Αναβαθμιση τρανσπορτ....

Τελικα το πηρα πισω και δεν ειχε κατι το αξιοσημιωτο,φθηνα την γλητωσα....Λοιπον το συνδεσα κλασικα απο coaxial και δεν μου αρεσε παλι το αποτελεσμα....απογοητευτικα....πριν το ειχα με το blue ray της philips που αγορασα προσφατα και το αποτελεσμα γενικα ηταν πολυ πιο ξεκουραστο...ενταξη δεν ειχε τα ιδια σωματα-εκταση κ.τ.λ αλλα δεν με κουραζε....Το advance για ενα περιεργο λογο με κουραζε....Πονηρεμενος ομως απο τον συνφορουμητη Δημοκηδής λεω κατσε να δοκιμασω και μια αλλη συνδεση....δυστηχως το dac μου δεν εχει aes-ebu και εβαλα μια οπτικη της πλακας που ειχα....Τι να πω .....Θα με περασετε για τρελο....Σιγουρα εχανε λιγο σε αναλυση με το cardas lightning που εχω αλλα για καποιο λογο επαιξε πιο σωστα και κανει και 5-10 ευρω....Δεν το περιμενα....Οποτε τωρα λεω να παω να παρω μια καλη και να το εχω ετσι.....Ρε παιδια λιγο κουφο δεν ειναι αυτο...???....

και εγώ ακούω με οπτική και μου αρέσει περισσότερο
κάποιος εδώ μου είχε πει ότι έχει περισσότερο jitter γιαυτό μου αρέσει
μπορεί να έχει και δίκιο :drummer:

Τελικα ολα λυθηκαν....αγορασα την οπτικη ινα της kimber και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλητερο απο τι με coaxial ...... Παραξενα πραγματα.....

Τελικα ολα λυθηκαν....αγορασα την οπτικη ινα της kimber και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλητερο απο τι με coaxial ...... Παραξενα πραγματα.....

Ισως διότι η υλοποίηση της S/PDIF δεν έχει γίνει σωστά με αποτέλεσμα η οπτική να παίζει καλύτερα....

Ισως διότι η υλοποίηση της S/PDIF δεν έχει γίνει σωστά με αποτέλεσμα η οπτική να παίζει καλύτερα....

Πιθανοτατα ετσι να εχει γινει γιατι εχω την εντυπωση πως η coaxial συνδεση θεωρητε ''καλυτερη''.......Αλλοι παλι λενε οχι......Αββυσος....

Εκανες δοκιμες με διαφορετικα καλωδια ομοαξονικα?μηπως το καλωδιο που χρησιμοποιεις δινει καποια <ιδιαιτερα > χαρακτηριστικα στη ομοαξονικη
Μια αναβαθμιση του transport ειναι η αλλαγη του ρολογιου του,με αλλο καλλιτερο.Βεβαια το κοστος δεν ειναι μικρο,ενα DEXA π.χ κοστιζει καπου στα 250 δολλαρια ,ενω το κορυφαιο της ιδιας εταιριας στα 500.Καποια στιγμη ειχα αποφασισει και εγω να αλλαξω το ρολοι του transport [σε μενα ειναι σχετικα ευκολο],αλλα εμεινε απλα σχεδιο

Αν μένεις Αθήνα και θέλεις να δεις σε τι επίπεδα κινείται του transport σου στείλε μου pm για να κανονίσουμε συνάντηση. Ίσως να σου έχω λύση. Θανάσης.