Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Status
Not open for further replies.
ανέκαθεν - με εξαίρεση τη φάση του Σκαλούμπακα όταν ήμουν ΓΔ στο avforum κι είχα ασχοληθεί μαζί του γιατί το είχε παρατραβήξει - είχα την άποψη ότι όσο λιγότερο ασχολείται κανείς με συκοφαντίες και μικροπρέπειες, τόσο γρήγορα αυτές εξαφανίζονται. κάποιοι ζουν μόνο αν τους το επιτρέψεις, αλλιώς δεν υπάρχουν. κι αν θυμάσαι Χρήστο, έχω ακούσει κι εγώ πολλά από το συγκεκριμένο site, για πολλούς και διάφορους λόγους. σπάνια όμως ασχολήθηκα με το θέμα. αλλιώς, θα έπρεπε ακόμη να τρώγομαι και να πλακώνομαι με πολύ κόσμο.

ο Σιδεράκης φερόταν όπως νόμιζε γιατί είχε τους λόγους του ... πολλές φορές αντιμετωπίζαμε από κοινού τέτοιες καταστάσεις και πολλές φορές διαφωνούσαμε για το πώς θα τις αντιμετωπίζαμε, ο καθένας ανάλογα με την άποψή του.

που σημαίνει, δεν κατανοώ τι σημαίνει "σιδεράκικα" ...

Εξελαβα λαθος το σχολιο σου ως στατιστικο συγκρισης και το σχολιασα ετσι.
Εξηγησες ομως οποτε....

…αυτή η συζήτηση αρχίζει να μου θυμίζει την ιστορία με το ντόπινγκ… όλοι πέφτουν από τα σύννεφα… δηλ. ένα κατάστημα παραχωρεί το χώρο του χωρίς να αποσκοπεί στην προσέλκυση πελατείας και ξαφνικά όλοι το καταλαβαίνουν… ήμαρτον…

…Κώστα, κακώς ασχολήθηκες με το θέμα ας γράφουν ότι θέλουν όσο το κουβεντιάζουμε τόση άξια δίνουμε σε όσους θέλουν να το κάνουν θέμα…

…κάθε κατάστημα θέλει (και ορθά πράττει) κόσμο στο μαγαζί του, τώρα για να φέρει αυτό το κόσμο μέσα, προσφορές θα κάνει , παρουσιάσεις θα κάνει, ειδικές τιμές σε συγκεκριμένο group ανθρώπων θα κάνει(μέλη του avclub.gr) είναι δικό του θέμα.. δεν με νοιάζει και δεν με αφόρα εφόσον όλοι κερδίζουν κάτι, τα μέλη του forum κερδίζουν γιατί μπορούν να έχουν πρόσβαση και να συγκρίνουν μηχανάκια που τους ενδιαφέρουν, κερδίζουν γιατί έχουν πρόσβαση σε καλύτερες τιμές για όσους θέλουν να αγοράσουν, θεμιτό είναι και το κατάστημα να κερδίσει κάπου, αυξάνει τη προσέλευση πιθανής πελατείας και ίσως τον ανταγωνισμό στην αγορά… τίποτα παράδοξο η αρνητικό μέχρι εδώ… τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ από όσους έχουν να χάσουν η να κερδίσουν κατά περίπτωση…

…ας μας διαθέσει χώρο οποιο κατάστημα θέλει και εμείς θα πάμε, ακόμα και στου B.Λ και Α.Κ το κατάστημα νομίζω δεν έχει πρόβλημα το avclub.gr να κάνει παρουσίαση εφόσον είναι ξεκάθαρο ότι οργανώνεται από το AVCLUB.GR και το κατάστημα… ιδου η ρόδος ιδου και το πήδημα… κατά αλλά νομίζω ότι thread αυτό δεν έχει λόγο ύπαρξης αναφερόμαστε στα προφανή λες και χρειάζονται εξήγηση…

Aυτό τουλάχιστον είναι θετικό.
Ας διαγραφεί κι ετούτο από εδώ κι ας κοιτάξουμε από δώ και πέρα ο καθένας τη δουλειά του.
Όλα αυτά ούτε εξυπηρετούν σε τίποτε αλλά κυρίως δεν βοηθάνε κανέναν.

Εφυγε εκεινο ηρθαν αλλα. Παντως αυτο που εφυγε ηταν ψιλοασχετο....οχι οτι τα υπολοιπα ειναι σχετικα αλλα τελος παντων...

παίδες η έκφραση "σιδεράκικα" δεν μου αρέσει καθόλου.
Όπως επίσης και η αναφορά σε ονόματα που είναι απόντες.

παιδια δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.Τουλαχιστον οχι μεχρι να βγει να διαψευσει ο Τσουρεκας τον Αντρεα η να δωσει μια εξηγηση γι'αυτα που υποτιθεται οτι ειπε.Αν δεν το κανει εγω τουλαχιστον δεν ειμαι διατεθειμενος να παω στο καταστημα του ως avclub.

Αυτό είναι θέμα του Καφάτου και του Τσουρεκά. Διάβασε λίγο πιο πάνω τον Geonx και θα καταλάβεις ότι εμείς εδώ δεν κάνουμε διακρίσεις.
Εάν θεωρούμε πως με κάποιο συγκριτικό βοηθάμε τα μέλη, αυτά συμφωνούν και γουστάρουν, θα το κάνουμε ακόμη και σε σουβλατζίδικο. Τώρα αν πουλάει μετά γύρους με dvd και δώρο το τζατζίκι είναι δικό του θέμα.

Μην υποτιμάμε τα μέλη ,έλεος. Καταλαβαίνουν και πολύ καλά μάλιστα.

Αυτό είναι θέμα του Καφάτου και του Τσουρεκά. Διάβασε λίγο πιο πάνω τον Geonx και θα καταλάβεις ότι εμείς εδώ δεν κάνουμε διακρίσεις.
Εάν θεωρούμε πως με κάποιο συγκριτικό βοηθάμε τα μέλη, αυτά συμφωνούν και γουστάρουν, θα το κάνουμε ακόμη και σε σουβλατζίδικο. Τώρα αν πουλάει μετά γύρους με dvd και δώρο το τζατζίκι είναι δικό του θέμα.

Οχι μονο δεν κανουμε διακρισεις αλλα δεν βαζουμε και ορους συμμετοχης ..

Ελεος..... δαχτυλο ειναι , δεν σας χωρα ολους απο πισω που σπευδετε να κρυφτειτε ... :tdown: .

Το ξαναλεω κι απο δω.
Μερικοι ξερουν να κρινουν μονο τα εκτος.
Ας ξεκινησουν και τα του οικου τους γιατι αποτι φαινεται η δεν τα ξερουν η ΚΑΝΟΥΝ πως δεν τα ξερουν.

Ρε Χρήστο, μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι θα βγεί απ' όλη αυτή την ιστορία; Ετσι το έχω απορία....

Και γιατι ρωτας εμενα ?

Εσύ έγραψες τελευταίος βρέ...:p

Οχι πως έχω πρόβλημα να συζητιέται οτιδήποτε απλά απορώ με το νόημα της όλης υπόθεσης.

Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

κι όσο θυμάμαι ότι στις δυο τελευταίες εκθέσεις που το avclub είχε δικά του περίπτερα, δεχτήκαμε επίθεση "φιλίας" από τον ιδιοκτήτη, διαχειριστές και μέλη του avsite, που καλοδεχτήκαμε στο χώρο μας ...

αλλά τι να το κάνεις, ο (γκρίζος) λύκος κι αν εγέρασε ...

..λευκός, πιά Βαγγέλη-bye-

Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

θα ητανε ετσι τα πραγματα αν Δεν ειχε ανοιχτει αυτο το θεμα.Απ τη στιγμη που ανοιχτηκε δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ετσι τα πραγματα και απορω αν δεν το καταλαβαινεις.
Αν ο Τσουρεκας τα ειπε ολα αυτα,τοτε ο ΑντρεαςΚ απλως επανελαβε δημοσιως την ΑΛΗΘΕΙΑ,στην περιπτωση αυτη δυο ειναι τα προβληματα.
Πρωτον δεν υπαρχει καμμια κακοηθεια στο συγκεκριμενο θεμα απο πλευρας ΑντρεαΚ(αφου εδω κατηγορηθηκε για ψεματα) και δευτερο και χειροτερο μενει εκτεθειμενο ολο το avclub για τις ενεργεις του κ.Παπαγεωργιου και δικαιωνεται το avsite.
Απλα τα βλεπεις τα πραγματα αυτα?Υποτιθεται οτι στο χωρο αυτο ειμαστε ξεκαθαροι και δεν αφηνουμε καμμια υπονοια,αλλιως ας τα παρατησουμε.
Θα πατε σ'ενα μαγαζι που υποτιθεται ο ιδιοκτητης ειπε οτι "δεν θα βαλει ποτε εδω μεσα παιδια απο το avclub"?Και αν δεν σας νοιαζουν αυτα, να το ξερω για να ξερω που βρισκομαι γιατι αλλα πιστευω μεχρι τωρα.

Last edited:
για να καταλαβω και εγω ρε παιδια το θεμα ειναι οτι ο Ανδρεας Καφατος ηταν καπου συνεταιρος και τωρα που αποχωρησε πατε να κανετε δοκιμες εκει για να του μπειτε στο ματι και να του την σπασετε;
´Για πεστε μας πιο λαικα το προβλημα που υπαρχει, γιατι για να λεμε και του στραβου το δικιο πριν δυο μηνες ειχατε καθαρα αδικο και κανατε την παπια.
Τωρα σε αυτη την περιπτωση πραγματικα δεν εχω καταλαβει ποιος πραγματικα εχει δικιο η αδικο παρα μονο οτι αναπτυσεται ενα μισος μεταξυ των δυο σαιτς που οσο περναει ο καιρος χειροτερευει.
Στα ματια υμων των ουδετερων φαινεσται και οι δυο αστα να πανε. Δεν πατε 5 απο δω και 5 απο κει να πιειτε μια μπυρα και να τα βρειτε, γιατι οσα περισσοτερα γραφονται τοσο χειροτεροι φαινεσται αμφοτεροι. Βρειτε τα ρε παιδια δεν ειναι και τοσο δυσκολο οσο φανταζεστε, αλλωστε απο οτι καταλαβα οι περισσοτεροι γνωριζεστε μεταξυ σας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Θα πατε σ'ενα μαγαζι που υποτιθεται ο ιδιοκτητης ειπε οτι "δεν θα βαλει ποτε εδω μεσα παιδια απο το avclub"?Και αν δεν σας νοιαζουν αυτα, να το ξερω για να ξερω που βρισκομαι γιατι αλλα πιστευω μεχρι τωρα.

Δηλαδή εσένα Δημήτρη αυτό σ' ενόχλησε;
Άντε και να το είπε. Και λοιπόν; Άλλαξε γνώμη κι αποφάσισε να τα βάλει τώρα "τα παιδιά από το Avclub". Και λοιπόν; Τόσο πιά τραγικό είναι αυτό;
Ο σκοπός του τηλεφώνου δεν σε ενόχλησε; Για ποιό λόγο έγινε μπορείς να μου πείς; Ήταν επουσιώδης ας πούμε;
Το να προσπαθούν κάποιοι κάθε φορά που ετοιμάζουμε κάποια εκδήλωση σαν Avclub να μας δημιουργούν προβλήματα δεν σε ενοχλεί;
Και γιατί θέτεις σαν προαπαιτούμενο για την παρουσία σου στο συγκριτικό κάτι που ξέρεις εκ των προτέρων οτι δεν πρόκειται να συμβεί; Έχει δεί ποτέ και σε κανένα forum τον κ. Τσουρεκά να γράφει ή να απαντάει σε κανέναν;
Αν δεν θές να παρεθρεθείς δικαίωμά σου...

Last edited:
´Για πεστε μας πιο λαικα το προβλημα που υπαρχει, γιατι για να λεμε και του στραβου το δικιο πριν δυο μηνες ειχατε καθαρα αδικο και κανατε την παπια.

Θανάση, μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό λίγο πιό αναλυτικά; Που κάναμε την πάπια.

Και προς πληροφορίαν σου σου λέω οτι έχουμε κάνει σε πολλά και διάφορα μέρη συγκριτικά, σε διάφορα μαγαζιά και αντιπροσωπείες αρκεί να μας διαθέσουν το χώρο και τα μηχανήματά τους.
Ψάξε λίγο και θα τα βρείς όλα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Δηλαδή εσένα Δημήτρη αυτό σ' ενόχλησε;
Άντε και να το είπε. Και λοιπόν; Άλλαξε γνώμη κι αποφάσισε να τα βάλει τώρα "τα παιδιά από το Avclub". Και λοιπόν; Τόσο πιά τραγικό είναι αυτό;
Ο σκοπός του τηλεφώνου δεν σε ενόχλησε; Για ποιό λόγο έγινε μπορείς να μου πείς; Ήταν επουσιώδης ας πούμε;
Το να προσπαθούν κάποιοι κάθε φορά που ετοιμάζουμε κάποια εκδήλωση σαν Avclub να μας δημιουργούν προβλήματα δεν σε ενοχλεί;
Και γιατί θέτεις σαν προαπαιτούμενο για την παρουσία σου στο συγκριτικό κάτι που ξέρεις εκ των προτέρων οτι δεν πρόκειται να συμβεί; Έχει δεί ποτέ και σε κανένα forum τον κ. Τσουρεκά να γράφει ή να απαντάει σε κανέναν;
Αν δεν θές να παρεθρεθείς δικαίωμά σου...

αντιθετως Μπαμπη το τι πιστευω το εγραψα στο πρωτο μηνυμα και επειδη προφανως δεν το διαβασες να στο επαναλαβω.Εγω πιστευω οτι ο Τσουρεκας τα ειπε αυτα στο Αντρεα για να δικαιολογηθει και ο αλλος τα εκανε βουκινο.
Συνεπως λιγο με νοιαζει τι του ειπε.
Αλλα με νοιαζει οτι ανοιξε Ο Παπαγεωργιου ενα θεμα οπου ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ τον Αντρεα Κ οτι ψευδεται ασυστολως .
Το αν ο Αντρεας πηρε τον Τσουρεκα παραπονουμενος ΟΧΙ δεν με νοιαζει και στο ξαναπειπα γιατι αυτοι οι δυο υποθετω ειναι φιλοι.Οτι ο Αντρεας Κ θα προτιμουσε να μην γινει το συγκριτικο στην Ηχοεκφραση,ναι το πιστευω,αλλα δεν το θεωρω εγκληματικο.
Περαν αυτων ο ιδιος ο Κωστας Παπαγεωργιου φωναζει οτι τον εκθεσανε και αν δεν τον νοιαζει αυτον εμενα τι να με νοιαξει?

Απλα αλλη φορα μην αποκαλειτε τον Αντρεα ψευτη χωρις μετα να υπαρχει καμμια στοιχειοθετηση γιατι εκτιθεστε.

Mπαμπη ειδικα εσενα σε εκτιμω για την παρουσια σου στο παρον σαιτ και δεν θελω να ξαναγυρισω σε αυτο το διαστημα με τα σβησιματα και τις αναφορες σε καποια πραγματα τοτε που πολλοι απο εδω μεσα ειχαν γραψει την γνωμη τους, απλως εμενα μου εμεινε μια αισθηση κουκουλοματος και αστε τα πραγματα να ηρεμησουν. Αλλα ας μην ξαναγυρναμε σε αυτα. Ας ερθουμε στο παρων. Μπαμπη εμενα ως ουδετερου και πραγματικα σου λεω οτι δεν εχω γνωρισει κανεναν απο εδω και απο εκει μου εχει μεινει μια αισθηση οτι προσπαθει ο ενας να χτυπησει τον αλλον πισω απο την πλατη. Αυτο σαν αισθηση και μην γνωριζοντας προσωπα και πραγματα και το θεμα ειναι το εξης.
Δεν πρεπει να τελειωσει καποτε αυτη η κατασταση;
Bγαλτε ρε παιδια μια επιτροπη απο τρια ατομα μετριοπαθη απο την καθε πλευρα που να διαχειριζονται τετοια προβληματα με το τηλεφωνο η με p.μ. και να μην φαινεται αυτη η εικονα εχθρας στο διαδικτυο/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Απλα αλλη φορα μην αποκαλειτε τον Αντρεα ψευτη χωρις μετα να υπαρχει καμμια στοιχειοθετηση γιατι εκτιθεστε.

Aυτός ο πληθυντικός, επειδή περιλαμβάνει κι εμένα μέσα, δεν μ' αρέσει καθόλου. Ούτε να μου βάζεις με καφαλαία το "ΟΛΟΙ".
Δεν αποκάλεσα κανέναν ψεύτη, ειδικά σε συνομηλία που δεν έχω άποψη.

Το αν ο Αντρεας πηρε τον Τσουρεκα παραπονουμενος ΟΧΙ δεν με νοιαζει και στο ξαναπειπα γιατι αυτοι οι δυο υποθετω ειναι φιλοι.Οτι ο Αντρεας Κ θα προτιμουσε να μην γινει το συγκριτικο στην Ηχοεκφραση,ναι το πιστευω,αλλα δεν το θεωρω εγκληματικο.

Λυπάμαι Δημήτρη μου αλλά βλέπουμε εντελώς διαφορετικά τα πράγματα... Κι άλλα μας λένε τόσο καιρό... Όχι οτι τα τρώμε βέβαια, να εξηγούμαι.

Και σου επαναλαμβάνω, το πρόβλημα δεν αφορά μόνο στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ.

Μπαμπη εμενα ως ουδετερου και πραγματικα σου λεω οτι δεν εχω γνωρισει κανεναν απο εδω και απο εκει μου εχει μεινει μια αισθηση οτι προσπαθει ο ενας να χτυπησει τον αλλον πισω απο την πλατη. Αυτο σαν αισθηση και μην γνωριζοντας προσωπα και πραγματα και το θεμα ειναι το εξης.

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα.... Κάποιοι έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια να ξεπεραστούν αυτά αλλά κάποιοι άλλοι δεν σταμάτησαν ποτέ.
Αν δείς καλύτερα τί έγινε θα καταλάβεις. Αλλά αντί να μπαίνουμε στην ουσία αποπροσανατολίζουμε την κουβέντα στο τί είπε εκείνος και τί ο άλλος.
Η πραγματικότητα είναι οτι κάποιοι δεν γουστάρουν να κάνουμε εκδηλώσεις - αν ήταν δυνατόν - ούτε στα σπίτια μας. Τί να κάνουμε, έτσι είναι τα πράγματα.

Status
Not open for further replies.