Θαενκς, so, it's just a shortcut!Σε iphone μπαίνεις μέσω safari, επιλέγεις share και την επιλογή ''add to home screen''.
Mα αυτό είναι η μαγεία ότι δεν χρειάζεται να ανοίξεις browser.Όχι, δεν σε πάει στον browser όταν το ανοίγεις από εκεί.
Give it a try. Το engine από πίσω το ίδιο είναι βέβαια.
Αποριουλες:
Πανω αριστερα στις "παυλες" του android, μου βγαζει νουμερα 2, 3 κλπ, σε κοκκινο φοντο, που ομως δεν αντιστοιχουν σε πμ κλπ. Τι αφορουν;
Και πως "σπρωχνω" για να φαινονται τα νεα ποστ πρωτα;
Κατα τα αλλα, το μαυρο πολυ εξυπηρετικο στο κινητο - στο pc το ...Ελληνικο (γαλαζοασπρο) ειναι πιο ξεκουραστο. Ωραιες οι αλλαγες![]()
Τώρα λειτουργεί. Πρέπει να κοιτάξω και στο άλλο pc που είχα το πρόβλημα το απόγευμα. Θα κοιτάξω και τη κονσόλα μήπως το κόβει το antivirus.Μήπως χρησιμοποιείς τον BB Code editor? Εκεί τα απενεργοποιεί.
Αποριουλες:
Πανω αριστερα στις "παυλες" του android, μου βγαζει νουμερα 2, 3 κλπ, σε κοκκινο φοντο, που ομως δεν αντιστοιχουν σε πμ κλπ. Τι αφορουν;
ηταν η επομενη μου απορια.
Ανδρεα στο mobile (τελος το tapatalk τοπαμε το χαιρετησαμε) και εμενα μου βγαζει ενα αριθμο μεταξυ 35 και 39 ειδοποιησεων (κοκκινο φοντο λευκα νουμερα) ενω τα εχω ανοιξει ΟΛΑ χωρις καμια εξαιρεση.
στην κανονικη desktop απο το pc μου δεν τα εχω αυτα .
Θελει καθαρισμα καμια μνημη ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.