Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Status
Not open for further replies.
Φοβάμαι ότι το παραπάνω αποτελεί μικρό λάθος στη διατύπωση του Κώστα.

Το θέμα είχε ξεκινήσει στις 1-2-2008 με άλλη αφορμή, αλλά ξανα-ήρθε στην επιφάνεια χτες με τις παραπάνω (άσχετες με το αρχικό θέμα) τοποθετήσεις.

Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Το θέμα είχε ξεκινήσει στις 1-2-2008 με άλλη αφορμή, αλλά ξανα-ήρθε στην επιφάνεια χτες με τις παραπάνω (άσχετες με το αρχικό θέμα) τοποθετήσεις.
...οπότε ?

E καλα, δεν ξαναηρθε και μονο του....Καποιοι το "εφεραν" και καποιοι το βουτηξαν απο τα μαλια...-bye-

...οπότε ?
...οποτε προχθες , "τροφοδοτησε" το ίδιο thread με νεες "αποκαλυψεις" για το "κακο Avclub" ο ΑΓΔ τους!

εγω εγραψα την αποψη μου,πολλα στην συγκεκριμενη περιπτωση αφορουν την σχεση του κ.Τσουρεκα και του κ.Καφατου και πλην του κ.Παπαγεωργιου ο οποιος εμφανεστατα ειναι θυμα της ολης ιστοριας,πριν αρχισουμε να κατηγορυμε τριτα μελη στο αλλο φορουμ ,ας σκεφτουμε οτι μπορει κι αλλοι ναχουν παραπλανηθει στη περιπτωση αυτη.
Ο κ.Καφατος ,για να μαθουν και μελη που δεν γνωριζουν προσωπα και πραγματα,διατηρει καταστημα οπτικοακουστικων ειδων και φυσικο ειναι να ειναι αυτη τη στιγμη ανταγωνιστης με την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ του κ.Τσουρεκα.
Δεν με αφορα τι συμβαινει μεταξυ τους αλλα οπωσδηποτε ηταν λαθος του κ.Καφατου να δημοσιοποιησει τον διαλογο μεταξυ τους αν οντως εγινε.
Απο κει και περα προσπαθειες του κ.Καφατου να εμποδισει μελη απο δω με διαφορους τροπους, να πανε στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ το θεωρω εντελως φυσιολογικο αφου αν τα μελη πανε στο καταστημα του κ.Καφατου θα ειναι φυσικα παραπανω απο ευπροσδεκτα.Αντιθετα με την νοοτροπια που υπαρχει στο Avsite που ενοχλουνται σφοδρα -για καποιο μυστηριο λογο- να τους πεις οτι ο ιδιοκτητης τους ειναι εμπορος-που ειναι-εγω εχω μεγαλη κατανοηση για εναν επαγγελματια και την αναγκη να βγαλει το ψωμι του και
δικαιολογω πολλες καταστασεις που ισως και εδω μεσα αλλοι κρινουν πολυ πιο αυστηρα.

Re: Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

E καλα, δεν ξαναηρθε και μονο του....Καποιοι το "εφεραν" και καποιοι το βουτηξαν απο τα μαλια...-bye-

..και αυτοί που το "έφεραν" αρχικά, στη συνέχεια αφού άφησαν τις εντυπώσεις τους, όταν ζορίστηκαν άρχισαν τη "γαργάρα".. :smile:

Αντιθετα με την νοοτροπια που υπαρχει στο Avsite που ενοχλουνται σφοδρα -για καποιο μυστηριο λογο- να τους πεις οτι ο ιδιοκτητης τους ειναι εμπορος-που ειναι-εγω εχω μεγαλη κατανοηση για εναν επαγγελματια και την αναγκη να βγαλει το ψωμι του και
δικαιολογω πολλες καταστασεις που ισως και εδω μεσα αλλοι κρινουν πολυ πιο αυστηρα.

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των καταστημάτων φυσικά και είναι θεμιτός, μιας και θεωρητικά αποβαίνει σε όφελος του καταναλωτή, αλλά και του πιο σωστού έμπορου. Αλλά τα πράγματα που γράφτηκαν στο άλλο site είναι σε μερικές περιπτώσεις μέχρι και ποινικά κολάσιμα.

Μεταξύ τους (τα καταστήματα) ας κάνουν ότι θέλουν. Εμάς να μην μπλέκουν.

...οπότε ?

Οπότε κύριε Pai Mei, καθόλα φιλικά, αποδεικνύεται περίτρανα αυτό που είπα.

Ότι δεν ασχολούμαι με εκείνον τον χώρο και για αυτό υπέπεσα σε αυτό το λάθος.

Διάβασα απόσπασμα που μου έστειλαν συνδιαχειριστές και φίλοι και εξ’ αυτού άνοιξα το παρόν thread.
Δυστυχώς δεν μπήκα να δω ακριβώς τι γράφουν, και δεν με ενδιαφέρει, αλλά το κειμενάκι που μου έστειλαν έφθανε για να προχωρήσω σε αυτή την κίνηση.

Συγνώμη λοιπόν για το ξεκίνησαν…
Εννοείται ότι συνέχισαν…

Ευχαριστώ.

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των καταστημάτων φυσικά και είναι θεμιτός, μιας και θεωρητικά αποβαίνει σε όφελος του καταναλωτή, αλλά και του πιο σωστού έμπορου. Αλλά τα πράγματα που γράφτηκαν στο άλλο site είναι σε μερικές περιπτώσεις μέχρι και ποινικά κολάσιμα.

Μεταξύ τους (τα καταστήματα) ας κάνουν ότι θέλουν. Εμάς να μην μπλέκουν.

καλα τωρα,αφου ολα τα μελη εδω ειναι πιθανοι πελατες-πιθανοτατοι θαλεγα-και για τα δυο καταστηματα-και οποιο αλλο-ειναι δυνατον να μεινουν απεξω???:p

καλα τωρα,αφου ολα τα μελη εδω ειναι πιθανοι πελατες-πιθανοτατοι θαλεγα-και για τα δυο καταστηματα-και οποιο αλλο-ειναι δυνατον να μεινουν απεξω???:p

Δημήτρη δεν σε καταλαβαίνω, ειλικρινά. Τι θές να πείς;
Επειδή είναι πιθανοί πελάτες θα πρέπει να ανέχονται τις αθλιότητες;
Κάποιοι το έκαναν, εξαργυρώνοντάς το με τη δυνατότητα να παίρνουν μάτι που και που κανένα προβολάκι...
Δεν είναι όλοι ίδιοι όμως.

Δημήτρη δεν σε καταλαβαίνω, ειλικρινά. Τι θές να πείς;
Επειδή είναι πιθανοί πελάτες θα πρέπει να ανέχονται τις αθλιότητες;
Κάποιοι το έκαναν, εξαργυρώνοντάς το με τη δυνατότητα να παίρνουν μάτι που και που κανένα προβολάκι...
Δεν είναι όλοι ίδιοι όμως.

Μπαμπη οπως εγραψα και παραπανω δεν εχω ιδεα τι εγινε μεταξυ Καφατου και Τσουρεκα.Ο Τσουρεκας δεν ειναι και τοso αθωος γιατι τοso καιρο που δουλευε εκει ο Αντρεας ειχε δεχτει το "βετο" και δεν αφηνε να υπαρχει σχεση με το avclub.Αυτα τα ειπε και ο Κωστας.Ποια ειναι η αθλιοτητα?καποια πραγματα που υποτιθεται οτι ειπωθηκαν μεταξυ τους στο τηλεφωνο?Δεν αποκλειω καθολου να ειπωθηκαν και λιγο με νοιαζει.Δεν μ'αρεσει η νοοτροπια των απο κει εναντιον των απο δω,αλλα αλλο τοσο δεν μ'αρεσει των απο δω εννατιον των απο κει.Οσονν αφορα προσωπικα τον Αντρεα και σε ποιο καταστημα επιλεγω να πηγαινω ως πελατης,νομιζω ειναι δικαιωμα μου και δεν θα δοσω λογο σε κανενα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Οπότε κύριε Pai Mei, καθόλα φιλικά, αποδεικνύεται περίτρανα αυτό που είπα.

Ότι δεν ασχολούμαι με εκείνον τον χώρο και για αυτό υπέπεσα σε αυτό το λάθος.

Διάβασα απόσπασμα που μου έστειλαν συνδιαχειριστές και φίλοι και εξ’ αυτού άνοιξα το παρόν thread.
Δυστυχώς δεν μπήκα να δω ακριβώς τι γράφουν, και δεν με ενδιαφέρει, αλλά το κειμενάκι που μου έστειλαν έφθανε για να προχωρήσω σε αυτή την κίνηση.

Συγνώμη λοιπόν για το ξεκίνησαν…
Εννοείται ότι συνέχισαν…

Ευχαριστώ.
Όπως σας είπα δεν ξέρω πρόσωπα και πράγματα αλλά θεωρώ σωστό πριν γράψετε την άποψη σας (ως αμυνόμενος της 'επίθεσης' που δεχθήκατε) καλό είναι να ενημερώνεστε ο ίδιος για ξέρετε ακριβώς τι συνέβη και όχι μέσω άλλων.

edit
Αυτό δεν που καταλαβαίνω είναι:
edit
Δεν θα ήταν λοιπόν ιδεατό για οποιοδήποτε μέλος να είχε τη δυνατότητα να παραστεί σε ένα τέτοιο event?

Το συγκριτικό αυτό οργανώθηκε αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη μας στα οποία το οφείλουμε και εξαιτίας πολλών και διαφορετικών καταστάσεων αργήσαμε να το φέρουμε εις πέρας.
Η πρώτη πρόταση αφορά "οποιοδήποτε μέλος του AVCLUB ή γενικά των fora ?
Δεν νομίζω μετά την αποχώρηση του κύριου Καφάτου από την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ, να έχει το παραμικρό δικαίωμα να ζητήσει τον λόγο από τον κύριο Τσουρεκά, γιατί αποφάσισε να διαθέσει τον χώρο του σε εμάς… Εκτός και αν διατηρεί την επικαρπία και δεν το γνωρίζω.

Αυτό κύριοι λέγεται ΘΡΑΣΟΣ.
Αυτό νομίζω είναι θέμα που αφορά άλλους, που δεν παρακολουθούν αυτά που γράφονται εδώ. Εμείς τι δουλειά έχουμε ?

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Μπαμπη οπως εγραψα και παραπανω δεν εχω ιδεα τι εγινε μεταξυ Καφατου και Τσουρεκα.Ο Τσουρεκας δεν ειναι και τοso αθωος γιατι τοso καιρο που δουλευε εκει ο Αντρεας ειχε δεχτει το "βετο" και δεν αφηνε να υπαρχει σχεση με το avclub.Αυτα τα ειπε και ο Κωστας.Ποια ειναι η αθλιοτητα?καποια πραγματα που υποτιθεται οτι ειπωθηκαν μεταξυ τους στο τηλεφωνο?Δεν αποκλειω καθολου να ειπωθηκαν και λιγο με νοιαζει.Δεν μ'αρεσει η νοοτροπια των απο κει εναντιον των απο δω,αλλα αλλο τοσο δεν μ'αρεσει των απο δω εννατιον των απο κει.Οσονν αφορα προσωπικα τον Αντρεα και σε ποιο καταστημα επιλεγω να πηγαινω ως πελατης,νομιζω ειναι δικαιωμα μου και δεν θα δοσω λογο σε κανενα.

Καλά, αν δεν κατάλαβες πιά είναι η αθλιότητα μάλλον κακώς συζητάμε...
Το που θα πηγαίνεις η δεν θα πηγαίνεις σαφώς είναι δικαίωμά σου, γιατί το αναφέρεις όμως; Στο αμφισβήτησε κανένας;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Καλά, αν δεν κατάλαβες πιά είναι η αθλιότητα μάλλον κακώς συζητάμε...
Το που θα πηγαίνεις η δεν θα πηγαίνεις σαφώς είναι δικαίωμά σου, γιατί το αναφέρεις όμως; Στο αμφισβήτησε κανένας;

Μπαμπη απανταω σ'αυτα που διαβαζω,επαναλαμβανω,ασχετα με το παρελθον,υπαρχει το συγκριτικο στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ.Γι'αυτο γινεται αυτη τη στιγμη η συζητηση.Αν δεν ειναι ετσι,τοτε,πες μου και τα παραταω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Μα, για να παραστεί ο οποιοσδήποτε στην παρουσίαση πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στο σχετικό θέμα! Για να το κάνει αυτό πρέπει εκ των πραγμάτων να είναι μέλος του AVClub! Αυτό φυσικά δεν αποκλείει το ότι το συγκεκριμένο μέλος μπορεί να είναι γραμμένο και σε 100 άλλα φόρα.

Γιατί συζητάμε τα προφανή;

Όπως σας είπα δεν ξέρω πρόσωπα και πράγματα αλλά θεωρώ σωστό πριν γράψετε την άποψη σας (ως αμυνόμενος της 'επίθεσης' που δεχθήκατε) καλό είναι να ενημερώνεστε ο ίδιος για ξέρετε ακριβώς τι συνέβη και όχι μέσω άλλων.

edit
Αυτό δεν που καταλαβαίνω είναι:
edit
Αυτό νομίζω είναι θέμα που αφορά άλλους, που δεν παρακολουθούν αυτά που γράφονται εδώ. Εμείς τι δουλειά έχουμε ?

Κύριε Pai Mei μάλλον δεν διαβάσατε προσεκτικά όλο το κείμενο μου που αιτιολογεί πλήρως τον λόγο που αναφέρω όλα αυτά.

Επειδή δεν έχω καμία σχέση, και ούτε επιθυμώ, με εκείνον τον χώρο άνοιξα αυτό το θέμα εδώ, ώστε όποιο από τα μέλη μας επιθυμεί να μάθει την αλήθεια να έχει αυτή τη δυνατότητα.

Πιστεύω αυτό να τα εξηγεί όλα…

Το προβλημα ξεκινησε απο τοτε που εγιναν 2 τα φορουμ...
Απο τοτε ολοι βλεπουν το ιδιο νομισμα απο αλλη μερια...
Ολοι εχουν δικιο και ολοι αδικο...
Το καθε "στρατοπεδο" γραφει σωστα πραγματα για το αλλο αλλα απο την πλευρα του...

Ελληνικο φαινομενο... οταν δεν βρισκουμε λυση για κατι, η λυση ειναι παντα η διασπαση... και παντα φταιει η αλλη πλευρα...

Τα ιδια θα γραψω (γιατι ισχυουν) και στο αλλο φορουμ...

Ηρεμια και ας κανει ο καθενας σωστα τη δουλεια του απο την πλευρα του αν δε μπορει να δει το νομισμα ως εχει και οχι απο μια πλευρα...

Το προβλημα ξεκινησε απο τοτε που εγιναν 2 τα φορουμ...
Απο τοτε ολοι βλεπουν το ιδιο νομισμα απο αλλη μερια...
Ολοι εχουν δικιο και ολοι αδικο...
Το καθε "στρατοπεδο" γραφει σωστα πραγματα για το αλλο αλλα απο την πλευρα του...

Ελληνικο φαινομενο... οταν δεν βρισκουμε λυση για κατι, η λυση ειναι παντα η διασπαση... και παντα φταιει η αλλη πλευρα...

Τα ιδια θα γραψω (γιατι ισχυουν) και στο αλλο φορουμ...

Ηρεμια και ας κανει ο καθενας σωστα τη δουλεια του απο την πλευρα του αν δε μπορει να δει το νομισμα ως εχει και οχι απο μια πλευρα...

eNeRGy, επειδή μιλάμε για συγκεκριμένο θέμα, μπορείς να γίνεις κι εσύ λίγο πιό συγκεκριμένος;
Τι ακριβώς, κατά την άποψή σου, ήταν το κακό που κάναμε; Ποιά είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος που δεν βλέπουμε;

Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

...
....
Αν τώρα ο οιοσδήποτε έχει τη δυνατότητα να κάνει μια μοναδική προσφορά και αποκλειστικά για ένα γκρουπ, καλώς να ορίσει.
...

Αυτό νομίζω απαντά και στα δύο τελευταία posts.

Κύριε Pai Mei εγώ προσωπικά ζήτησα από τον κύριο Τσουρεκά και μόνο για την ημέρα της εκδήλωσης να κάνει για τα μέλη μας την καλύτερη τιμή που μπορεί ώστε αν είναι δυνατόν να επωφεληθεί κάποιος που πρόκειται να προχωρήσει σε αγορά...

Και επειδή πάλι βλέπω ότι δεν διαβάσατε καλά το αρχικό post μου και κάνετε quote ότι σας βολεύει, σας παραθέτω και την πρώτη απάντησή μου σε αυτό:

Έχω μάθει στη ζωή μου να βαδίζω και να πατώ σε stereo έδαφος. Γνωρίζω πολύ καλά ότι οποιοσδήποτε καταστηματάρχης ή αντιπρόσωπος διαθέτει τον χώρο του για τέτοιες εκδηλώσεις ευελπιστεί μέσα από ένα σύνολο 30 – 40 ατόμων ακόμη και μελλοντικά να δημιουργήσει μια πελατειακή σχέση και ίσως να έχει κάποιες απολαβές.

Αυτό είναι το κέρδος και ως εκεί. Τα μέλη δεν είναι ‛μωρά’. Υπάρχει κανένας σήμερα που θα προβεί σε αγορά με κλειστά μάτια? Δόξα το Θεό υπάρχει άφθονη ενημέρωση και για να πιαστεί κάποιος κορόιδο πρέπει να είναι γεννημένος έτσι.

Αν τώρα ο οιοσδήποτε έχει τη δυνατότητα να κάνει μια μοναδική προσφορά και αποκλειστικά για ένα γκρουπ, καλώς να ορίσει.

Status
Not open for further replies.