Αναβάθμιση Forum

το πάνω αριστερά μενού του post reply καταλήγει σε 3 τελίτσες. Αν κανεις κλικ επάνω σου εμφανίζει άλλες 3 επιλογές. Μια απο αυτές είναι το σπόιλερ (ένα εικονίδιο σα διαγραμμένο μάτι). Μαρκάρεις το κείμενο που θες να κρύψεις, κανεις κλικ στο εικονίδιο και έτοιμο το σπόιλερ.
Αυτό έκανα, με τη διαφορά πως δεν μάρκαρα το κείμενο που ήθελα να κρύψω αλλά το έγραψα κατευθείαν μέσα στο παράθυρο που άνοιξε.

Μου έβγαλε το κείμενο με τα SPOILER tags δεξιά και αριστερά, αλλά δεν το έκρυψε.

@Ε. Κατσίκης
Το έχω πάθει και εγώ 1-2 φορές και χρησιμοποιώ πλέον τον τρόπο που σου μετέφερε ο Κώστας , όπως καΙ ναναι πριν το στείλεις κάνε ένα Preview πρώτα , εχεις και 15 λεπτά χρόνο να το διορθώσεις μετά αν κάτι δεν παει καλά.

@Sonus Naturalis
θα είναι βολικό αν διορθώνεται , συμβαίνει σε όλες τις κατηγορίες , για κάποιο περίεργο λόγο δεν υπάρχει τρόπος να πας σε μια σελίδα όπου εμφανίζονται ολα περιεχόμενα μιας βασικής κατηγορίας και μόνο αυτά χωρίς να εμφανίζονται από πάνω ή από κάτω οι υπόλοιπες κατηγορίες.

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
το πάνω αριστερά μενού του post reply καταλήγει σε 3 τελίτσες. Αν κανεις κλικ επάνω σου εμφανίζει άλλες 3 επιλογές. Μια απο αυτές είναι το σπόιλερ (ένα εικονίδιο σα διαγραμμένο μάτι). Μαρκάρεις το κείμενο που θες να κρύψεις, κανεις κλικ στο εικονίδιο και έτοιμο το σπόιλερ.

Και το blur που ειναι ?

Ειναι μεσα στο μενου του code ?

Οι επιλογές UI>μέγεθος γραμματοσειράς κλπ πρεπει να ειναι οχι μόνο user based αλλά και device based.
Έτσι είναι στη πλειοψηφία των σελίδων και για καλό λόγο.
Απο τη στιγμή που ακυρώθηκε η χρησιμότητα tapatalk, δε γίνεται η επιλογή αναλογίας γραμματοσειρας που έχω στο κινητό των 6 ιντσων να ειναι ίδια και στη 40αρα του υπολογιστή όποτε μπαίνω. Στο μέν θελω μεγάλη και μεγαλύτερη απο το XL που δε με καλύπτει και δεν πατιώνται σωστα τα links, στο δε υπολογιστή μου κροπάρει τα κείμενα.

Γιατί ακυρώθηκε η χρησιμότητα του Tapatalk; Μια χαρά δουλεύει.
(Ως προς το θέμα , δίκιο έχεις)

Το tapatalk εξακολουθει να μη μου δουλευει καλα
Θελει αποσυνδεση συνδεση καθε λιγες ωρες για να δουλεψει (σχεδον καθε φορα που το ανοιγω. Και το ανοιγω αρκετες φορες μεσα στη μερα). Αλλιως εχει τον κυκλο που περιμενεις για τα νεα μηνυματα και δεν τα εμφανιζει ποτε.

Γιατί ακυρώθηκε η χρησιμότητα του Tapatalk; Μια χαρά δουλεύει.
(Ως προς το θέμα , δίκιο έχεις)
Μετά την αναβάθμιση, πέρα από τις κανονικές ειδοποιήσεις, εμφανίζει ειδοποιήσεις και για θέματα ξεχασμένα, αρχαία, που όταν τα ανοίγεις βλεπεις τελευταία ενημέρωση του 2013 ή κάτι τέτοιο. Έχω αφαιρέσει την εφαρμογή, την έχω επαναγκαταστήσει, αφαιρέσει το avclub από τη λίστα, το έχω ξαναβάλει.
Εξακολουθεί το ίδιο θέμα.

Στην αρχή δεν λειτουργούσε σωστά και εμένα, αλλά έκανα πρώτα μέσα από το site μαρκάρισμα όλων των θεμάτων σαν αναγνωσμςνα και μετά και μέσα από την εφαρμογή το ίδιο και από εκεί και πέρα έστρωσε σε μένα.

Να θέσω και εγώ ένα θέμα που διαπίστωσα πως υπάρχει στο νέο forum.

Τα σπόιλερς δεν λειτουργούν σωστά (τα κανονικά, όχι τα inline). Δοκίμασα να βάλω δύο ξεχωριστές παραγράφους σε δύο ξεχωριστά σπόιλερς, και όταν ανοίγω το πρώτο σπόιλερ, μου δείχνει αυτόματα και το δεύτερο σπόιλερ. Ανάλογα, όταν ανοίγω το δεύτερο σπόιλερ, ο viewer κάνει scroll up και μου δείχνει τα περιεχόμενα από το πρώτο σπόιλερ και έπειτα.

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει, αλλά σίγουρα απάντηση δεν πήρα :
....Πολλές φορές, όταν ψάχνουμε μιά μακριά "σελίδα" στο τυχόν νήμα και "ρολλάρουμε" προς τα κάτω, διαβάζοντας τα μηνύματα ήδη έχουμε ξεχάσει πού βρισκόμαστε και τίποτα δεν το φανερώνει. Τα μόνα "στοιχεία" που βλέπουμε συνεχώς είναι η γραμμή Home - Forums - κλπ. Επειδή η ενέργεια των Home & Forums είναι εντελώς ίδια (τουλάχιστον εγώ δεν βρίσκω διαφορά) δεν γίνεται το ένα από τα δύο να γίνει πχ "Top of page" γιά να βλέπουμε που είμαστε και να πηγαίνουμε στο υποφόρουμ, που περιέχει το νήμα;

Ναι πραγματικα, αυτο ειναι ενα θεμα που το βρισκουμε μπροστα μας αρκετες φορες την ημερα, καθε μερα και ειναι λιγο κουραστικο.

Ισως ομως να μην υπαρχει καποια λυση, τουλαχιστον αμεση, γιατι το θεμα αυτο εχει αναφερθει πολλες φορες, εξ' αρχης.

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Ακριβώς πάνω από το ποστ σου ο διαχειριστής εξηγεί το λόγο !!! Καλό θα είναι να διαβάζουμε τι γράφουν οι διαχειριστές !!!!!
Γνωρίζω ότι είμαι απλό μέλος και ότι δεν μου πέφτει λόγος να κάνω υποδείξεις σε κανέναν.

Και ως απλό μέλος όμως μπορώ να εκφράσω την αντίρρησή μου σε ειρωνείες και flaming, που εκτροχιάζουν τη συζήτηση από το θέμα του νήματος.

Στο φόρουμ μπαίνουμε για να ενημερωθούμε, να σχολιάσουμε, να κριτικάρουμε, να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι σαν φωτογράφοι, να ανταλλάξουμε πληροφορίες, γνώμες και γνώσεις και όχι να βγάζει ο ένας τα μάτια του άλλου με μπηχτές, προσωπικές αιχμές και ειρωνείες…

Κανένα λόγο δεν εξηγεί ο διαχειριστής!!! Απαντά αόριστα και τι γράφει???

«Σιγά ρε παιδιά με το μυστικό σχέδιο υποβάθμισης της Ελληνικής.

Όλα αυτά που ζητάτε, και καλώς τα ζητάτε, θέλουν χρόνο από ανθρώπους που δουλεύουν αφιλοκερδώς. Λίγη καλή πίστη δεν έβλαψε κανέναν»

Η ερώτηση ήταν:

«Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος πχ τεχνικός λόγος η είναι απλά υποβάθμιση της Ελληνικής Γλώσσας???»

Αντί να απαντήσει ότι δεν γίνεται να έχουμε πλήρη Ελληνικά γιατί η νέα πλατφόρμα βασίζεται στα αγγλικά, είχαμε διάφορες ειρωνείες… πχ. Seriously?

Καθώς όμως εδώ γίνεται μια δημόσια συζήτηση ανοιχτή σε όλους, και υπάρχει δικαίωμα γνώμης, ας υπάρχει και ο σεβασμός στα πρόσωπα. Εκτός κι αν δεν είναι μια ανοιχτή δημόσια συζήτηση επί ίσοις όροις, αλλά κλαμπ ομοϊδεατών.

• Like
Reactions: spageo
Νομίζω ότι απάντησες μόνος σου.

Όλα αυτά που ζητάτε, και καλώς τα ζητάτε, θέλουν χρόνο από ανθρώπους που δουλεύουν αφιλοκερδώς. Λίγη καλή πίστη δεν έβλαψε κανέναν

Δεν υπάρχει διαθέσιμη μετάφραση στα Ελληνικά γιατί ότι έχει γίνει είναι από εθελοντές.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει κάποιος να δουλέψει αρκετές ημέρες και δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια, ειδικά όταν επενδύουμε ώρες κάθε ημέρα για άλλες υποχρεώσεις που έχουμε στο forum.