Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

αντιθετως Μπαμπη το τι πιστευω το εγραψα στο πρωτο μηνυμα και επειδη προφανως δεν το διαβασες να στο επαναλαβω.Εγω πιστευω οτι ο Τσουρεκας τα ειπε αυτα στο Αντρεα για να δικαιολογηθει και ο αλλος τα εκανε βουκινο.
Συνεπως λιγο με νοιαζει τι του ειπε.
Αλλα με νοιαζει οτι ανοιξε Ο Παπαγεωργιου ενα θεμα οπου ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ τον Αντρεα Κ οτι ψευδεται ασυστολως .
Το αν ο Αντρεας πηρε τον Τσουρεκα παραπονουμενος ΟΧΙ δεν με νοιαζει και στο ξαναπειπα γιατι αυτοι οι δυο υποθετω ειναι φιλοι.Οτι ο Αντρεας Κ θα προτιμουσε να μην γινει το συγκριτικο στην Ηχοεκφραση,ναι το πιστευω,αλλα δεν το θεωρω εγκληματικο.
Περαν αυτων ο ιδιος ο Κωστας Παπαγεωργιου φωναζει οτι τον εκθεσανε και αν δεν τον νοιαζει αυτον εμενα τι να με νοιαξει?

Απλα αλλη φορα μην αποκαλειτε τον Αντρεα ψευτη χωρις μετα να υπαρχει καμμια στοιχειοθετηση γιατι εκτιθεστε.

Αυτα , μαλλον να τα ανακαλεσεις.

Αν εχεις προβλημα να ονοματισεις δικο σου θεμα. Αλλα δεν ειναι σωστο να τσουβαλιαζεις τους παντες για να υποστηριξεις μια σου αποψη. Δημιουργεις εντυπωσεις...

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα.... Κάποιοι έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια να ξεπεραστούν αυτά αλλά κάποιοι άλλοι δεν σταμάτησαν ποτέ.
Αν δείς καλύτερα τί έγινε θα καταλάβεις. Αλλά αντί να μπαίνουμε στην ουσία αποπροσανατολίζουμε την κουβέντα στο τί είπε εκείνος και τί ο άλλος.
Η πραγματικότητα είναι οτι κάποιοι δεν γουστάρουν να κάνουμε εκδηλώσεις - αν ήταν δυνατόν - ούτε στα σπίτια μας. Τί να κάνουμε, έτσι είναι τα πράγματα.

....και το παλευουν καθε λιγο και λιγακι με νυχια και με δοντια.

Τα υπολοιπα ειναι φουμαρα....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Aυτός ο πληθυντικός, επειδή περιλαμβάνει κι εμένα μέσα, δεν μ' αρέσει καθόλου. Ούτε να μου βάζεις με καφαλαία το "ΟΛΟΙ".
Δεν αποκάλεσα κανέναν ψεύτη, ειδικά σε συνομηλία που δεν έχω άποψη.

ενταξει κακως το εξεφρασα ετσι,αλλα δοθηκε σαφως η εντυπωση απο ολους οτι αυτα που ανεφερε ο Αντρας Κ ως συζητηση με τον Τσουρεκα ουδεποτε ειπωθηκαν.

για τα υπολοιπα καταλαβα τη θεση σου και ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε για την συγκκεριμενη περιπτωση,επιτρεψε μου ναπεριοριστω στο θεμα αυτο,τι πιστευω γενικοτερα ειναι αλλο θεμα και μαλλον γνωριζεις τι πιστευω.Αλλα υπαρχουν ορισμενα πραγματαπου δεν πρεπει να γινονται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Αυτα , μαλλον να τα ανακαλεσεις.

Αν εχεις προβλημα να ονοματισεις δικο σου θεμα. Αλλα δεν ειναι σωστο να τσουβαλιαζεις τους παντες για να υποστηριξεις μια σου αποψη. Δημιουργεις εντυπωσεις...

δοθηκε σαφως η εντυπωση οτι ο Αντρεας Κ εγραψε ψεματα.Εσυ δεν ανηκεις σε αυτους που το επραξαν αυτο και το ξερεις.Ανακαλω την φραση "αποκαλειτε τον ΑντρεαΚ ψευτη" αν θες,και λεω οτι δοθηκε αυτη η εντυπωση με αυτα που γραφτηκαν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δ

Αλλα υπαρχουν ορισμενα πραγματαπου δεν πρεπει να γινονται.

Τα είπαμε αυτά Δημήτρη 1000 φορές... Δυστυχώς όμως - και λυπάμαι πάρα πολύ γι αυτό αλλά πλέον δεν έχω καμία αμφιβολία - δεν γίνεται τίποτε γιατί κάποιοι δεν το εννοούν και δεν το εννοούσαν ποτέ.
Τα υπόλοιπα είναι στάχτη στα μάτια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

αντιθετως Μπαμπη το τι πιστευω το εγραψα στο πρωτο μηνυμα και επειδη προφανως δεν το διαβασες να στο επαναλαβω.Εγω πιστευω οτι ο Τσουρεκας τα ειπε αυτα στο Αντρεα για να δικαιολογηθει και ο αλλος τα εκανε βουκινο.
Συνεπως λιγο με νοιαζει τι του ειπε.
Αλλα με νοιαζει οτι ανοιξε Ο Παπαγεωργιου ενα θεμα οπου ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ τον Αντρεα Κ οτι ψευδεται ασυστολως .
Το αν ο Αντρεας πηρε τον Τσουρεκα παραπονουμενος ΟΧΙ δεν με νοιαζει και στο ξαναπειπα γιατι αυτοι οι δυο υποθετω ειναι φιλοι.Οτι ο Αντρεας Κ θα προτιμουσε να μην γινει το συγκριτικο στην Ηχοεκφραση,ναι το πιστευω,αλλα δεν το θεωρω εγκληματικο.
Περαν αυτων ο ιδιος ο Κωστας Παπαγεωργιου φωναζει οτι τον εκθεσανε και αν δεν τον νοιαζει αυτον εμενα τι να με νοιαξει?

Απλα αλλη φορα μην αποκαλειτε τον Αντρεα ψευτη χωρις μετα να υπαρχει καμμια στοιχειοθετηση γιατι εκτιθεστε.

Δημητρη κατα την γνωμη μου, η ουσια ειναι αλλου:

Εφοσον λεει αληθεια ο Κωστας Π. (που δεν εχω κανένα λόγο να τον αμφισβητήσω διοτι τόσα χρόνια εχει δωσει τα καλύτερα δειγματα στον χώρο), σημαινει αυτοματως πως ψευδεται είτε ο Τσουρεκας ειτε ο Ανδρέας. Προσωπικα μου ειναι παγερα αδιαφορο ποιος απο αυτους ειπε το ψεμα.
Ομως, ειναι αδιαμφισβήτητο γεγονος, οτι ενα ψεύδος (το οτι ταχα μου το Avclub εταξε στην Ηχοεκφραση αυξηση πωλησεων με ανταλλαγμα να μας "βαλει μεσα") αναπαραχθηκε με χαρακτηριστική ευκολια απο το Avsite χωρις καν να ελεγξουν αν υπαρχει βασιμοτητα ή οχι στην κατηγορία αυτή!
Δηλαδή, αν εβγαινε αυριο πχ καποιος στο Avsite και εγραφε οτι εμαθε πως ο Δημητρης Α. ειναι απατεωνας, δεν θα γινοσουν εξω φρενων αν ηταν ψέμα? Θα ειχε για εσενα σημασια αν το ψεμα ηταν του συντακτη του κειμενου ή εκεινου που του το είπε;
Για ποιο λογο λοιπον προσπαθουν καποιοι να σπιλώσουν με αναποδεικτες κατηγορίες αυτον εδω τον χωρο; Αν ηθελαν να ειναι ενταξει, ας ελεγχαν τις "πηγες| τους. Σιγουρα παντως, δεν θα επρεπε οι αρμοδιοι φορεις του Avsite να ειναι οι πρωτοι που να αναπαράγουν ενα ψεμα!

ΥΓ. Αν φυσικα ψευδεται ο φιλος μου ο Κωστας, ανακαλώ ολα τα παραπανω..
Αλλα παλι, αν και η γιαγια μου ειχε ροδακια, θα ηταν καροτσι...-bye-

Άντε άλλη μια φορά να ρωτήσω:
Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…
Νομίζετε ότι ένας απλός αναγνώστης (που δεν ξέρει τα προσωπικά των πρωταγωνιστών) έχει καταλάβει τι ακριβώς έγινε και δημιουργήθηκε αυτό το θέμα ?
κατηγορήστε επιτέλους ευθέως αυτούς που έκαναν ότι έκαναν και αποδείξτε τα. Είναι τόσο δύσκολο ?

Το να μην γουστάρει κάποιος το συγκριτικό που διοργανώνετε, είναι αιτία για αυτά όλα που γράφτηκαν εδώ..?

Άντε άλλη μια φορά να ρωτήσω:
Νομίζετε ότι ένας απλός αναγνώστης (που δεν ξέρει τα προσωπικά των πρωταγωνιστών) έχει καταλάβει τι ακριβώς έγινε και δημιουργήθηκε αυτό το θέμα ?
κατηγορήστε επιτέλους ευθέως αυτούς που έκαναν ότι έκαναν και αποδείξτε τα. Είναι τόσο δύσκολο ?

Το να μην γουστάρει κάποιος το συγκριτικό που διοργανώνετε, είναι αιτία για αυτά όλα που γράφτηκαν εδώ..?

Φιλε μου, τι δεν καταλαβαινεις?

Ειναι δημοσιευμενο το παρακατω κειμενο στο διαδικτυο ναι η οχι ?

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=655633&postcount=72

Ο απλος αναγνωστης που λες, πρεπει να εχει και την αλλη πλευρα δημοσιευμενη . Αυτο εκανε ο Κωστας εδω και πηρε θεση στο θεμα. ΟΚ τωρα? Καταλαβες ποσο απλα ειναι τα πραγματα?
Τα υπολοιπα ειναι απλα η συνεχεια.....

Τώρα μάλιστα.....ευχαριστώ !

να σε ρωτήσω τώρα κάτι.
Ποιος φταίει και που ?

Φαντάζομαι ότι το σενάριο που υποστηρίζει η πλειοψηφία εδώ είναι ότι το μήνυμα αυτό είναι όλο ψέματα.
Σωστά υποθέτω ?

Φαντάζομαι ότι το σενάριο που υποστηρίζει η πλειοψηφία εδώ είναι ότι το μήνυμα αυτό είναι όλο ψέματα.
Σωστά υποθέτω ?

Όσον με αφορά λάθος υποθέτεις.
Δεν με ενδιαφέρει η συζήτηση, δεν με ενδιαφέρει ποιός είπε τι ούτε είμαι εγώ ο ντεντέκτιβ που θα ψάξει να βρεί ποιός είπε ποιός μετέφερε ή ποιός παραποίησε κάποια λεγόμενα.
Για μένα ο σκοπός του τηλεφωνήματος είναι το πρόβλημα, κι ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί.

Τώρα μάλιστα.....ευχαριστώ !

να σε ρωτήσω τώρα κάτι.
Ποιος φταίει και που ?

Σωστά υποθέτω ?

Σορυ , αλλα αυτο δεν θα το κανω φιλος.

Εχεις ρωτησει κι αλλες φορες περι του τιτλου και του λογου υπαρξης του θεματος υπονοώντας ξεκαθαρα οτι δεν αφορα τα "απλα μελη" .
Το εκανες πολυ αθωα.
Τωρα μην κανεις ερωτησεις που σπρωχνουν σε "αναθεωρηση".

Αν σε ενδιαφερει σαν "απλο μελος" , μπορεις να ψαξεις να διαβασεις. Δεν μπορει κανεις να σου πει τι θα σου φταιει η οχι εσενα. Θα σου πει τα δικα του ,οποτε.......

..
..
Για μένα ο σκοπός του τηλεφωνήματος είναι το πρόβλημα, κι ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί.
Μα γι'αυτό και ρωτώ γιατί κατάλαβα ότι υπάρχουν διάφορα 'παράπονα' και όχι ένα (κοινό) από αυτή την πλευρά.

Με την δική σου οπτική λοιπόν, θεωρείς ότι δικαιολογείται ένα θέμα με τόσες απαντήσεις και τέτοιο τίτλο ?

Σορυ , αλλα αυτο δεν θα το κανω φιλος.

Εχεις ρωτησει κι αλλες φορες περι του τιτλου και του λογου υπαρξης του θεματος υπονοώντας ξεκαθαρα οτι δεν αφορα τα "απλα μελη" .
Το εκανες πολυ αθωα.
Τωρα μην κανεις ερωτησεις που σπρωχνουν σε "αναθεωρηση".

Αν σε ενδιαφερει σαν "απλο μελος" , μπορεις να ψαξεις να διαβασεις. Δεν μπορει κανεις να σου πει τι θα σου φταιει η οχι εσενα. Θα σου πει τα δικα του ,οποτε.......
Οκ, όπως θέλεις..

Να ξέρεις όμως ότι το σωστό θα ήταν να είχαν γίνει κάποιες ενέργειες ώστε να ξέρατε πραγματικά τι έγινε και όχι να κάνουν (μερικοί) αυτό που κατηγορούν. (τίτλος θέματος)

Υ.Γ.
Το 'πνεύμα' του μηνύματος το 'έπιασα', αλλά δεν με ενδιαφέρει....να του απαντήσω.

Μα γι'αυτό και ρωτώ γιατί κατάλαβα ότι υπάρχουν διάφορα 'παράπονα' και όχι ένα (κοινό) από αυτή την πλευρά.

Με την δική σου οπτική λοιπόν, θεωρείς ότι δικαιολογείται ένα θέμα με τόσες απαντήσεις και τέτοιο τίτλο ?

Υπάρχουν πολλές απαντήσεις πάνω σ' αυτό. Σου δίνω 2 πρόχειρες...
Ναί, αν υπάρχουν πολλές τοποθετήσεις ή πολλές ερωτήσεις σαν τη δική σου που θα πρέπει να απαντηθούν.
Όχι, γιατί τα απλά μέλη χ..στηκαν για όλα αυτά...

Αν τώρα υπονοείς κάποιους γελοίους ισχυρισμούς περί "τεχνητής κρίσης" από κάποιους που ξεκίνησαν την όλη ιστορία θα σου απαντήσω με μιά παροιμία: "Ο γάτος έμ μαμεί... έμ σκούζει".

Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Οκ, όπως θέλεις..

Να ξέρεις όμως ότι το σωστό θα ήταν να είχαν γίνει κάποιες ενέργειες ώστε να ξέρατε πραγματικά τι έγινε και όχι να κάνουν (μερικοί) αυτό που κατηγορούν. (τίτλος θέματος)

Υ.Γ.
Το 'πνεύμα' του μηνύματος το 'έπιασα', αλλά δεν με ενδιαφέρει....να του απαντήσω.

Αυτό εδώ
το διάβασες;

Αντιγράφω από το avsite: Έλα μωρέ όλοι καταλαβαίνουμε αυτό που δεν ξέρουμε είναι τι ποσοστά πέρνουν οι διοργανωτές:

Εσύ πως θα αντιδρούσες σε αυτό;

10% μεχρι 30 μελη
20% απο 30 μελη και πανω
25% αν ειναι και 5 διαχειριστες στις εκδηλωσεις
30% αν ειναι και ο Μπαμπης(παιρνει το 10%)
35% αν ειναι ο ΓΔ μετα 4 Διαχειριστων

παντα με τιμ/γιο προμήθειάς του σωματείου

δοθηκε σαφως η εντυπωση οτι ο Αντρεας Κ εγραψε ψεματα.Εσυ δεν ανηκεις σε αυτους που το επραξαν αυτο και το ξερεις.Ανακαλω την φραση "αποκαλειτε τον ΑντρεαΚ ψευτη" αν θες,και λεω οτι δοθηκε αυτη η εντυπωση με αυτα που γραφτηκαν.

Κύριε DimA αυτό σας έμεινε από όλο το post μου?

Ειλικρινά λυπάμαι.

Πιστεύω ότι όποιος διαβάσει προσεκτικά αυτά που έγραψα θα καταλάβει επ' ακριβώς τι εννοώ.

Δηλαδή θεωρείτε ότι ο κύριος Τσουρεκάς είναι ένας έμπορος που δεν μπορεί να καταλάβει αν θα έχει τη δυνατότητα να πουλήσει, εφόσον κάνει κάποια πολύ συμφέρουσα προσφορά στα μέλη μας, και χρειαζόταν λεκτική επιβεβαίωση και υπόσχεση από εμένα?

Εσείς σαν νοήμων άνθρωπος πιστεύετε ότι θα μπορούσε ποτέ να αναφέρει κάτι τέτοιο? Και αν ναι γιατί?

Για να απολογηθεί σε έναν άνθρωπο που χωρίς δικαίωμα του ζητά το λόγο και μάλιστα αφού έγινε ανταγωνιστής του?

Δεν ξέρω τι άλλο να πω ειλικρινά.

Όμως επειδή ακούγονται και συζητώνται διάφορα πράγματα γύρω από το όνομά μου θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Έχετε ακούσει ποτέ να ασχολούμαι προσωπικά με κατινιές και μικροπρέπειες?

Με έχετε δει ποτέ να κουτσομπολεύω ή να κατηγορώ κανέναν?

Έχετε ακούσει ποτέ να πλανάται κάτι στον αέρα σχετικό, που να αφορά την κακή μου βούληση τη δολιοφθορά ή την κακεντρέχεια που με διακρίνει?

Δεν νομίζω. Δεν νομίζω γενικά να μπορεί να πει κάποιος κάτι για την ακεραιότητά μου σε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά ή μη με τον χώρο Audio & Video.

Για αυτό ακριβώς έχω εκνευριστεί και για αυτό ακριβώς τον λόγο άνοιξα αυτό το θέμα.

Το τι σκέφτεται ο κύριος Τσουρεκάς και κάθε άλλος που βρέθηκε ή θα βρεθεί στη θέση του δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Με ενδιαφέρει όμως πάρα πολύ τι αναφέρθηκε και οτιδήποτε είναι σχετικό με το άτομό μου.

Και για να τελειώσει αυτό το θέμα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξαναγίνει, και παρά το γεγονός ότι είναι αηδιασμένος με την όλη κατάσταση, θα παρακαλέσω τον ίδιο τον κύριο Τσουρεκά να μας γράψει 2 λόγια σχετικά με περιεχόμενο της συνομιλίας.

Λίγη υπομονή παρακαλώ.

Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Αυτό εδώ
το διάβασες;

Αντιγράφω από το avsite: Έλα μωρέ όλοι καταλαβαίνουμε αυτό που δεν ξέρουμε είναι τι ποσοστά πέρνουν οι διοργανωτές:

Εσύ πως θα αντιδρούσες σε αυτό;

Σωματείο δεν υπάρχει βρε παιδιά να αντιδράσει? Τώρα χρειάζεται...

Πολύ βαρύ αυτό!!!

Όπως σας είπα από την αρχή παρακολουθώ και τα fora, οπότε ναι, το είδα.

Η αντίδρασή μου θα ήταν να ζητήσω εξηγήσεις από τον χρήστη 'τάδε' και όχι να κατηγορήσω το forum.

Status
Not open for further replies.