Αναβαθμιση σωματος ή αγορα φακων?? Και τα δυο, αδυνατον...

Εδώ είναι σκοτάδι με μια λάμπα πάνω από το τραπέζι και εστιάζει κανονικά, η πρώτη χωρίς φλας και η δεύτερη νε φλας, το ενσωματωμένο.

Με τριποδο τις τραβηξες αυτες?
Σα λιγο ανεστιαστες μου φαινονται.
Μου αρεσει το νηστισιμο πιατο παντως :)

Πάντως στο κατάστημα το είδαν το πρόβλημα, το αναγνώρισαν και μου άλλαξαν το φακό.
Οι τελευταίες φωτογραφίες είναι στο χέρι τραβηγμένες φίλε salami, βέβαια με τέτοιο φωτισμό τα πράγματα είναι δύσκολα, εμένα λογικό μου φαίνεται.

Σε μενα μια χαρα φαινονται , ισως να παιζει ρολο και το resize που εκανες... με το video senter στην 1 φωτο εχεις βολευτει;

Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει ποιο ήταν το πρόβλημα και τι ακριβώς φαίνεται ως λάθος στις 3 πρώτες φωτο.

Όπως γραφώ από καμία πενηντάρια φωτογραφίες τέσσερεις ή πέντε ήταν αποδεκτές. Και βέβαια αυτό που βλέπετε δεν έχει καμία σχέση με την αρχική φωτογραφία γιατί από 4928 Χ 3264 και 5,93 MB το άλλαξα σε 900 Χ 650 και 170 ΚΒ με Photoshop για να τις ανεβάσω. Επίσης να λάβετε υπ όψιν σας ότι είμαι και νέος σε DSLR.

με το video senter στην 1 φωτο εχεις βολευτει;
Δουλεύει καλά αλλά όταν δουλεύει σταματήσει να εκπέμπει το Wireless του Router όποτε όταν ανάβω το ένα σβήνω το άλλο. Εκπέμπει στην ίδια συχνότητα και ταπώνει το Router. Με ένα άλλο Apple router δεν είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά το Apple τα έπαιξε και έβαλα ένα της TP Link το οποίο είναι καλύτερο από το Apple.

Όπως γραφώ από καμία πενηντάρια φωτογραφίες τέσσερεις ή πέντε ήταν αποδεκτές.
Εννοώ για ποιο συγκεκριμένο λόγο δεν ήταν αποδεκτές οι υπόλοιπες... Τι σας είπαν στο κατάστημα; Τους τις δείξατε;

Σου αρέσει το νηστίσιμο φαγητό αλλά σε λένε σαλάμι; -bye-

Ωρα να αλλαξω το username μου :)

Η αληθεια ειναι οτι οταν εκανα εγγραφη στο φορουμ ετρωγα παρμεζανα 2 ετων (γιαμ γιαμ) και ενα απιθανο Ρουμανικο καπνιστο σαλαμι! Εξ' ου και το 'salami'..

Εννοώ για ποιο συγκεκριμένο λόγο δεν ήταν αποδεκτές οι υπόλοιπες... Τι σας είπαν στο κατάστημα; Τους τις δείξατε;

Δεν έκανε πουθενά focus ο φακός και μια στο τόσο έκανε focus. Έβαλαν έναν καινούργιο ίδιο φακό και δούλευε κανονικά.

Επειδη οι νεοι ειναι ενθουσιωδεις, τα εκαναν μανταρα με την εισοδο τους και ως παλαιοτερος, δεν καταλαβα τιποτα...

Ο salami αγορασε μια νικον 5000 και μετα δεν του αρεσε και πηρε και μια νικον 7000 με τον ταμρον 18-270 και εχει και εναν νικον 85 μακρο.

Ο takisspanos αγορασε μια νικον 7000 για την κορη του και μετα πηρε μια κανον 600 για αυτον και αγορασε και για τις δυο απο εναν ταμρον 17-50. Ο ταμρον για την κανον δεν ηταν καλος και τον αλλαξε στο μαγαζι με εναν ιδιο που ειναι καλος πλεον...

Τα αντιληφθηκα σωστα ή να τα παρατησω και να διαβασω κανενα αλλο νημα????:smash::smash:

Το υψηλο ISO περα απο τον θορυβο μηπως προκαλει και αλλοιωση χρωματος (κιτρινωπο στον τοιχο) σε φως δωματιου (με και χωρις φλας)?

Με αλλα λογια υπαρχει καποιο αλλο side effect εκτος του θορυβου?

Merci

Επειδη οι νεοι ειναι ενθουσιωδεις, τα εκαναν μανταρα με την εισοδο τους και ως παλαιοτερος, δεν καταλαβα τιποτα...

Ο salami αγορασε μια νικον 5000 και μετα δεν του αρεσε και πηρε και μια νικον 7000 με τον ταμρον 18-270 και εχει και εναν νικον 85 μακρο.

Ο takisspanos αγορασε μια νικον 7000 για την κορη του και μετα πηρε μια κανον 600 για αυτον και αγορασε και για τις δυο απο εναν ταμρον 17-50. Ο ταμρον για την κανον δεν ηταν καλος και τον αλλαξε στο μαγαζι με εναν ιδιο που ειναι καλος πλεον...

Τα αντιληφθηκα σωστα ή να τα παρατησω και να διαβασω κανενα αλλο νημα????:smash::smash:

lol...
Χμμ, νομίζω οτι ο takisspanos πήρε μια 600D για την κόρη του με τους 18-270 και 17-50 Ταμρον και ακόμα μια D7000 με τον 17-50. Ο τελευταίος βγήκε προβληματικός και αντικαταστάθηκε ;)
:drummer:

Δουλεύει καλά αλλά όταν δουλεύει σταματήσει να εκπέμπει το Wireless του Router όποτε όταν ανάβω το ένα σβήνω το άλλο. Εκπέμπει στην ίδια συχνότητα και ταπώνει το Router. Με ένα άλλο Apple router δεν είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά το Apple τα έπαιξε και έβαλα ένα της TP Link το οποίο είναι καλύτερο από το Apple.
Ακριβως για αυτο το λογο σε ρωτησα κι εγω... σε μενα ταπωνει το thomson της forthnet.....

Το υψηλο ISO περα απο τον θορυβο μηπως προκαλει και αλλοιωση χρωματος (κιτρινωπο στον τοιχο) σε φως δωματιου (με και χωρις φλας)?

Με αλλα λογια υπαρχει καποιο αλλο side effect εκτος του θορυβου?

Merci
Δοκίμασε να αλλάξεις το WB μπορεί να προέρχεται και από αυτό.
Απο μια Panasonic TZ 7 η φωτο.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    68.3 KB · Views: 27
Πέρασα από το μαγαζί που αγόρασα την Nikon και τους ζήτησα και αγόρασα τον φακό 18-105 που είχε μέσα στο κιτ της μηχανής, μου τον έδωσαν στην τιμή του κιτ 170 . Είχα περάσει προηγούμενος από το Media Mark και είδα την μηχανή με το φακό και μου φάνηκε βλακεία που δεν τον πηρά εξ αρχής και έτσι αφού μου τον έδωσαν στην τιμή του κιτ τον αγόρασα.