Αναβάθμιση?

Παίδες να ρωτήσω κάτι.. μήπως ξέρετε τι παίζει με τις EMU 0204 κ 0404 σχετικά με τους driver για μακ? είναι λίγο θολά τα πράγματα για το τελευταίο OSX (10.8 - mountain lion)

Επίσης στα specification γράφει *Macintosh analog operation up to 96kHz and digital operation up to 48kHz only at this time.

Είναι μεγάλο θέμα αυτό? (είμαι λίγο νέος στο άθλημα.. -bye-)

Απάντηση: Re: Αναβάθμιση?

Παίδες να ρωτήσω κάτι.. μήπως ξέρετε τι παίζει με τις EMU 0204 κ 0404 σχετικά με τους driver για μακ? είναι λίγο θολά τα πράγματα για το τελευταίο OSX (10.8 - mountain lion)

Επίσης στα specification γράφει *Macintosh analog operation up to 96kHz and digital operation up to 48kHz only at this time.

Ρίξε εδώ μια ματιά.Λέει πως διορθώνει διάφορα...

Re: Απάντηση: Re: Αναβάθμιση?

Thanks για το λινκ. Βασικά είναι η ίδια ακριβώς έκδοση (κ πιο πρόσφατη) που έδωσε η Creative με Release date : 14 Oct 11... Οπότε δεν πιάνει το λειτουργικό μ μάλλον. Τους έστειλα κ ένα μειλ κ βλέπουμε... Κρίμα να δώσω λεφτά κ να μην μου δουλεύει σωστά.

Thanks για το λινκ. Βασικά είναι η ίδια ακριβώς έκδοση (κ πιο πρόσφατη) που έδωσε η Creative με Release date : 14 Oct 11... Οπότε δεν πιάνει το λειτουργικό μ μάλλον. Τους έστειλα κ ένα μειλ κ βλέπουμε... Κρίμα να δώσω λεφτά κ να μην μου δουλεύει σωστά.
Λογικά θα πρέπει να υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω και να μην υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορεί βέβαια να στο εγγυηθεί κανείς, χωρίς να το δοκιμάσει προηγουμένως.

Είναι γεγονός πως από τότε που την πήρε η Creative την έθαψε την EMU. Κρίμα, διότι έχει βγάλει κάποια εξαιρετικά προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα μπορούσες να λειτουργήσεις την EMU φορτώνοντας Windows στο Mac με το Boot Camp. Οι κάτοχοι Mac που γνωρίζουν τα σχετικά ας γράψουν.

Λογικά θα πρέπει να υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω και να μην υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορεί βέβαια να στο εγγυηθεί κανείς, χωρίς να το δοκιμάσει προηγουμένως.

Είναι γεγονός πως από τότε που την πήρε η Creative την έθαψε την EMU. Κρίμα, διότι έχει βγάλει κάποια εξαιρετικά προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα μπορούσες να λειτουργήσεις την EMU φορτώνοντας Windows στο Mac με το Boot Camp. Οι κάτοχοι Mac που γνωρίζουν τα σχετικά ας γράψουν.

Δυστυχώς το bootcamp δεν είναι επιλογή. Ας περιμένουμε μήπως έχει κανας macας άποψη επί του θέματος. Ευχαριστω κ πάλι.

Αυτή η γλυκιά ανυπομονησία που έχεις οταν θέλεις κάτι αλλά δεν έρχεται! πόσο σπαστικό? :bigcry: Ε ρε και να παίζει καλύτερα απο το marantz sa7001..

Ηρθε επιτέλους! αυτή την στιγμή γίνονται οι εγκαταστάσεις των προγραμμάτων! Τι να προσέξω αρχικά στις ρυθμίσεις του foobar?

Παντως τι ωραίο αυτο το συναίσθημα του καινούριου παιχνιδιού :music-smiley-005:

Με γεια και καλοάκουστη!
Περιμένουμε εντυπώσεις.

Re: Απάντηση: Αναβάθμιση?

Σε ευχαριστώ πολύ! asio ή wasapi? τι χρησιμοποιείτε παιδιά?
Διαβάζω για σπασίματα με asiol
  1. ASIO
  2. WASAPI

Με αυτή τη σειρά θα έλεγα. Αλλά κάνε τις δοκιμές σου, διαπίστωσε μόνος σου τι προτιμάς!

Και περιμένουμε εντυπώσεις... -bye-

Έβαλα το asio. Μου έκανε ενα σπάσιμο μετα απο μερικά λεπτά ακούγοντας διάφορα τραγούδια σε διαφορετικές δειγματοληψίες. Πως το διορθώνω?

Έβαλα το asio. Μου έκανε ενα σπάσιμο μετα απο μερικά λεπτά ακούγοντας διάφορα τραγούδια σε διαφορετικές δειγματοληψίες. Πως το διορθώνω?

Το asio της κάρτας έτσι;
EMU asio.

To buffer που το έχεις ρυθμίσει;

Last edited:
Το asio της κάρτας έτσι;
EMU asio.

To buffer που το έχεις ρυθμίσει;

Ναι. Το ανέβασα στα 3250ms. Τι ακριβώς κάνει το buffer? Διάβασα οτι αν το ανεβάσεις μειώνει την πιθανότητα για pop sounds κλπ. Είμαι πρωτάρης στο computer audio οπότε sorry για τις χαζές ερωτήσεις.

Βάλε κι άλλο.
Εγώ το έχω στις 24000 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Πρώτες εντυπώσεις;Διακρίνεις διαφορές;

Στα μισά του τραγουδιού κλείνει ο ήχος θα με τρελάνει!!! Τώρα έβαλα το buffer 24000ms για να δούμε. Εντυπώσεις απο αύριο που δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα

Ναι. Το ανέβασα στα 3250ms. Τι ακριβώς κάνει το buffer? Διάβασα οτι αν το ανεβάσεις μειώνει την πιθανότητα για pop sounds κλπ. Είμαι πρωτάρης στο computer audio οπότε sorry για τις χαζές ερωτήσεις.

Κι ένας ορισμός του buffer,για να καταλάβεις:

"A buffer is a data area shared by hardware devices or program processes that operate at different speeds or with different sets of priorities. The buffer allows each device or process to operate without being held up by the other. In order for a buffer to be effective, the size of the buffer and the algorithms for moving data into and out of the buffer need to be considered by the buffer designer. Like a cache, a buffer is a "midpoint holding place" but exists not so much to accelerate the speed of an activity as to support the coordination of separate activities. "

(Έκανες επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταση των οδηγών,έτσι; )

Last edited: