Αναβάθμιση προενισχυτή audiolab 8000Q

άστο Βασίλη....

πήγα να μεταφέρω πολλά πόστ από το νήμα του SHERPA σε νέο δικό μου (αυτό δλδ), αλλά δεν έχω "εργαλεία" στους diyδες.... :ROFLMAO:

αύριο πιστεύω θα το φτιάξω...

• Haha
Reactions: billpeppas
Φαντάζομαι θα ξεκινήσεις από το ποτενσιόμετρο!
Εγώ στον δικό μου προενισχυτή, η μεγαλύτερη αναβάθμιση ήταν το τηλεχειριζόμενο TKD ποτενσιόμετρο που εγκατέστησα!

• Like
Reactions: Th.ARvan
Φαντάζομαι θα ξεκινήσεις από το ποτενσιόμετρο!
Εγώ στον δικό μου προενισχυτή, η μεγαλύτερη αναβάθμιση ήταν το τηλεχειριζόμενο TKD ποτενσιόμετρο που εγκατέστησα!

απ'ότι είδα δεν ταιριάζουν στο footprint :(

• Like
Reactions: Music matters...
Μπορεις να το χησιμοποιησεις με καλωδιακια ;

δεν νομίζω..

δες την σχετική κουβέντα στο νήμα του SHERPA

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα καλυτέρα να παραμείνει το Delta.
Δεν βλέπω διαφορές σχετικά με το Alps (ίσως να τα φτιάχνει ο ίδιος Κινέζος).
Η τιμή πρέπει ναι είναι 20 Kohm ΑΧ2 (το Α είναι για το Audio δηλαδή κάποια προσέγγιση λογαριθμικής μεταβολής και το Χ2 για διπλό - stereo).
Επίσης οι προδιαγραφές τουλάχιστον του Alps σειράς RK168 δεν είναι σπουδαίες, αλλά κάνει καλούτσικη δουλειά
και το έχω χρησιμοποιήσει σε παλιό προενισχυτή, με πατέντα λόγω μικρού μεγέθους (ήταν μονόδρομος για ενσωμάτωση τηλεχειρισμού).

OLD
Old.jpg

NEW
New.jpg

Οι καλές σειρές της Alps και της TKD θέλουν επίσης πατέντα με καλώδια.
Σε κάθε περίπτωση επιβεβαιώστε τα πινάκια, αλλά νομίζω πως είναι τυποποιημένα.

• Like
Reactions: vlad66
Κι εγώ είμαι της γνώμης να μην αλλάξεις το ποτ
αφού λειτουργεί καλά.
Αν τα παίξει... τότε το αλλάζεις.

Τα μικρά ηλεκτρολυτικά κινεζάκια... ξερίζωσέ τα...

προσοχη γιατι κανει και λαθη τα οποια δεν τα λεει η τα λεει πολυ μετα και αν ακολουθησεις αυτα που γραφει μπορει να βρεθεις προ εκπληξεως
Με λιγα λογια στην αναβαθμιση ενος MF TRIVISTA ειχε κανει λαθος με τους τελεστικους το μηχανημα επαιζε με 4 5532 και εβαζε 4 4562 με αυτο το setup ταλαντωνε και πηγαιναν στον αγυριστο οι τελεστικοι ,μονο με πρωτους τους 5532 και μετα τους 4562 επαιζε πραγμα που ενω το ειδε δεν το εγραψε και το ανεφερε αργοτερα σε αλλη δοκιμη που εκανε

Last edited:
προσοχη γιατι κανει και λαθη τα οποια δεν τα λεει η τα λεει πολυ μετα και αν ακολουθησεις αυτα που γραφει μπορει να βρεθεις προ εκπληξεως
Με λιγα λογια στην αναβαθμιση ενος MF TRIVISTA ειχε κανει λαθος με τους τελεστικους το μηχανημα επαιζε με 4 5532 και εβαζε 4 4562 με αυτο το setup ταλαντωνε και πηγαιναν στον αγυριστο οι τελεστικοι ,μονο με πρωτους τους 5532 και μετα τους 4562 επαιζε πραγμα που ενω το ειδε δεν το εγραψε και το ανεφερε αργοτερα σε αλλη δοκιμη που εκανε
Ισχύει.
Το διάβασα.

Εντυπωσιαστηκα με κάτι θεριά Accuphase...