Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Status
Not open for further replies.
Ναι dipie μπορεί και να είναι έτσι.
Όμως έχω πετύχει τον Καφάτο σε αρκετές στιγμές που έχει δείξει διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που επιλέγει διαδυκτιακά. Δυσκολες στιγμές.
Πρέπει και ο Αντρέας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καταλάβει ότι δεν έχουμε σαν avclub κανέναν ανταγωνιστή.
Κανείς δεν πρέπει να φοβάται ότι πάμε ν´αρπάξουμε κομμάτι οποιασδήποτε εμπορικής πίτας.
Δεν μας απασχολεί.
Ούτε βλέπουμε σε κανένα κομμάτι του το avsite ανταγωνιστικά. Πως να το κάνουμε;
Mε το ζόρι να θέλουν αυτή τη διαμάχη;
Aν είχε ουσία να το καταλάβω.

Υ.Γ. Θέλω να είμαι αισιόδοξος για τους ανθρώπους. Ένα κλικ είναι.
Υ.Γ.2 Η πρόταση για παρουσίαση είναι ειλικρινής.
Υ.Γ3 Και οπωσδήποτε να δωθούν εξηγήσεις στον Κώστα. Δεν ζητάω απολογίες, φιλικές κουβέντες να ειπωθούν γιατί δεν ''λέει'' το σενάριο ούτε για b movie.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Ναι dipie μπορεί και να είναι έτσι.
Όμως έχω πετύχει τον Καφάτο σε αρκετές στιγμές που έχει δείξει διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που επιλέγει διαδυκτιακά. Δυσκολες στιγμές.
Πρέπει και ο Αντρέας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καταλάβει ότι δεν έχουμε σαν avclub κανέναν ανταγωνιστή.
Κανείς δεν πρέπει να φοβάται ότι πάμε ν´αρπάξουμε κομμάτι οποιασδήποτε εμπορικής πίτας.
Δεν μας απασχολεί.
Ούτε βλέπουμε σε κανένα κομμάτι του το avsite ανταγωνιστικά. Πως να το κάνουμε;
Mε το ζόρι να θέλουν αυτή τη διαμάχη;
Aν είχε ουσία να το καταλάβω.

Υ.Γ. Θέλω να είμαι αισιόδοξος για τους ανθρώπους. Ένα κλικ είναι.
Υ.Γ.2 Η πρόταση για παρουσίαση είναι ειλικρινής.
Υ.Γ3 Και οπωσδήποτε να δωθούν εξηγήσεις στον Κώστα. Δεν ζητάω απολογίες, φιλικές κουβέντες να ειπωθούν γιατί δεν ''λεέι'' το σενάριο ούτε για b movie.

Είσαι καλό και λογικό παληκάρι Δημήτρη,δεν πιστεύω ότι κι οι "άλλοι" είναι σαν εσένα.Μακάρι...

Οταν καποιος βλεπει το αλλο site να κανει μια παρουσιαση, και ειναι πανουργος, θα θελησει να παρεμβαλει το ονομα τουλαχιστον του δικου του site ετσι για να ακουγεται και αυτο...

Ε, αυτο ηθελε να πετυχει και ισως εν μερει και να το πετυχε..

Το εχει ξανακανει, γνωστη η τακτικη

Εμεις το δρομο μας κοριτσια..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Πρωτη φορα ειναι Τακη??

Εσυ κι ο Τασος δεν ειστε που ο ΚΚ :damnyou:σας καταμαρτυρουσε σαν ιδιοκτητες του avclub και οταν βγηκε το σωματειο και το καταστατικο εξαφανιστηκε και δεν ξαναπε κουβεντα???

Βεβαια καναρινακι ειναι αλλου αφεντικου...αστον να κελαηδα θα μου πεις.....

Ναί αλλά στην Hi-end ήξερε να δίνει φιλιά και χαιρετούρες και στους δύο. Μήπως αυτό λέει κάτι για τους ανθρώπους που κουβεντιάζουμε;

Επιμένω πως συνεχίζοντας την κουβέντα μεγάλη σημασία και αξία τους δίνουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και

Χρήστο, ο Πόταξ δε μιλούσε για τον Καφάτο, για άλλους έλεγε...

Ξερω παρα πολυ καλα και ποιους λεει και τι λεω...μην ανησυχεις

Απάντηση: Αναίτια επίθεση

Κατάλαβα, το εξήγησε πριν ο Μπάμπης...

Δε τρεχει τιποτα. Απλα τα πηρα με τη σειρα που γραφτηκαν και μετα ειδα του Μπαμπη...

Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Δεν μας απασχολεί.

Δημήτρη συμφωνώ ότι δεν πάμε να αρπάξουμε κανένα κομμάτι της πίτας ΑΛΛΑ με τα διάφορα συγκριτικά που κάνουμε, χωρίς κανένα όφελος, χαλάμε την πιάτσα και ανοίγουμε τα μάτια σε υποψήφια θύματα. Αυτό είναι κάτι που πιθανότατα ενοχλεί και φοβίζει.

Re: Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

eNeRGy, επειδή μιλάμε για συγκεκριμένο θέμα, μπορείς να γίνεις κι εσύ λίγο πιό συγκεκριμένος;
Τι ακριβώς, κατά την άποψή σου, ήταν το κακό που κάναμε; Ποιά είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος που δεν βλέπουμε;
Συνεχως και εσεις αναφερεστε στο avsite ως φορουμ-μαγαζι-εμποριο... κατι που καθε αλλο παρα αληθεια ειναι...
Οταν τωρα αυτο το αφηνετε να υπαρχει συνεχως ή το κανετε καραμελα οι ιδιοι... ε, καπου με το παραμικρο και οι "αλλοι" κατι θα βρισκουν να πουν...
Το ποιος εχει δικιο... εχει χαθει προπολλου και οι "δυο" κρατουν μουτρα και με το παραμικρο υπαρχει ριξη... και ειναι και βαρετη και ανουσια για τους απλα χομπιστες και λατρες του ειδους...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Συνεχως και εσεις αναφερεστε στο avsite ως φορουμ-μαγαζι-εμποριο... κατι που καθε αλλο παρα αληθεια ειναι...
Οταν τωρα αυτο το αφηνετε να υπαρχει συνεχως ή το κανετε καραμελα οι ιδιοι... ε, καπου με το παραμικρο και οι "αλλοι" κατι θα βρισκουν να πουν...
Το ποιος εχει δικιο... εχει χαθει προπολλου και οι "δυο" κρατουν μουτρα και με το παραμικρο υπαρχει ριξη... και ειναι και βαρετη και ανουσια για τους απλα χομπιστες και λατρες του ειδους...

Εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτε με μαγαζιά ούτε με εμπόρια. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, αν μπορεί να πουλάει φτηνότερα στα μέλη απ' ότι η υπόλοιπη αγορά μαγκιά του. Καλό και γι' αυτόν και για τα μέλη.
Mάλιστα πρίν κάποιες μέρες, όταν ένα μέλος ρώτησε για μαγαζιά με στημένους προβολείς εγώ ο ίδιος του συνέστησα από εδώ μέσα τους συνέστησα 2 μαγαζιά ένα εκ των οποίων ήταν και το μαγαζί στο οποίο ανήκει το Avsite.
Το πρόβλημά μου είναι με συγκεκριμένα άτομα φίλους από εδώ, από Αθήνα που διαφωνώ με κάποιες ενέργειές τους και βεβαίως τους τα έχω πεί και κατ' ιδίαν, και με συγκεκριμένες ενέργειες που σκοπό έχουν να ακυρώσουν ή να δημιουργήσουν προβλήματα σε οποιαδήποτε εκδήλωση προσπαθούμε να κάνουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Ο καθένας ας κοιτάξει τα δικά του... Όχι μόνο στα λόγια.

αρχισες τα σιδερακικα κι εσυ ?:twoguns:

ανέκαθεν - με εξαίρεση τη φάση του Σκαλούμπακα όταν ήμουν ΓΔ στο avforum κι είχα ασχοληθεί μαζί του γιατί το είχε παρατραβήξει - είχα την άποψη ότι όσο λιγότερο ασχολείται κανείς με συκοφαντίες και μικροπρέπειες, τόσο γρήγορα αυτές εξαφανίζονται. κάποιοι ζουν μόνο αν τους το επιτρέψεις, αλλιώς δεν υπάρχουν. κι αν θυμάσαι Χρήστο, έχω ακούσει κι εγώ πολλά από το συγκεκριμένο site, για πολλούς και διάφορους λόγους. σπάνια όμως ασχολήθηκα με το θέμα. αλλιώς, θα έπρεπε ακόμη να τρώγομαι και να πλακώνομαι με πολύ κόσμο.

ο Σιδεράκης φερόταν όπως νόμιζε γιατί είχε τους λόγους του ... πολλές φορές αντιμετωπίζαμε από κοινού τέτοιες καταστάσεις και πολλές φορές διαφωνούσαμε για το πώς θα τις αντιμετωπίζαμε, ο καθένας ανάλογα με την άποψή του.

που σημαίνει, δεν κατανοώ τι σημαίνει "σιδεράκικα" ...

Το post που άναψε την φωτιά,έχει διαγραφεί από το avsite.

Aυτό τουλάχιστον είναι θετικό.
Ας διαγραφεί κι ετούτο από εδώ κι ας κοιτάξουμε από δώ και πέρα ο καθένας τη δουλειά του.
Όλα αυτά ούτε εξυπηρετούν σε τίποτε αλλά κυρίως δεν βοηθάνε κανέναν.

Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Το post που άναψε την φωτιά,έχει διαγραφεί από το avsite.

προφανως εννοεις το ποστ του Αντρεα Κ,δεν νομιζω οτι το σβησανε...........
τωρα πηγα και ειδα,δεν το σβησανε...........

Last edited:
Προσυπογράφω τις προτροπές του Μιχάλη. Εμείς ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας. Δώσαμε και τις εξηγήσεις σε κάποιους που δεν γνωρίζουν το ιστορικό. Ας μην τους κάνουμε άλλο την τιμή.

Status
Not open for further replies.