- 11 December 2012
- 16
Class D?Έχεις κάτι στο μυαλό σου?
Ακούω Hard Rock, Metal, DiscoΌντως αξιοπρεπέστατος αλλά δεν ξεφεύγει πολύ από τον Yamaha.
Ok,αν μιλάμε για τα 16 τ.μ και οι δύο είναι παραπάνω από αρκετοί.
Αν όμως μιλάμε για τα 60 σε καμιά θέση ακρόασης τριών μέτρων,η θέλει παραπάνω watt και ρεύματα,ή θέλει ηχείο με 98db ευαισθησία.
Αλήθεια τι μουσική ακούς;Από εντάσεις;
Σε τι τιμή θέλεις να κινηθείς;
Σκεφτόμουν κάποιον Rotel ή κάτι παρόμοιο.
Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο ενισχυτών (Rs-700 και A-50 ) καταλαβαίνω οτι ο Rs-700 είναι ανώτερος του Α-50 τόσο σε ισχύ όσο και σε παραμόρφωση.Kαλησπέρα....
Κοίτα και απο την σειρά ''Diamond'' της Wharfedale...Ποιό ποιοτικά απο την σειρά ''Vardus''.
http://www.skroutz.gr/s/340891/Wharfedale-Diamond-10-6.html
Ο A-50 είναι ανώτερος (Λίγο) του συγκεκριμένου Yamaha. Πληροφοριακά πάντως,(Αν πας σε yamaha-wharfedale) επειδή οι γιαμάχα είναι λίγο ''λαμπροί'' στις υψηλές συχνότητες,θα δέσει καλά με τα συγκεκριμένα ηχεία.(Που δεν φημίζονται για τα τσιμπιμένα ψηλά).Δεν το έχω διαιστώσει προσωπικά,αλλά πολλοί αυτό λένε....βέβαια είναι κ θέμα γούστου.
Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο ενισχυτών (Rs-700 και A-50 ) καταλαβαίνω οτι ο Rs-700 είναι ανώτερος του Α-50 τόσο σε ισχύ όσο και σε παραμόρφωση.
Πιθανόν να κάνω καποιο λάθος...Θα μπορούσες να μου εξηγήσεις γιατί ο Α-50 είναι ανώτερος του Rs-700?
Επιπλέον ο Rs-700 ενσωματώνει tuner, το οποίο προσφέρει εξοικονόμηση χώρου, καλωδίων και επιπλέον κοστίζει μόλις 10 Ευρώ
περισσότερο απο τον Α-50.
Και ο RS700 δικάναλος ραδιοενισχυτής είναι. Αλλά δεν είναι παράξενο που έχει φτηνότερα από τον απλό ΑS700;
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά (Aριθμοί) δεν λένε πάντα την αλήθεια.Ο yamaha δουλεύει σε τάξη ΑΒ,και ο pioneer είναι τάξης D.Κάθε ένας με τα πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα.(Αν ψάξεις το ίντερνετ,θα βρείς πολλά πράγματα σχετικά με ενισχυτές κ πώς λειτουργούν).Χωρίς να έχω ακούσει αυτούς τους 2 ενισχυτές,κάτι μου λέει ότι ο Α-50 είναι ανώτερος και ποιοτικότερος.(Μπορεί να κάνω κ λάθος).
Σχετικά με την παραμόρφωση,θα κοιτάς να είναι όσο το δυνατόν και λιγότερη....Αυτό έχει επίδραση στην ποιότητα του ήχου,όταν ο ενισχυτής δουλεύει σε υψηλές στάθμες.(Παραμορφώνεται το σήμα πιο γρήγορα).
Όσον αφορά το ενσωματωμένο ράδιο που έχουν οι ραδιοενισχυτές,δεν είναι πρόβλημα για τον ενισχυτή απο πλευρά ρεύματος,γιατί ούτος η άλλως οι δέκτες έχουν μικρή κατανάλωση. Οι καλωδιώσεις είναι 1 πρόβλημα απο πλευράς συνακροάσεων....αλλά πιστεύω ότι ένας σοβαρός ραδιοενισχυτής δεν θα έχει πρόβλημα. Εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου καλύτερα,κ τι σε βολεύει.
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα...καλή συνέχεια.![]()
Και ο RS700 δικάναλος ραδιοενισχυτής είναι. Αλλά δεν είναι παράξενο που έχει φτηνότερα από τον απλό ΑS700;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.