Αναβάθμιση Forum

Δυό παρατηρησούλες ακόμα:
1. Επειδή οι "σελίδες" έχουν μακρύνει πολύ (και αντίστοιχα μειώθηκε ο αριθμός τους) όταν απομακρυνθείς από την κορυφή χάνεις την επαφή σε ποιό νήμα βρίσκεσαι. Είναι δυνατό να μπεί κάπου μιά ένδειξη του νήματος ;
2. Αυτό με τα similar threads.......καί γ...ώ τη similarity......να' ούμ! (βάλτε κάτι πιό χρήσιμο)....

Πραγματικα αξιζεται ενα μεγαλο μπραβο ,διοτι η νεα πλατφορμα πραγματικα ειναι πολυ καλη ,αλλα χαιρομαι διοτι για αλλη μια φορα δειχνεται οι συντελεστες την αγαπη και το μερακι που κατεχετε θεωρω οτι το καλο εγινε καλυτερο!!! (y)

Δυό παρατηρησούλες ακόμα:
1. Επειδή οι "σελίδες" έχουν μακρύνει πολύ (και αντίστοιχα μειώθηκε ο αριθμός τους) όταν απομακρυνθείς από την κορυφή χάνεις την επαφή σε ποιό νήμα βρίσκεσαι. Είναι δυνατό να μπεί κάπου μιά ένδειξη του νήματος ;
2. Αυτό με τα similar threads.......καί γ...ώ τη similarity......να' ούμ! (βάλτε κάτι πιό χρήσιμο)....
Αυτό με τα similar theads, όντως πολύ ενοχλητικό.
Και όταν γράφουμε από κινητό μπερδευόμαστε πιο πολύ. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε που βρισκόμαστε.

Tις τελευταίες μέρες, μου ανάβουν ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα σε θέματα που παρακολουθώ και όταν μπαίνω βλέπω ότι είναι αρκετά παλιά, ακόμη και πέρυσινά.
Και στην mobile app αλλά και Tapatalk

• Like
Reactions: patrickdrd
Tις τελευταίες μέρες, μου ανάβουν ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα σε θέματα που παρακολουθώ και όταν μπαίνω βλέπω ότι είναι αρκετά παλιά, ακόμη και πέρυσινά.
Και στην mobile app αλλά και Tapatalk
#358 για δες

Δεν έχει σχέση με αυτό.
Μιλάμε για θέματα που η τελευταία ανάρτηση που με πηγαίνει η ειδοποίηση είναι του 2020...

Δεν έχει σχέση με αυτό.
Μιλάμε για θέματα που η τελευταία ανάρτηση που με πηγαίνει η ειδοποίηση είναι του 2020...
το ιδιο και σε μενα

για αλλη μια φορα, δειτε παρακαλω αν μπορουν να ενεργοποιηθουν emails για τα quotes (παραθεσεις),
προσωπικα τις θεωρω σημαντικες και θελω να ειδοποιουμαι ακομα και
αν δεν ειμαι συνδεδεμενος, δεν αρκει το πανω δεξια εικονιδιακι,
ετσι γινεται αλλωστε σε ολα τα forums, νομιζω στις περιπτωσεις που υπαρχει tapatalk τις στελνει αυτο,
αλλα δεν μου ηρθαν προχθες που ειχα κανα-δυο παραθεσεις

Και μια λεπτιμέρεια. Γίνεται στο "What's new" να μην βγάζει τόσο λίγα και μετά να πρέπει να πατάς το κουμπί κάτω δεξιά. Ας φορτώνει κατ' ευθείαν η πρώτη σελίδα.

• Like
Reactions: midros and kbouk
για αλλη μια φορα, δειτε παρακαλω αν μπορουν να ενεργοποιηθουν emails για τα quotes (παραθεσεις),
προσωπικα τις θεωρω σημαντικες και θελω να ειδοποιουμαι ακομα και
αν δεν ειμαι συνδεδεμενος, δεν αρκει το πανω δεξια εικονιδιακι,
ετσι γινεται αλλωστε σε ολα τα forums, νομιζω στις περιπτωσεις που υπαρχει tapatalk τις στελνει αυτο,
αλλα δεν μου ηρθαν προχθες που ειχα κανα-δυο παραθεσεις
Δεν ειμαι σιγουρος ότι θα λυθεί με αυτό που σου προτείνω αλλά για δοκίμασε στο profile σου στο tab Preferences να τσεκάρεις το παρακάτω ;

Automatically watch content you interact with…
    • and receive email notifications

• Like
Reactions: patrickdrd
Δεν ειμαι σιγουρος ότι θα λυθεί με αυτό που σου προτείνω αλλά για δοκίμασε στο profile σου στο tab Preferences να τσεκάρεις το παρακάτω ;

Automatically watch content you interact with…
    • and receive email notifications
το ενεργοποιησα, για κανε με quote να δω αν θα δουλεψει ;)

Παρατηρω πλεον οτι τα video τυπου youtube παιζουν και χωρις να μπουν σε Media mode αλλα "πετωντας" απλα το λινκ μεσα ε ?

Παρατηρω πλεον οτι τα video τυπου youtube παιζουν και χωρις να μπουν σε Media mode αλλα "πετωντας" απλα το λινκ μεσα ε ?
Έτσι είναι! Το πρόβλημα είναι με παλιές αναρτήσεις από youtube, που χάθηκε η preview εικόνα και φαίνονται μόνο οι σύνδεσμοι και πολλά ποστ στα μουσικά νήματα που δεν αναφέρουν τι αφορά η ανάρτηση είναι "τυφλά". Διορθώνεται αυτό;

Έτσι είναι! Το πρόβλημα είναι με παλιές αναρτήσεις από youtube, που χάθηκε η preview εικόνα και φαίνονται μόνο οι σύνδεσμοι και πολλά ποστ στα μουσικά νήματα που δεν αναφέρουν τι αφορά η ανάρτηση είναι "τυφλά". Διορθώνεται αυτό;
ναι, το εχουμε ξεκινησει, θελει λιγο δουλιτσα ακομα για να γινει καθολικο update....

Η αρίθμηση σελίδων και η πλοήγηση εντός νήματος στο βρίσκεται στο άνω μέρος της σελίδας όταν δουλεύουμε με PC, ενώ όταν χρησιμοποιούμε το κινητό στο κάτω.
Χάνουμε πολύ χρόνο σε κύλιση σελίδων (scrolling).
Γίνεται η αρίθμηση να βρίσκεται και πάνω και κάτω στη σελίδα;

• Like
Reactions: K.ROMPOTIS
Το έχω δει και το έχω ζητήσει και εγώ from day zero. Είχα έτσι ρυθμισμένη την παλιά πλατφόρμα που σου έδινε επιλογή πως θέλεις να την βλέπεις. Ελπίζω να γίνεται και κάποια στιγμή τα παιδια να το περάσουν για να υπάρχει η ιδια εμπειρία πλοηγησης.