Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

...
Κύριε Pai Mei εγώ προσωπικά ζήτησα από τον κύριο Τσουρεκά και μόνο για την ημέρα της εκδήλωσης να κάνει για τα μέλη μας την καλύτερη τιμή που μπορεί ώστε αν είναι δυνατόν να επωφεληθεί κάποιος που πρόκειται να προχωρήσει σε αγορά...
Αυτό νομίζω ότι είναι και το πραγματικό 'θέμα' ίσως και ο λόγος όλων αυτών.
Φυσικά δεν το γνώριζα...αλλά είναι μια λογική εξήγηση.
Αυτό χάλασε και ακολούθησαν τα υπόλοιπα (δική μου 'εικασία')
Και επειδή πάλι βλέπω ότι δεν διαβάσατε καλά το αρχικό post μου και κάνετε quote ότι σας βολεύει, σας παραθέτω και την πρώτη απάντησή μου σε αυτό:
Κατά την γνώμη μου δεν αλλάζει κάτι....παρέθεσα την ουσία του πράγματος αλλά καλά κάνατε και το διορθώσατε.
Δεν με "βολεύει" κάτι, ειλικρινά.
Προσπαθώ να καταλάβω την "Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…"

Εντάξει μιά υπόθεση είναι,αλλά δεν βασίζεται στα όσα έγιναν.

Ασκήθηκαν πιέσεις,στην βάση "γιατί τους μαζεύεις εκεί" και για να μην γίνει το συγκριτικό...

Ασκήθηκαν πιέσεις,στην βάση "γιατί τους μαζεύεις εκεί" και για να μην γίνει το συγκριτικό...

Αυτο στοιχειοθετείτε καπως η ετσι το ριξαμε να υπαρχει ?

Αυτό νομίζω ότι είναι και το πραγματικό 'θέμα' ίσως και ο λόγος όλων αυτών.
Φυσικά δεν το γνώριζα...αλλά είναι μια λογική εξήγηση.
Αυτό χάλασε και ακολούθησαν τα υπόλοιπα (δική μου 'εικασία')

Κατά την γνώμη μου δεν αλλάζει κάτι....παρέθεσα την ουσία του πράγματος αλλά καλά κάνατε και το διορθώσατε.
Δεν με "βολεύει" κάτι, ειλικρινά.
Προσπαθώ να καταλάβω την "Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…"

Θα αστειεύεσαι βεβαιως...
Οταν καποιος αναφερει ενωπιον τριτων ψευδη περι δηθεν "υποσχεσεων" απο πλευρας του Κωστα, για αυξηση των πωλησεων μεσω της εμπλοκης του Avclub στην Ηχοεκφραση, τι ακριβως δεν καταλαβαινεις στην φραση "Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…"??

Εγώ πάλι (λέγε με μπούφο) δεν καταλαβαίνω το νόημα περαιτέρω ανάλυσης της παρούσας κατάστασης. Νομίζω από την δημοσίευση του Κώστα είναι σαφείς οι επιδιώξεις του άλλου φόρουμ. Αν συνεχίσουμε να αναλύουμε τι λεπτομέρειες θα υποπέσουμε σε ανάλογο σφάλμα.

Δεν είναι άλλωστε δύσκολο να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Οταν καποιος αναφερει ενωπιον τριτων ψευδη περι δηθεν "υποσχεσεων" απο πλευρας του Κωστα, για αυξηση των πωλησεων μεσω της εμπλοκης του Avclub στην Ηχοεκφραση, τι ακριβως δεν καταλαβαινεις στην φραση "Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…"??

και πως ειστε τοσο σιγουροι οτι ειναι ψεμματα και οτι ο Τσουρεκας δεν το ειπε στον Αντρεα Κ ως δικαιολογια?δεν ειναι και τρομερο,δεν θα φανταζοταν ο ανθρωπος οτι ο Αντρεας Κ θα το δημοσιοποιησει...........

Αυτο στοιχειοθετείτε καπως η ετσι το ριξαμε να υπαρχει ?

Οταν σου πώ γιατί τους μαζεύεις εκεί τι νόημα έχει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

και πως ειστε τοσο σιγουροι οτι ειναι ψεμματα και οτι ο Τσουρεκας δεν το ειπε στον Αντρεα Κ ως δικαιολογια?δεν ειναι και τρομερο,δεν θα φανταζοταν ο ανθρωπος οτι ο Αντρεας Κ θα το δημοσιοποιησει...........

Γι αυτό κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Μπορεί να είναι κι έτσι.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ (λέμε τώρα) είναι τι δουλειά είχε, ο οποιοσδήποτε, να τηλεφωνήσει στον Τσουρεκά και να του υποδείξει ποιόν θα βάλει στο μαγαζί του.
Και - κυρίως - για πιό λόγο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Δεν αποκλειεται...Δεν παυει ομως να ειναι ψεμα, οποτε εμπιπτει στην έννοια της συκοφαντικης δυσφημισης..
Σιγουρα ομως, ο θιγομενος στην περιπτωση αυτη ειναι ο Κωστας του οποιου η τιμη και υποληψη σπιλώνεται απο συκοφαντιες, απο οπου και αν προερχονται..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ (λέμε τώρα) είναι τι δουλειά είχε, ο οποιοσδήποτε, να τηλεφωνήσει στον Τσουρεκά και να του υποδείξει ποιόν θα βάλει στο μαγαζί του.

Mα ειναι προφανες....

Μην τυχον και αποκτησει την εκρεμμη πελατεια αλλο ανταγωνιστικο μαγαζι πλην του Κεφατου....

Ειπαμε να ειμαστε μικροψυχοι αλλα και μικροεμποροι......κριμα ειναι.

Οταν σου πώ γιατί τους μαζεύεις εκεί τι νόημα έχει;

Κυριε DIPIE. Αυτο ειναι σοβαρη κουβεντα που ειπατε και σαφως θα πρεπει να το στοιχειοθετησετε.
Ειδικα σε ενα θεμα που ανοιξε ο συναδελφος σας διαχειριστης και αφορα ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Αν αυτο που γραψατε ισχυει, στοιχειοθετηστε το. Αν οχι , γραψτε ξεκαθαρα οτι αποτελει προσωπικη σας εκτιμηση.

Εχω κουραστει να "τα ακουω" σαν avclub , μονο και μονο επειδη καποιοι γραφουν καποια πραγματα πολυ ευκολα και τους δινουν λαβες.

Σας θυμιζω οτι ειστε και διαχειριστης κε DIPIE και σας διαβαζουν διαφορετικα. ΟΛΟΙ. Το ιδιο εγινε και με τις ιστοριες με το powerbuy τους.....

Last edited:

Τι να σου πω...δεν καταλαβαίνω.....
Κύριε Pai Mei εγώ προσωπικά ζήτησα από τον κύριο Τσουρεκά και μόνο για την ημέρα της εκδήλωσης να κάνει για τα μέλη μας την καλύτερη τιμή που μπορεί ώστε αν είναι δυνατόν να επωφεληθεί κάποιος που πρόκειται να προχωρήσει σε αγορά...
Αυτό δηλαδή δεν αρκεί για να το ερμηνεύσει κάποιος καταστηματάρχης ως προοπτική "αύξησης των πωλήσεων" ?

Κύριε DimA έχω ζητήσει από το κατάστημα της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Και προσωπικά αναφέρω ότι δεν νοείται να είπε κάτι τέτοιο, γιατί ακόμη και ως αστείο, υπό αυτή τη μορφή είναι απαράδεκτο και με προσβάλει!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

αυτο ειναι εμφανες,αλλα δεν ξερω τι σχεση εχουν μεταξυ τους οι δυο αυτοι,αν ειναι κολητοι,κι εγω θαπαιρνα και θα φωναζα,αφου ξερουμε οτι ο Αντρεας Κ εχει προβλημα με το avclub...........

Κύριε DimA έχω ζητήσει από το κατάστημα της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Και προσωπικά αναφέρω ότι δεν νοείται να είπε κάτι τέτοιο, γιατί ακόμη και ως αστείο, υπό αυτή τη μορφή είναι απαράδεκτο και με προσβάλει!

φυσικα και ειναι απαραδεκτο,αλλα μην ξεχναμε οτι οι δυο αυτοι κυριοι ηταν συνεργατες επι μακρον και πολλα μπορει να ειπωθηκαν........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δ

αυτο ειναι εμφανες,αλλα δεν ξερω τι σχεση εχουν μεταξυ τους οι δυο αυτοι,αν ειναι κολητοι,κι εγω θαπαιρνα και θα φωναζα,αφου ξερουμε οτι ο Αντρεας Κ εχει προβλημα με το avclub...........

Τι ακριβως ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δ

Ά, γειά σου.... πές το ντέ...
Όλα τα άλλα είναι παπαριές Μαρίτσα μου. Αν ήταν στο χέρι τους θα μας είχαν κόψει και το ρεύμα.

Τι να σου πω...δεν καταλαβαίνω.....
Αυτό δηλαδή δεν αρκεί για να το ερμηνεύσει κάποιος καταστηματάρχης ως προοπτική "αύξησης των πωλήσεων" ?

Μάλλον παίζουμε με τα λόγια.

Κύριε Pai Mei, συγκρίνετε την προοπτική με την υπόσχεση???

Πιστεύω ότι το κείμενό μου είναι αναλυτικότατο και περιγραφικό.

Όποιος επιθυμεί να καταλάβει, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει την κακή διάθεση και τον αυτοσκοπό να πληγεί αυτή η παρουσίαση.

Status
Not open for further replies.