Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δ

Ά, γειά σου.... πές το ντέ...
Όλα τα άλλα είναι παπαριές Μαρίτσα μου. Αν ήταν στο χέρι τους θα μας είχαν κόψει και το ρεύμα.

Καλα, ο ενας λεει συγκεκριμενο ατομο, ο αλλος χρησιμοποιει πληθυντικο/ εγω κανω το μακακα / τι γινεται ρε παιδια...για πειτε τιποτα να αρχισω κι εγω...:grinning-smiley-043

Αντιγράφω κατά λέξη:
"Και καθώς δεν μου αρέσει να κρύβομαι,πίσω απο το δάκτυλό μου,μίλησα με τον ιδιοκτήτη της εν λόγω επιχείρησης και τον ρώτησα γιατί το έκανε(μου είχε πεί πως δεν ήθελε να τους βάλει ποτέ μέσα στο μαγαζί του)".

Εγώ που έχω απλοϊκό μυαλό,τα παραπάνω έτσι τα αντιλαμβάνομαι.

Δεν θέλω να σας μπλέξω άλλο.
Θα παρακολουθώ μόνο και ελπίζω να καταλάβω...

Αντιγράφω κατά λέξη:
"Και καθώς δεν μου αρέσει να κρύβομαι,πίσω απο το δάκτυλό μου,μίλησα με τον ιδιοκτήτη της εν λόγω επιχείρησης και τον ρώτησα γιατί το έκανε(μου είχε πεί πως δεν ήθελε να τους βάλει ποτέ μέσα στο μαγαζί του)".

Εγώ που έχω απλοϊκό μυαλό,τα παραπάνω έτσι τα αντιλαμβάνομαι.

Ευχαριστω !

Παιδιά, λυπάμαι που θα το πω αλλά παρατηρώ για άλλη μια φορά ότι κάνουμε όλοι εδώ μέσα την τρίχα-τριχιά, και γινόμαστε παράδειγμα προς αποφυγή για οποιοδήποτε νέο μέλος θελήσει να εντρυφήσει στον ιερό χόρο του AV.
Xαλαρώστε λιγάκι, ηρεμήστε, αυτό που έκανε ο Παπαγεωργίου είτανε άριστο, γιατί στο κάτω κάτω να μην εκμεταλλευτείς μια προσωπική γνωριμία για το καλό της παρέας μας?
Ποιό το μεμπτό αφού ο στόχος όλων μας είναι να αγοράζουμε όσο το δυνατόν φτηνότερα, και γιατί όχι από κάποιον που μας στηρίζει?
Εδώ γίνονται διθυραμβικά σχόλια για άλλα καταστήματα, που σε άλλα foroums τα κράζει όλη η Ελλάδα, και κανείς δεν λέει τίποτα.
Η συγκέντρωση σε ένα μαγαζί μας πείραξε?
Και στο κάτω κάτω όποιον τον πείραξε να μην έρθει. Μην προσπαθεί να στερήσει όμως την απόλαυση από αυτούς που μπορούν να πάνε. Γιατί στην πραγματικότητα όλα περί αυτού γίνονται όπως το βλέπω εγώ. Γιατί αυτοί κι όχι έγω? Ούτε αυτοί ούτε κανείς. Κλασσική Ελληνική νοοτροπία.
Τελειώνοντας να πω ότι δεν χρησιμοποιώ το κύριος Παπαγεωργίου αλλά σκέτο το επώνυμο, όπως δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ποτέ εδώ και για κανένα γιατί πιστεύω ότι είμαστε μια παρέα. Από την άλλη σεβόμενος ότι δεν γνωριζόμαστε προτιμώ να τον αποκαλώ απλά με το Επώνυμο και όχι με το μικρό σαν να είμαστε κολλητοί.
Ευχαριστώ, καλή συνέχεια, μην τρώγεστε με το παραμικρό!
//Γιάννης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δ

Καλα, ο ενας λεει συγκεκριμενο ατομο, ο αλλος χρησιμοποιει πληθυντικο/ εγω κανω το μακακα / τι γινεται ρε παιδια...για πειτε τιποτα να αρχισω κι εγω...:grinning-smiley-043

Όντως... Κι απορώ γιατί το κάνεις. :nounder:

Παίδες, δεν είναι ανάγκη να "σκοτωθούμε", ξανά!
Αυτό μας έλειπε.

Από την πλευρά μας, είμαστε εντάξει. Τα υπόλοιπα, είναι οδοντόκρεμες κατ' εμέ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντι

Τι ακριβως ?

Οσο ηταν ο Αντρεας στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ δεν ειχε βαλει "βετο"εναντιον του avclub οπως εγραψε ο Κωστας, η το αμφισβητεις αυτο?

Όντως... Κι απορώ γιατί το κάνεις. :nounder:

Γιατι για πολυ καιρο κανω το "μακακα καβαλαρη" και οι λοιποι χαμογελουν και λενε τα θελες π@π@ρα....ας προσεχες.

Ας κανει και κανας αλλος τωρα "δουλιτσα", να κανω εγω "τη κοροιδα"...

Ξαφνικα βγαινει ο Ποτακιδης και μας λεει "τωρα τα ειδα" και "δεν το περιμενα"... τι θες να κανω ρε Μπαμπη? Τον πονηρο ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και

Οσο ηταν ο Αντρεας στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ δεν ειχε βαλει "βετο"εναντιον του avclub οπως εγραψε ο Κωστας, η το αμφισβητεις αυτο?

Μπορει να το υποπτευομαι , αλλα στοιχεια δεν εχω, ουτε για να το γραψω ουτε για να στο επιβεβαιωσω.

Αλλο....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Τι να σου πω...δεν καταλαβαίνω.....
Αυτό δηλαδή δεν αρκεί για να το ερμηνεύσει κάποιος καταστηματάρχης ως προοπτική "αύξησης των πωλήσεων" ?

Αλλο προοπτικη αυξηση πωλησεων για μια συγκεκριμενη μερα που αφορα μια one off προσφορα ενος καταστηματαρχη στα πλαισια μιας παρουσιασης (απολυτα θεμιτό) και αλλο το παρακατω κειμενο:

Και καθως δεν μου αρεσει να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου,
μιλησα με τον ιδιοκτητη της εν λογω επιχειρησης και τον ρωτησα
γιατι το εκανε(μου ειχε πειι πως δεν ηθελε να τους βαλει ποτε
μεσα στο μαγαζι του)

"Απο τοτε που εφυγες, επεσαν οι πωλησεις" μου ειπε.
"Αυτοι μου υποσχεθηκαν πως εαν τους βαλω μεσα θα μου τις
αυξησουν"

(Και επειδη μπορει να λεω ψεμματα, φροντισα να εχω ανοικτη
ακροαση ωστε να υπαρχουν αλλοι δυο μαρτυρες)

Να το προβλεπει αυτο αραγε το καταστατικο?

Περαν των ειρωνιων περι καταστατικου κλπ, το να αναφερει οτι το Avclub (διαμεσω του Κ.Π.) υποσχεθηκε αυξηση των πωλησεων της Ηχοεκφρασης ειναι αναληθες και συκοφαντικο, εξου και ο τιτλος του thread..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση

Μπορει να το υποπτευομαι , αλλα στοιχεια δεν εχω, ουτε για να το γραψω ουτε για να στο επιβεβαιωσω.

Αλλο....

Ελα,τωρα δεν ειμαστε σε δικαστηριο,εγω προσωπικα δεν τα παιρνω ολα αυτα τοσο σοβαρα-κατανοω ομως την θεση του Κωστα-πηγα και στο μαγαζι του Αντρεα και ο Αντρεας αλλα και αλλοι ειρωνευονουσαν το avclub συνεχως σε βαθμο που ενοχληθηκα και σκεφτηκα να μην ξαναπαω ,βεβαια μπορει να το παρει κανεις οτι ηταν αθωα καζουρα,αλλα οτι υπαρχει θεμα με το χωρο αυτο ,υπαρχει.........αμα πας στο συγκριτικο θα τ'ακουσεις και συ και πες μου μετα οτι δεν υπαρχει θεμα........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτ

Ελα,τωρα δεν ειμαστε σε δικαστηριο,εγω προσωπικα δεν τα παιρνω ολα αυτα τοσο σοβαρα-κατανοω ομως την θεση του Κωστα-πηγα και στο μαγαζι του Αντρεα και ο Αντρεας αλλα και αλλοι ειρωνευονουσαν το avclub συνεχως σε βαθμο που ενοχληθηκα και σκεφτηκα να μην ξαναπαω ,βεβαια μπορει να το παρει κανεις οτι ηταν αθωα καζουρα,αλλα οτι υπαρχει θεμα με το χωρο αυτο ,υπαρχει.........αμα πας στο συγκριτικο θα τ'ακουσεις και συ και πες μου μετα οτι δεν υπαρχει θεμα........

Εγω τα παιρνω παντως σοβαρα.
Ειδικα οταν κατηγορουν τον χωρο που αγαπω και συμμετεχω τοσα χρονια με τις οποιες δυσκολιες του . Και ειδικοτερα οταν το κανουν τοσο ευκολα και ΠΑΝΤΑ οι ιδιοι !!!!
Εδω μου το κανα φιλοι και γνωστοι, να μην πω τιποτα αλλο, και με πειραξε. Στον πασα τυχοντα που του δωσαν ενα πληκτρολογιο θα το επιτρεψω?

Οσον αφορα το αλλο, οποιος εχει διαθεση και καθαρη κουτρα που λενε, ας κανει κουβεντα !

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Περαν των ειρωνιων περι καταστατικου ..

Πρωτη φορα ειναι Τακη??

Εσυ κι ο Τασος δεν ειστε που ο ΚΚ :damnyou:σας καταμαρτυρουσε σαν ιδιοκτητες του avclub και οταν βγηκε το σωματειο και το καταστατικο εξαφανιστηκε και δεν ξαναπε κουβεντα???

Βεβαια καναρινακι ειναι αλλου αφεντικου...αστον να κελαηδα θα μου πεις.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Πρωτη φορα ειναι Τακη??

Εσυ κι ο Τασος δεν ειστε που ο ΚΚ :damnyou:σας καταμαρτυρουσε σαν ιδιοκτητες του avclub και οταν βγηκε το σωματειο και το καταστατικο εξαφανιστηκε και δεν ξαναπε κουβεντα???

Βεβαια καναρινακι ειναι αλλου αφεντικου...αστον να κελαηδα θα μου πεις.....

Ετσι ακριβως...
Απο την μια πετανε λασπη και απο την αλλη δεν εχουν τα "κοτσια" να ζητησουν εστω μια συγνώμη...
Δεν πειραζει ομως, εμεις να ειμαστε καλα και να προοδευουμε ως Avclub..
Ειπαμε, ο,τι δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντι

Γιατι για πολυ καιρο κανω το "μακακα καβαλαρη" και οι λοιποι χαμογελουν και λενε τα θελες π@π@ρα....ας προσεχες.

Ας κανει και κανας αλλος τωρα "δουλιτσα", να κανω εγω "τη κοροιδα"...

Ξαφνικα βγαινει ο Ποτακιδης και μας λεει "τωρα τα ειδα" και "δεν το περιμενα"... τι θες να κανω ρε Μπαμπη? Τον πονηρο ?

Χρήστο, ο Πόταξ δε μιλούσε για τον Καφάτο, για άλλους έλεγε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και

Χρήστο, ο Πόταξ δε μιλούσε για τον Καφάτο, για άλλους έλεγε...

Κι ο Χρήστος για άλλους μιλάει...
Κάποιους που όταν είναι από κεί χύνουν χολή κι όταν μπαίνουν εδώ φοράνε "φουστανάκι με καρό κι από μέσα το φουρό".

Σαφώς και έχει δίκιο ο Κώστας να τα έχει πάρει. Δυστυχώς έχει απόλυτο δίκιο.
Και λέω δυστυχώς γιατί ακόμη πιστεύω πως στο avsite υπάρχουν αξιόλογα μέλη (Τσαντουλής κ.τ.λ) που τους εκτιμώ αλλά υπάρχουν και υβριστικά κείμενα σκουπίδια.
Εμείς φαίνεται ότι βρισκόμαστε μόνιμα σε άμυνα ,σε όποια επίθεση μας κάνουν.

Δεν είναι όμως έτσι. Θα πρέπει να ομολογήσω πως για μένα η αδιαφορία μου έχει μεγιστοποιηθεί εδώ και πολύ καιρό (και δεν το θέλω), φταίει σαφέστατα μία κριτική στο τι κάνουμε εδώ, ποτισμένη με κακία.
Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε όπως λέει και ο Κοsh ,σε διάφορες κατηγορίες (π.χ. για το σωματείο, για κρυφούς ιδιοκτήτες κ.τ.λ)με χαρακτηριστική ευκολία.
Τώρα που επικρατεί μούγκα στη στρούγκα, μετά τον αναπάντεχο (για πολλούς περίεργους) ανιδιοτελή δρόμο που φάνηκε ότι από την αρχή είχαμε χαράξει, τι να πεις;
Απλά κρίμα.

Μπορώ να εξηγήσω τα πράγματα πολύ εύκολα, αυτό που με θλίβει ειλικρινά είναι ένα άλλο γεγονός.
Κρύβει μία υπερβατική ματιά αλλά αυτός που πρέπει να καταλάβει, θα καταλάβει.
Η φυγή του Γερομπισμπίκη πίστευα ο ηλίθιος, ότι θα περάσει κάποια μηνύματα ζωής. Θα μαλακώσει ψυχές, θα γίνει μάθημα για τη ματαιότητα των πραγμάτων. Θα διδάξει πως αυτό που μένει πίσω είναι η εκτίμηση, ο σεβασμός και πόσο τελικά large είσαι σε συναισθήματα, σε δόσιμο.
Μπα δε βλέπω φως.

Πιστεύω ότι ο Ανδρέας ο Καφάτος θα το έχει μετανιώσει και θα κάνω και τολμηρή πρόταση.

Πρώτα να μιλήσει με τον Παπαγεωργίου και να εξηγηθεί μαζί του με ειλικρίνεια.
Δεύτερον επειδή η επαγγελματική ασχολία του έχει να κάνει με το χόμπυ μας, να κάνουμε συγκριτικό σε δικό του χώρο σαν avclub ή αν θέλει να παρουσιάσει τη δουλειά του ή τα προϊόντα-υπηρεσίες που προσφέρει, στα μέλη μας.
Εξάλλου είμαστε ανοικτοί σε όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματίες του χώρου, για να φτιάξουμε εκδηλώσεις για τα μέλη μας.

Last edited:

Ά, γειά σου.... πές το ντέ...
Όλα τα άλλα είναι παπαριές Μαρίτσα μου. Αν ήταν στο χέρι τους θα μας είχαν κόψει και το ρεύμα.

Tο εχουμε πληρωσει παιδια, ετσι δεν ειναι?:flipout::flipout:

Τι σε κάνει να πιστεύεις,ότι θα βρείς ανταπόκριση;
Στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ και μέχρι που έφυγε είχε βάλει βέτο.Τώρα γυρεύει απο τον Τσουρεκά να απολογηθεί γιατί δέχτηκε το συγκριτικό.

Δεν ξέρω ρε Δημήτρη,αλλά εγώ δεν τα πάω και πολύ καλά με την θρησκεία.

Status
Not open for further replies.