makis1973
AVClub Addicted Member
παρε και ενα τηλ στην ηχοδομη ...
κατι μου ειχε πει αλλα δεν θυμαμαι εαν ηταν για το cd η το dac ...
κατι μου ειχε πει αλλα δεν θυμαμαι εαν ηταν για το cd η το dac ...
Τελικα το πηρα πισω και δεν ειχε κατι το αξιοσημιωτο,φθηνα την γλητωσα....Λοιπον το συνδεσα κλασικα απο coaxial και δεν μου αρεσε παλι το αποτελεσμα....απογοητευτικα....πριν το ειχα με το blue ray της philips που αγορασα προσφατα και το αποτελεσμα γενικα ηταν πολυ πιο ξεκουραστο...ενταξη δεν ειχε τα ιδια σωματα-εκταση κ.τ.λ αλλα δεν με κουραζε....Το advance για ενα περιεργο λογο με κουραζε....Πονηρεμενος ομως απο τον συνφορουμητη Δημοκηδής λεω κατσε να δοκιμασω και μια αλλη συνδεση....δυστηχως το dac μου δεν εχει aes-ebu και εβαλα μια οπτικη της πλακας που ειχα....Τι να πω .....Θα με περασετε για τρελο....Σιγουρα εχανε λιγο σε αναλυση με το cardas lightning που εχω αλλα για καποιο λογο επαιξε πιο σωστα και κανει και 5-10 ευρω....Δεν το περιμενα....Οποτε τωρα λεω να παω να παρω μια καλη και να το εχω ετσι.....Ρε παιδια λιγο κουφο δεν ειναι αυτο...???....
Τελικα ολα λυθηκαν....αγορασα την οπτικη ινα της kimber και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλητερο απο τι με coaxial ...... Παραξενα πραγματα.....
Ισως διότι η υλοποίηση της S/PDIF δεν έχει γίνει σωστά με αποτέλεσμα η οπτική να παίζει καλύτερα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.