Αυτό με τα similar theads, όντως πολύ ενοχλητικό.Δυό παρατηρησούλες ακόμα:
1. Επειδή οι "σελίδες" έχουν μακρύνει πολύ (και αντίστοιχα μειώθηκε ο αριθμός τους) όταν απομακρυνθείς από την κορυφή χάνεις την επαφή σε ποιό νήμα βρίσκεσαι. Είναι δυνατό να μπεί κάπου μιά ένδειξη του νήματος ;
2. Αυτό με τα similar threads.......καί γ...ώ τη similarity......να' ούμ! (βάλτε κάτι πιό χρήσιμο)....
#358 για δεςTις τελευταίες μέρες, μου ανάβουν ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα σε θέματα που παρακολουθώ και όταν μπαίνω βλέπω ότι είναι αρκετά παλιά, ακόμη και πέρυσινά.
Και στην mobile app αλλά και Tapatalk
το ιδιο και σε μεναΔεν έχει σχέση με αυτό.
Μιλάμε για θέματα που η τελευταία ανάρτηση που με πηγαίνει η ειδοποίηση είναι του 2020...
Δεν ειμαι σιγουρος ότι θα λυθεί με αυτό που σου προτείνω αλλά για δοκίμασε στο profile σου στο tab Preferences να τσεκάρεις το παρακάτω ;για αλλη μια φορα, δειτε παρακαλω αν μπορουν να ενεργοποιηθουν emails για τα quotes (παραθεσεις),
προσωπικα τις θεωρω σημαντικες και θελω να ειδοποιουμαι ακομα και
αν δεν ειμαι συνδεδεμενος, δεν αρκει το πανω δεξια εικονιδιακι,
ετσι γινεται αλλωστε σε ολα τα forums, νομιζω στις περιπτωσεις που υπαρχει tapatalk τις στελνει αυτο,
αλλα δεν μου ηρθαν προχθες που ειχα κανα-δυο παραθεσεις
το ενεργοποιησα, για κανε με quote να δω αν θα δουλεψειΔεν ειμαι σιγουρος ότι θα λυθεί με αυτό που σου προτείνω αλλά για δοκίμασε στο profile σου στο tab Preferences να τσεκάρεις το παρακάτω ;
Automatically watch content you interact with…
- and receive email notifications
Για δες !!το ενεργοποιησα, για κανε με quote να δω αν θα δουλεψει![]()
δεν ηρθε mail, αλλα τουλ ηρθε ειδοποιηση στο tapatalkΓια δες !!
Έτσι είναι! Το πρόβλημα είναι με παλιές αναρτήσεις από youtube, που χάθηκε η preview εικόνα και φαίνονται μόνο οι σύνδεσμοι και πολλά ποστ στα μουσικά νήματα που δεν αναφέρουν τι αφορά η ανάρτηση είναι "τυφλά". Διορθώνεται αυτό;Παρατηρω πλεον οτι τα video τυπου youtube παιζουν και χωρις να μπουν σε Media mode αλλα "πετωντας" απλα το λινκ μεσα ε ?
ναι, το εχουμε ξεκινησει, θελει λιγο δουλιτσα ακομα για να γινει καθολικο update....Έτσι είναι! Το πρόβλημα είναι με παλιές αναρτήσεις από youtube, που χάθηκε η preview εικόνα και φαίνονται μόνο οι σύνδεσμοι και πολλά ποστ στα μουσικά νήματα που δεν αναφέρουν τι αφορά η ανάρτηση είναι "τυφλά". Διορθώνεται αυτό;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.