Δεν γραφει κατι πουθενα... Το μονο που βρηκα σε καποια σχολια στο vinylengine ειναι οτι ΜΟΙΑΖΕΙ με την ΑΤ91......Τι κεφαλή φοράει το Pioneer;
Α ΟΚ τοτε.....!!!!! Στο ebay βρισκω την ΑΤ95Ε 30 ευρω (ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ) μαζι με μεταφορικα απο Aγγλια. Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη τιμη..... Εδω τη βρισκω 43+, οποτε......
Για 13 ευρώ ας φάει ψωμί κανένας πατριώτης μας!!!
Γνώμη μου.
Σωστο κι αυτο.... Γιατι αν ειναι να μην εχουν διαφορα να κανω λιγο υπομονη και να παρω καμια καλυτερη γυρω στο 100αρικο ας πουμε....
ΟΚ, σε αυτη καταληξαμε!!!! Να κανω και αλλη μια ερωτηση.... Εχει να κανει με το anti-skating, ολοι λενε οτι σε οποια τιμη βαλεις το βαρος στο βραχιονα, βαζεις την ιδια και στο anti-skating. ΟΚ μεχρι εδω.... Βλεποντας κατι βιντεο στο youtube και επειδη δεν εχω αυτο τον κενο δισκο που χρειαζεται για τη ρυθμιση, καποιοι το κανουν με cd. To εκανα προχθες με ενα cd ετσι απο περιεργεια και η τιμη που πρεπει να βαλω το anti-skating ειναι διαφορετικη απο αυτη που προτεινει το manual για τη συγκεκριμενη κεφαλη. Να κρατησω τις ρυθμισεις που προτεινει ο κατασκευαστης, σωστα????
Αν σου πω οτι αυτο σκεφτομουν κι εγω τωρα..... Τουλαχιστον γυρω στα Χριστουγεννα......Έχει ρύθμιση VTA το Pioneer; Μήν πέσει σε πολύ διαφορετική κεφαλή σε μέγεθος και δεν ρυθμίζεται μετά...
Προσωπικά, θα καθόμουν κανά χρόνο να φχαριστηθώ τους δίσκους μου και μετά θα κοίταζα την αναβάθμιση.
Αν σου πω οτι αυτο σκεφτομουν κι εγω τωρα..... Τουλαχιστον γυρω στα Χριστουγεννα......
Εχει δυνατοτητα ρυθμισης υψους του βραχιονα το Pioneer.... Aπλα το βαριδι 4 γραμμαριων που εχει για την κεφαλη, το βαζω ή οχι? Σε καποια video sto youtube καποιοι το βαζουν και καποιοι οχι....Πολυ σωστη σκεψη. Γιατι αν δεν ειναι ειδικος και "παθιασμενος" αυτος που θα σου πουλησει την κεφαλη μπορει να βρεθεις μπροστα σε προβληματα μεγεθων.
Βεβαια υπαρχει και η λυση των "δαχτυλιδιων" για τα πικαπ που δεν εχουν ρυθμιση υψους ( εγω δεν την προτιμω προτιμω τελικα κεφαλη που προβλεπει ο κατασκευαστης) αλλα δεν ξερω αν εχει προβλεψει η Pioneer.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.