Κοίτα, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Αλλά τέτοια παρατράγουδα έχουν συμβεί στο παρελθόν με και καλά σφραγισμένα μηχανάκια με την ταινία της εταιρείας...
ολοκαίνουργιος σφραγισμένος με το λογότυπο της εταιρίας στην ταινία του κουτιού.
ολόκληρη ντάνα σε παλέτα οι προενισχυτές, (ασημί και μαύροι), άλλη ντάνα με τα cdp (8000CD) δυστυχώς μόνο ασημί (αγόρασα και από αυτό πάλι 485€ από 880), αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε πια το καταπληκτικό phono της σειράς το οποίο πούλησε του σκοτωμού και δεν βγήκε ποτέ σε προσφορά.
η audiolab δεν είναι από τις "σοβαρές" εταιρίες με την απόλυτη έννοια του όρου.. κάτι τέτοια τα κάνει...
γενικά γουστάρω τα προϊόντα της γιατί δεν αγοράζω την εταιρία αλλά συγκεκριμένα μοντέλα..
για παράδειγμα, προτίμησα τον προενισχυτή της (αντί για τον advance), αλλά όχι τους mono τελικούς που τον "συνόδευαν" και στην θέση τους πήρα τον τελικό της advance..
(τον οποίον χέριασα για τα καλά με την βοήθεια του STENTOR)
θα βάλω μια "πανοραμική" φωτό του εσωτερικού του..
εγώ δεν έχω το δικό σου μάτι... μόλις είδα μερικούς κεραμικούς πυκνωτές
αν καταφέρω να διαβάσω την χωρητικότητα, θα τους αλλάξω με πολυπροπυλενίου ή ΜΚΤ ή ότι μου πείτε εσείς οι δυνατοί diyδες...
πας να με βάλεις σε τρυπάκι που δεν έχω ξαναμπεί......![]()
Επίσης επειδή οι εταιρείες βγάζουν από τη μύγα ξυγκι... δεν βάζουν πενταπλασιας τιμής τελεστικους έτσι εύκολα...
Τέλος πάντων, λεπτομέρειες.
Στο τρυπάκι είμαι σίγουρος ότι θα μπεις χαχα...