settings και κάτω από το profile) και να πατήσεις εκεί το mark read.
Στην pc desktop δεν χρειάζεται γίνεται μόνο του.

Σίμο πάνω δεξιά έξω από μια κατηγορία δεν βλέπεις tab Post thread παρέα με ένα μολυβάκι ?