Εδώ είναι σκοτάδι με μια λάμπα πάνω από το τραπέζι και εστιάζει κανονικά, η πρώτη χωρίς φλας και η δεύτερη νε φλας, το ενσωματωμένο.
Με τριποδο τις τραβηξες αυτες?
Σα λιγο ανεστιαστες μου φαινονται.
Μου αρεσει το νηστισιμο πιατο παντως
Εδώ είναι σκοτάδι με μια λάμπα πάνω από το τραπέζι και εστιάζει κανονικά, η πρώτη χωρίς φλας και η δεύτερη νε φλας, το ενσωματωμένο.
Με τριποδο τις τραβηξες αυτες?
Σα λιγο ανεστιαστες μου φαινονται.
Μου αρεσει το νηστισιμο πιατο παντως![]()
Δουλεύει καλά αλλά όταν δουλεύει σταματήσει να εκπέμπει το Wireless του Router όποτε όταν ανάβω το ένα σβήνω το άλλο. Εκπέμπει στην ίδια συχνότητα και ταπώνει το Router. Με ένα άλλο Apple router δεν είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά το Apple τα έπαιξε και έβαλα ένα της TP Link το οποίο είναι καλύτερο από το Apple.με το video senter στην 1 φωτο εχεις βολευτει;
Εννοώ για ποιο συγκεκριμένο λόγο δεν ήταν αποδεκτές οι υπόλοιπες... Τι σας είπαν στο κατάστημα; Τους τις δείξατε;Όπως γραφώ από καμία πενηντάρια φωτογραφίες τέσσερεις ή πέντε ήταν αποδεκτές.
Σου αρέσει το νηστίσιμο φαγητό αλλά σε λένε σαλάμι;![]()
Εννοώ για ποιο συγκεκριμένο λόγο δεν ήταν αποδεκτές οι υπόλοιπες... Τι σας είπαν στο κατάστημα; Τους τις δείξατε;
Ε, ο salami νομίζω έχει τον 18-55, όχι τον 18-270.
Επειδη οι νεοι ειναι ενθουσιωδεις, τα εκαναν μανταρα με την εισοδο τους και ως παλαιοτερος, δεν καταλαβα τιποτα...
Ο salami αγορασε μια νικον 5000 και μετα δεν του αρεσε και πηρε και μια νικον 7000 με τον ταμρον 18-270 και εχει και εναν νικον 85 μακρο.
Ο takisspanos αγορασε μια νικον 7000 για την κορη του και μετα πηρε μια κανον 600 για αυτον και αγορασε και για τις δυο απο εναν ταμρον 17-50. Ο ταμρον για την κανον δεν ηταν καλος και τον αλλαξε στο μαγαζι με εναν ιδιο που ειναι καλος πλεον...
Τα αντιληφθηκα σωστα ή να τα παρατησω και να διαβασω κανενα αλλο νημα????:smash::smash:
Ακριβως για αυτο το λογο σε ρωτησα κι εγω... σε μενα ταπωνει το thomson της forthnet.....Δουλεύει καλά αλλά όταν δουλεύει σταματήσει να εκπέμπει το Wireless του Router όποτε όταν ανάβω το ένα σβήνω το άλλο. Εκπέμπει στην ίδια συχνότητα και ταπώνει το Router. Με ένα άλλο Apple router δεν είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά το Apple τα έπαιξε και έβαλα ένα της TP Link το οποίο είναι καλύτερο από το Apple.
Δοκίμασε να αλλάξεις το WB μπορεί να προέρχεται και από αυτό.Το υψηλο ISO περα απο τον θορυβο μηπως προκαλει και αλλοιωση χρωματος (κιτρινωπο στον τοιχο) σε φως δωματιου (με και χωρις φλας)?
Με αλλα λογια υπαρχει καποιο αλλο side effect εκτος του θορυβου?
Merci
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.