Ανάγκη για ψήφο!!!....Σπεύσατε

Ποιό είναι καλύτερο

• Total voters
    0
κάτσε να ανεβάσω ένα Poll για Mahler....

μετα τον Wilson , βάλε και για Μάλερ. Θα μας σκοτώσεις από χασμουρητό βέβαια αν έχεις και ηχητικά δείγματα

Re: Απάντηση: Ανάγκη για ψήφο!!!....Σπεύσατε

Στηρίζω Wilson sisters γιατί μου θυμίζουν ΔΗΜ.ΑΡ.:smash::smash:

έπρεπε να βάλω και αιτιολόγηση απάντησης....

πχ ποιό κόμμα σας θυμίζει η κάθε εκτέλεση...

μετα τον Wilson , βάλε και για Μάλερ. Θα μας σκοτώσεις από χασμουρητό βέβαια αν έχεις και ηχητικά δείγματα

αφου ομολόγησες ότι ψηφίζεις πριν τα ακούσεις.

μισό λεπτό να κάνω ένα edit στα αποτελεσματάκια....κάτι δεν μου βγαίνει καλά...:flute:

Chief σε βλέπω που με ψήφισες και καρεκλούδι,
βασικά το 5 ήθελες να ψηφίσεις αλλά μόνο ο Λύμπε μπορεί να βρει 5 φοβερες φολκούδες στο 2012
εσύ είσαι ακόμα κάπου στις δύο.......(καλό είναι αυτό γενικά να ξέρεις)....:ernaehrung004:

Chief σε βλέπω που με ψήφισες και καρεκλούδι,
βασικά το 5 ήθελες να ψηφίσεις αλλά μόνο ο Λύμπε μπορεί να βρει 5 φοβερες φολκούδες στο 2012
εσύ είσαι ακόμα κάπου στις δύο.......(καλό είναι αυτό γενικά να ξέρεις)....:ernaehrung004:

αφου είσαι δηλωμένος βρε...
αλλά τί σχέση έχουν οι φολκλούδες, εγώ μπορώ να σου βρώ 5 γυφτούδες....

Re: Απάντηση: Ανάγκη για ψήφο!!!....Σπεύσατε

En vogue ρε.....:love::love::worshippy:

Ποιες αγαμητες Γουιλσον σιστερς τωρα...Και τοτε μονο αγαμητες τις ακουγαν..

Vive les agamites... :award:

Θα τα ακούσω και θα σας απαντήσω από το σπίτι. Τώρα είμαι στη δουλειά, γελάω και με κοιτάνε οι υπόλοιποι.
Λοιπόν πρώτη εκτίμηση τα βίντεο χωρίς ήχο.
Οι μαυρούλες είναι χάρμα οφθαλμών με ωραία κίνηση και τσαχπινιά. Άμα το έχεις μέσα σου ...βέβαια κάπου μου το χάλασαν όταν εμφανίστηκαν οι μυστήριοι με τις σκελέες.
Οι λευκές πιό κρύες με ερμηνευτικές διαθέσεις και πλήρεις λιπαρών. Οι εναλλαγές από βουνό σε θάλασσα δημιουργούν συναισθηματική αστάθεια.
Τοποθετήσεις, by proxy και Σπύρου θεϊκές...

ε καλά
και ποιός είπε πως δεν μπορείτε να βάλετε και άλλες απαντήσεις?.....:Banane0:

α όχι
σεβασμός στη βούληση του αρχικού συντάκτη

αλλά μη με βάζεις ιδέες τώρα γιατί θα πήξετε στα πολλ...Beach Boys ή Wilson....Pet Sounds ή Smile....

τώρα που το ξανασκέφτομαι.....:idea:

Ποτέ δεν ήμουν φαν του είδους είναι αλήθεια αλλά μεταξύ των δύο χωρίς πολύ σκέψη το 1ο.

Άσε που αν είχα (λεμε τώρα) έστω και εναν μικρο ενδοιασμό για το 2ο η ατάκα με τη ΔΗΜΑΡ με ... σκότωσε!!! :flipout::flipout::flipout: Θεικό :grinning-smiley-043

Αυτή η eightιλα που αποπνέει το δευτερο μου είναι πολύ ενοχλητική, ούτε στα 80ς δεν την άντεχα όταν πρωτοάκουγα μουσική.

Ποτέ δεν ήμουν φαν του είδους είναι αλήθεια αλλά μεταξύ των δύο χωρίς πολύ σκέψη το 1ο.

Άσε που αν είχα (λεμε τώρα) έστω και εναν μικρο ενδοιασμό για το 2ο η ατάκα με τη ΔΗΜΑΡ με ... σκότωσε!!! :flipout::flipout::flipout: Θεικό :grinning-smiley-043

Αυτή η eightιλα που αποπνέει το δευτερο μου είναι πολύ ενοχλητική, ούτε στα 80ς δεν την άντεχα όταν πρωτοάκουγα μουσική.

είπαμε: δεν θα κλέβουμε ούτε θα επιρεαζόμαστε από πολιτικά

και δεν είναι ειτίλα. Ναιντίλα είναι...

είπαμε: δεν θα κλέβουμε ούτε θα επιρεαζόμαστε από πολιτικά

και δεν είναι ειτίλα. Ναιντίλα είναι...

άστείο ήταν βρε, δε επιρεάστηκα από αυτό,

εϊτίλα ξεκάθαρη είναι, στα αυτιά μου τουλάχιστον -bye-