Αρα να τον παρω αυριο αυτον στην αντιπροσωπεια και να τον..... Ή μηπως θα μου πει παλι οτι ειναι εντος προδιαγραφων?Απ' ό,τι διάβασα στον ιστότοπο της κατασκευάστριας, το πικάπ έχει μοτέρ DC, συνεπώς τα περί συχνότητας του ρεύματος δεν ισχύουν.
(και επειδή είμαι της θεωρητικής κατεύθυνσης, αν κάποιος της θετικής διαφωνεί ας με διορθώσει.)
Γιατι;; απόδειξη αγοράς δεν εχεις; τι παραπανω θα γινόταν αν ηταν ηλεκτρονική η αγορα;;Ξαναπηρα τωρα στα καταστημα και α ανθρωπος ειναι πολυ προθυμος στο να βοηθησει. Και μου λεει οτι αυριο που θα το παω εκει θελει να το δει και ο ιδιος ωστε να πιεσουμε για αντικατασταση. Βεβαια μου ειπε και το οτι η αγορα ΔΕΝ εχει γινει ηλεκτρονικα και αυτο ειναι μειον μου. Αν ειχε γινει ηλεκτρονικα θα μπορουσα να κανω οτι θελω....
Αρα να τον παρω αυριο αυτον στην αντιπροσωπεια και να τον..... Ή μηπως θα μου πει παλι οτι ειναι εντος προδιαγραφων?
Εχω στειλει εδω και 2 ημερες αλλα απαντηση δεν εχω παρει ακομα... Θα ξαναστειλω...Δε στελνεις και κανα mail στην audiotechnica να δεις τι θα σου πουνε...
Εχω και αποδειξη αγορας και εγγυηση με σφραγιδα του καταστηματος και πληρη συσκευασια και τα παντα!!!!Γιατι;; απόδειξη αγοράς δεν εχεις; τι παραπανω θα γινόταν αν ηταν ηλεκτρονική η αγορα;;
Ο αντιπροσωπος ειπε οτι γι αυτο το λογο υπαρχει το pitch control. Αλλα απο την αλλη αναρωτιεμαι εγω... Το quartz lock γιατι υπαρχει???? Για να το φερνει στα ισια του... Καλα δε λεω????Οποτε τι ηλεκτρονική αγορα και χαζομαρες;;; ;
Δες αν μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση.
Γραφει καλου στο manual οτι ειναι εντος προδιαγραφών;
Στο ειπαν πριν την αγορά;;
Οχι καμια επαγγελματικη χρηση, οικιακη και μονο. Ο λογος που επελεξα να παρω τετοιου τυπου πικαπ ειναι το design. Ηξερα απο την αρχη οτι ενα Rega ή ενα Project θα ηταν καλυτερα απο θεμα ηχου....Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και να σου βγει σε ...καλό,απ την πλευρά του πιο ...audiophile rega...ίσως αυτό το 'αγκάθι' που σου μπήκε,να 'θεραπευτεί' με το άλλο που σου πρότεινε,εκτός και αν ο προορισμός είναι .. κάποια επαγγελματική χρήση..
Οι απαντήσεις που σου δίνουν είναι άνω ποταμών. Ηλεκτρονική αγορά; Έχεις κάνει μια τυπικότατη αγορά, που αποδεικνύεται ευκολότερα από την ηλεκτρονική.
Μετά στενοχωριέμαι που κλείνουν καταστήματα και αντιπροσωπείες... Ούτε οι Κινέζοι στο ebay δεν φέρονται έτσι. Θα μπορούσε να πάει πολύ μακριά το πράγμα , αλλά δεν αξίζει τον κόπο και το χρήμα,
γιατί λόγια του τύπου "έχει παράσιτα το ρεύμα", "έπρεπε να κάνεις ηλεκτρονική αγορά" στοιχειοθετούν διάφορα που δεν είναι της ώρας.
Θα σου πω και εγώ να πάρεις αν γίνεται ένα Rega - άκου αυτούς που στα γράφουν πιο πάνω, είναι παλιές καραβάνες, κάτι ξέρουν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.