Ακριβώς πάνω από το ποστ σου ο διαχειριστής εξηγεί το λόγο !!! Καλό θα είναι να διαβάζουμε τι γράφουν οι διαχειριστές !!!!!
Γνωρίζω ότι είμαι απλό μέλος και ότι δεν μου πέφτει λόγος να κάνω υποδείξεις σε κανέναν.
Και ως απλό μέλος όμως μπορώ να εκφράσω την αντίρρησή μου σε ειρωνείες και flaming, που εκτροχιάζουν τη συζήτηση από το θέμα του νήματος.
Στο φόρουμ μπαίνουμε για να ενημερωθούμε, να σχολιάσουμε, να κριτικάρουμε, να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι σαν φωτογράφοι, να ανταλλάξουμε πληροφορίες, γνώμες και γνώσεις και όχι να βγάζει ο ένας τα μάτια του άλλου με μπηχτές, προσωπικές αιχμές και ειρωνείες…
Κανένα λόγο δεν εξηγεί ο διαχειριστής!!! Απαντά αόριστα και τι γράφει???
«Σιγά ρε παιδιά με το μυστικό σχέδιο υποβάθμισης της Ελληνικής.
Όλα αυτά που ζητάτε, και καλώς τα ζητάτε, θέλουν χρόνο από ανθρώπους που δουλεύουν αφιλοκερδώς. Λίγη καλή πίστη δεν έβλαψε κανέναν»
Η ερώτηση ήταν:
«Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος πχ τεχνικός λόγος η είναι απλά υποβάθμιση της Ελληνικής Γλώσσας???»
Αντί να απαντήσει ότι δεν γίνεται να έχουμε πλήρη Ελληνικά γιατί η νέα πλατφόρμα βασίζεται στα αγγλικά, είχαμε διάφορες ειρωνείες… πχ. Seriously?
Καθώς όμως εδώ γίνεται μια δημόσια συζήτηση ανοιχτή σε όλους, και υπάρχει δικαίωμα γνώμης, ας υπάρχει και ο σεβασμός στα πρόσωπα. Εκτός κι αν δεν είναι μια ανοιχτή δημόσια συζήτηση επί ίσοις όροις, αλλά κλαμπ ομοϊδεατών.